Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

Parfumurile „de nişă“ preiau conducerea pe piaţa globală

622 4 2de Roxana Istudor şi Cristian Blănuţă

Mai bine de 2.000 de parfumuri noi au fost lansate în anul 2016, cu o schimbare majoră sesizată de specialiști: peste 41% dintre noile apariții intră în categoria „de nișă”, cu o componentă majoră pe segmentul „neutre” (potrivite pentru ambele sexe sau de esențe arboricole), care a crescut de aproape zece ori în ultimul deceniu.

Reţete cu miere crudă pentru frumuseţe

622 4 1de Raluca Grințescu şi Sorin Dumitrescu

Dacă vreți să arătați bine, trebuie să cheltuiți bani mulţi - acesta e crezul multor femei, şi în special al celor care sunt adeptele tratamentelor cosmetice moderne în saloane de lux. Adevărul este că puteţi să fiţi la fel de frumoase folosindu-vă de trucuri simple, de remediile oferite cu atâta dărnicie de natură. Hidrataţi-vă tenul cât mai bine… cu miere crudă!

Margareta Mihai: „Cu microdermabraziunea scăpaţi de ridurile fine“

622 5 1de Luana Mare şi Florica Pintea

Pentru că perioada primăverii înseamnă detoxifiere şi regenerare, este un moment bun pentru toate doamnele şi domnişoarele să se ocupe de frumuseţea şi de revitalizarea tenului. Margareta Mihai, reprezentanta salonului de frumuseţe VicMar din Bucureşti, spune că este timpul pentru microdermabraziune şi pentru tratament cu ultrasunete, iar tenul va deveni mai luminos, mai sănătos, mai hidratat şi ridurile fine vor dispărea ca prin minune.

Gimnastica în apă menţine fermitatea sânilor

621 4 1de Cătălina Tăgârță şi Florica Pintea

Schimbările hormonale, transformările care au loc în timpul sarcinii, oscilațiile mari de greutate, dar mai ales vârsta, toate acestea își pun amprenta pe aspectul sânilor. Dacă nu luați măsuri din timp, aceștia își vor pierde din elasticitate și se vor lăsa.

SiliSponge revoluţionează aplicarea machiajului

621 4 4de Gabriela Militaru

Dacă v-ați săturat să consumați jumătate din cutiuța cu fard sau cu pudră din cauza burețelului pentru machiaj care obișnuiește să absoarbă prea mult produs la cea mai mică atingere, este cazul să vă reorientați către o găselniță a industriei cosmetice. Aplicatorul SiliSponge a fost creat special pentru a colecta o cantitate suficientă de machiaj fără să împrăștie în jur pudra sau fardul.

Rene Russo: „Acupunctura şi chiropraxia m-au ajutat să înving scolioza“

620 4 1de Gabriela Militaru şi Cristian Blănuţă

Rene Russo, fostul fotomodel care a încântat lumea modei în urmă cu câteva decenii apărând pe coperta revistelor „Vogue” și „Cosmopolitan” a devenit cunoscută ca actriță după ce a apărut alături de Mel Gibson în „Armă mortală 3”. Au urmat apoi și alte filme precum „Aventură în doi” (unde a filmat o scenă nud) sau „Thor”. Actrița a fost recompensată cu Premiul BAFTA pentru prestația sa în „Prădător de noapte”. Căsătorită de 25 de ani cu scenaristul Dan Gilroy, alături de care are o fiică, la 63 de ani, Rene Russo pare să trăiască o a doua tinerețe și se bucură de asta.

„Tinereţe fără bătrâneţe“ cu analizatorul facial!

620 5 1de Valeria Roman şi Sorin Dumitrescu

Haideţi să ne imaginăm următorul scenariu: vedeţi o reclamă atractivă la o „cremă-minune”, care vă promite un ten perfect şi v-o cumpăraţi! Constataţi apoi că nu vi se potriveşte, vă plângeţi cu ciudă prietenelor sau familiei de banii cheltuiţi şi, după un timp, vă cumpăraţi alt produs. Poate nici de acesta nu sunteţi mulţumită. Vă povestesc prietenele sau persoanele apropiate despre un tratament miraculos descoperit la salonul de înfrumuseţare. Vă duceţi plină de speranţă în căutarea frumuseţii sau a perfecţiunii şi plecaţi tot dezamăgită. Aveţi un déjà-vu? Asta se întâmplă cu milioane de femei din lumea întreagă. Soluţia ideală ar fi să adaptaţi schema dumneavoastră de îngrijire zilnică în funcţie de vârstă, de stil de viaţă, de nivel de stres, de zona în care locuiţi sau lucraţi şi de fiecare anotimp! Mirela Păduraru (medalion), consilier în estetică/trainer cosmetică & machiaj profesional (www.mirelapaduraru.ro), ne-a explicat totul depre beneficiile unui aparat care asistă specialistul în diagnosticul tenului şi efectuează o diagnoză amănunţită, chiar până la nivel de procent de apă intracelulară!

Înfrumuseţare... la extrem

619 4 2de Roxana Istudor şi Claudiu I.

Cât de departe merg unele persoane pentru a obține mult-dorita frumusețe, care a ajuns determinantă pentru succes? Foarte departe, arată unele dintre cele mai ciudate metode folosite în toată lumea.

Măşti cu pudră de migdale pentru toate tipurile de piele

619 4 1de Cristian Blănuţă

Pudra de migdale crude este un aliment foarte hrănitor, bogat în nutrienţi, minerale şi vitamine. Din această pudră se obţine aromatul marţipan, însă ea este utilă şi pentru realizarea unor măşti faciale menite să vă facă tenul la fel de fin ca marţipanul. Dacă migdalele sunt mărunţite puţin mai grunjos, particulele sale sunt ideale şi pentru exfolierea celulelor moarte, nu doar pentru hrănirea tenului.

Tunsoarea pixie, la modă în 2017

619 5 1de Cătălina Tăgârță

Sunteți mereu în pas cu moda și vă alegeți inclusiv tunsoarea în funcție de ce se poartă? Atunci ar fi bine să cunoașteți tendințele anului 2017. Marile case de modă propun: împletitura cu panglici sau cu influențele anilor ’80 (prezentată de designerul Antonio Marras), coafura caracteristică lui Marilyn Monroe (susținută de Max Mara), tunsoarea în valuri (readusă în prim-plan de Roberto Cavalli), bobul Rock (combinație făcută de Emporio Armani între stilul rock chic și tăietura sigură și clară a bobului scurt) sau coada de cal (purtată deja de numeroase vedete internaționale pe covorul roșu). Specialist în transformări radicale de look, hairstylist-ul Adrian Perjovschi recomandă pentru anul acesta pixie, long bob și long layers.

Fertura de orez, bună pentru riduri

618 4 2de Adrian Barna şi Daniel Alexandrescu

Din cele mai vechi timpuri, gheişele foloseau orezul pentru a se bucura de excelentele sale efecte de înfrumuseţare. Acum, orezul, apa de orez şi făina de orez fac parte din ingredientele unora dintre cele mai bune şi scumpe produse de îngrijire corporală. Iată câteva beneficii ale orezului pentru ten și păr.