Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

549 4 1de Raluca Grințescu

Trandafirul de Damasc e un ingredient 100% natural, ideal pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenul sensibil sau acneic. Se poate amesteca împreună cu alte pudre ayurvedice sau cu argile, pentru a obţine măşti-tratament cu numeroase beneficii pentru piele.

Mască antirid tonifiantă

Pudra de trandafir de Damasc se amestecă bine cu o lingură cu pudră de amla şi se aplică pe ten timp de câteva minute. Se înlătură cu apă călduţă.

Mască revigorantă şi exfoliantă

Pudra de trandafir de Damasc se amestecă împreună cu o lingură cu argilă indiană Multani Mitti şi se aplică pe ten timp de câteva minute. Se înlătură cu apă călduţă.

Mască pentru ten gras

Pudra de trandafir de Damasc se amestecă bine cu pudră de neem şi se aplică pe ten timp de câteva minute. Se înlătură cu apă călduţă.

Mască pentru pete pigmentare

Pudra de trandafir de Damasc se amestecă împreună cu pudră de santal şi se aplică pe ten timp de câteva minute. Se înlătură cu apă călduţă.

Pentru o piele revigorată şi luminoasă puneţi puţină  pudră de trandafir de Damasc în cadă

Add comment


Security code
Refresh