Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

553 4 2de Raluca Grințescu

Există destul de multe produse în comerţ destinate fixării machiajului. Avantajul reţetei pe care o vom prezenta mai jos este faptul că este compusă numai din ingrediente sigure, naturale şi se prepară imediat. În felul acesta veţi şti exact ce conţine produsul dumneavoastră cosmetic. Această reţetă poate fi folosită în siguranţă chiar şi de persoanele alergice sau care sunt în căutarea unor produse cosmetice numai din ingrediente naturale, netoxice (fără conservanţi, parabeni sau alte substanţe dăunătoare).

Ingrediente

Ingredientele necesare sunt: un recipient de sticlă cu atomizor, 200 ml apă distilată sau apă florală preferată (recomandăm cea de trandafiri, pentru a se potrivi cu uleiul esenţial ca şi aromă, dar şi datorită faptului că este bună şi pentru tenul sensibil), două linguri cu glicerină vegetală și o picătură de ulei esenţial de geraniu.

Mod de preparare: măsuraţi cantitatea de glicerină, adăugaţi glicerina în recipientul de sticlă și apa florală peste glicerină şi agitaţi bine până când toată glicerina este încorporată în soluţie. Apoi adăugaţi picătura de ulei esenţial de geraniu (element opţional) şi agitaţi din nou pentru încorporare.

Mod de folosire

Pulverizaţi de trei-patru ori pe ten, dar nu de aproape, ci de la o distanţă de 30 de centimetri, pentru a nu vă uda tenul sau pentru a deteriora machiajul. O ceaţă uşoară de spray este suficientă.

Puncte forte

  • Glicerina - este hidratantă şi în acelaşi timp este şi antialergică. Persoanele sensibile ar trebui totuşi să testeze soluţia înainte, pentru a evita eventualele neplăceri;
  • Apa florală este şi ea hidratantă şi protectoare împotriva agresiunilor din mediul extern, calmează şi previne iritațiile;
  • Uleiul esenţial de geraniu, fiind diluat în soluţie, are aceleaşi efecte benefice ca şi apa florală. În plus, aroma sa va intensifica mirosul specific de trandafiri, oferind un moment unic de răsfăţ simţurilor olfactive. Rezultatul este unul pe măsură, iar machiajul va fi fixat ore bune şi în acelaşi timp pielea va fi protejată şi hidratată.

Add comment


Security code
Refresh