Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

491 25 2de Dana Purgaru

În ciuda a ceea ce se crede despre aventurile de o noapte, acestea au multe șanse să se transforme în ceva serios. Aceasta este concluzia unui studiu efectuat recent de cercetători de la universitatea americană Virginia.

Deşi de cele mai multe ori o aventură de o noapte se termină în acest stadiu, oamenii de știință au aflat, în urma studiului, că 32% dintre subiecţii intervievaţi au avut o relaţie începută ca o simplă aventură romantică, dar au ajuns să se căsătorească însă cu persoana respectivă. Totuși, pentru că spre deosebire de o relaţie - ce presupune cunoaşterea persoanei înainte de a face sex -, aventura începe cu sex, în căsniciile ce debutează „ușuratic” calitatea legăturii este percepută ca fiind mai proastă. La cercetare au luat parte persoane cu vârsta între 18 şi 34 de ani, care au fost studiate timp de cinci ani. Dintr-un eşantion de 1.294 de participanţi, doar 418 s-au căsătorit, devenind astfel grupul de studiu.

Add comment


Security code
Refresh