Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

559 4 4de Gabriela Niculescu

Genele necesită atenţie specială şi o îngrijire corespunzătoare pentru a-şi păstra frumuseţea. Însă, există o serie de acţiuni pe care le faceţi în mod inconştient, care pot duce la degradarea lor.

Evitaţi cleştele şi adezivul celor false

Demachierea înainte de culcare este un ritual obligatoriu. Încărcate de mascara, genele sunt uscate şi se rup uşor în timpul nopţii, mai ales dacă aveţi obiceiul să vă frecaţi la ochi. Aveţi grijă şi să nu vă demachiaţi agresiv. Mascara se îndepărtează prin mişcări blânde, făcute într-un singur sens, de la rădăcină spre vârf.

Apoi, evitaţi să abuzaţi de cleştele pentru întors gene, folosiţi-l doar la ocazii speciale şi niciodată peste rimel. Iar atunci când o faceţi, încălziţi-l puţin cu uscătorul de păr (pentru un efect şi mai curbat) şi asiguraţi-vă că protecţia de cauciuc este întreagă şi corect aşezată, altfel riscaţi să vă scurtaţi involuntar genele.

Lipiciul adeziv nu este o bucurie pentru rădăcinile genelor, aşadar, limitaţi folosirea celor false.

Tratamente regenerante

Din fericire, există şi câteva soluţii pentru regenerarea şi fortifierea genelor „traumatizate” de-a lungul timpului. Amestecaţi o linguriţă cu ulei de ricin cu două-trei linguriţe cu ceai verde concentrat. Ţineţi amestecul la frigider şi aplicaţi tratamentul, înainte de culcare, cu ajutorul unei periuţe sau cu degetul. Antioxidanţii din ceaiul verde şi vitaminele din uleiul de ricin accelerează regenerarea genelor.

O altă reţetă este: într-un recipient de sticlă puneţi trei linguri cu ulei de măsline şi o bucată de coajă de lămâie. Lăsaţi lămâia la macerat timp de trei zile, iar apoi puteţi folosi tratamentul aplicând uleiul pe gene cu ajutorul periei de mascara. Rezultatele se vor vedea după doar o săptămână, genele devenind mai dese şi mai rezistente.

Pentru o regenerare activă, tăiaţi puţin din vârfurile genelor, care sunt adesea

şi uşor degradate,

şi decolorate

Add comment


Security code
Refresh