Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

544 4 2de Gabriela Niculescu

Toamna este un anotimp prielnic pentru îngrijirea aspectului şi sănătăţii pielii călcâielor. Aceasta are cel mai mult de suferit vara, atunci când picioarele sunt mai mult descoperite, iar marginea încălţărilor de sezon creează adesea bătături şi crăpături. Nu de puţine ori, acestea devin dureroase şi se inflamează, iar pielea moartă ce se descuamează nu are deloc un aspect estetic. Noi vă oferim reţeta unei creme ce vindecă şi catifelează pielea călcâielor.

Uleiul de măsline hrăneşte

Crema ce conţine ulei de măsline, unt de shea, ceară naturală de albine şi propolis este o cremă reparatoare pentru pielea călcâielor, deoarece ingredientele sale înmoaie şi catifelează tegumentul afectat de bătături şi de crăpături. Uleiul de măsline, bogat în acizi graşi, este cel mai bun tratament al zonelor pielii predispuse la uscare. Uleiul de măsline pătrunde uşor în piele, asigurând o hrănire de lungă durată, păstrând pielea moale şi suplă o lungă perioadă.

Untul de shea redă elasticitatea

Untul de shea, cunoscut şi ca unt de Karite, este derivat din grăsimea arborelui de Karite, şi este un unt natural, cu acţiune hrănitoare, ce redă, în acelaşi timp, elasticitatea pielii. Datorită proprietăţilor de vindecare, untul de Karite este ajutorul pielii crăpate a călcâielor, conferindu-i catifelare.

Propolisul cicatrizează şi vindecă

Propolisul, un bun stimulator al refacerii ţesuturilor afectate de răni şi un antiinflamator excelent, repară fisurile cauzate de încălţăminte, mersul prelungit şi statul în picioare. Cunoscut şi ca antibiotic natural, propolisul va cicatriza şi va vindeca afecţiunile pielii infectate a călcâielor.

PONT. Ceara de albine este cunoscută pentru proprietăţile sale de a atrage toxinele din piele, fiind astfel un ingredient ce grăbeşte vindecarea pielii.

Se prepară rapid

Modul de preparare al cremei naturale este simplu. Încălziţi într-o baie de apă o bucată de ceară de albine până devine lichidă, apoi amestecaţi-o cu o parte ulei de măsline, două părţi unt de shea şi două linguri cu tinctură de propolis. După omogenizare puneţi-o în recipiente care să aibă capac, lăsaţi-o să se coaguleze şi păstraţi-o la frigider.

Add comment


Security code
Refresh