Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

510 23 3de Dana Purgaru

Multă vreme a existat întrebarea „De ce înşală, de fapt, femeile?”, iar recent cercetătorii au declarat că au aflat răspunsul. În mod surprinzător, se pare că reprezentantele sexului frumos calcă strâmb din aceleaşi motive ca şi bărbaţii.

Relaţia proastă cu soţul este doar o scuză

Cercetătorii au analizat informaţii furnizate de site-ul AshleyMadison.com dedicat persoanelor căsătorite care vor să-şi înşele partenerii. Rezultatul studiului a demontat mitul potrivit căruia femeile caută un amant pentru că sunt nefericite de relaţia stabilă pe care o au. Eric Anderson, autorul studiului, spune că ele caută doar pasiune şi sex, dar nu vor să divorțeze şi că dau vina pe relaţia proastă pe care o au cu soţul doar ca o simplă scuză.

Sunt în căutarea pasiunii

În cadul studiului realizat de Anderson, cercetătorii au analizat profilurile şi mesajele trimise de 100 de femei căsătorite, heterosexuale, cu vârsta între 35 şi 45 de ani. Cele mai multe femei au spus că vor pasiune mai multă de la viitorul lor partener, inclusiv sex. Niciuna dintre aceste femei nu a declarat că vrea să divorţeze. Astfel, cercetătorii au presupus că femeile care sunt infidele nu sunt nemulţumite de relaţia lor, din moment ce nu vor să-şi părăsească partenerii. Însă, spre deosebire de bărbaţii infideli, femeile au dorit şi o mică implicare emoţională în relaţia cu amantul, nu au vrut doar sex.

Add comment


Security code
Refresh