Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

521 23 1de Dana Purgaru

Deși în Antichitate bărbaţii preferau femeile cu forme voluptoase, care reprezentau întruchiparea fertilității, astăzi ei și-au schimbat complet punctul de vedere. Cel puțin dacă ar fi să ne luăm după un studiu la care au participat 60.000 de voluntari. Potrivit acestuia, bărbații preferă femeile înalte şi slabe.

Taylor Swift, preferată în locul lui Kim Kardashian

Femei precum cântăreaţa pop Taylor Swift sunt considerate mai atrăgătoare decât femeile cu sânii şi cu posteriorul generoase, precum Kim Kardashian, potrivit sondajului. Circa 80% dintre cei 60.000 de participanți la cercetare erau bărbaţi, iar restul femei. Ei au trebuit să evalueze 1.000 de tipuri diferite de corpuri feminine şi să spună pe care le consideră atrăgătoare. Atât bărbaţii, cât şi femeile au preferat femeile înalte, slabe şi cu picioare lungi în defavoarea celor cu forme mai pronunţate.

Add comment


Security code
Refresh