Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

Animale care s-au întors acasă după ani de pribegie

621 28 1de Roxana Istudor şi Adrian Barna

Poveștile animalelor pierdute lungi perioade stârnesc multă emoție. Unele dintre aceste aventuri ajung să fie difuzate prin rețele naționale de televiziune, astfel încât toată lumea poate afla despre regăsiri miraculoase.

Blake Lively şi Ryan Reynolds sunt şi „părinţi de câini“

621 29 1de Gabriela Militaru şi Daniel Alexandrescu

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood, cel format din Blake Lively și Ryan Reynolds, este mare iubitor de animale. Cu trei câini la activ, cei doi actori nu pierd nicio ocazie să se afișeze cu companionii lor peste tot pe unde merg.

Mamutul care a dinamitat lumea savanţilor: Liuba

620 24 3de Andrei Dicu şi Adrian Barna

Peninsula Iamal, din nord-vestul Siberiei, a fost scena unui adevărat miracol. Un păstor de reni a descoperit şi a predat oamenilor de ştiinţă cadavrul preistoric al unui mamut. Deoarece îi lipseau doar unghiile, o parte din coadă, urechea dreaptă şi majoritatea părului, exemplarul este cel mai complet mamut găsit vreodată.

Caii transformă viaţa copiilor defavorizaţi

620 24 1de Roxana Istudor

Actorul britanic Martin Clunes, mare iubitor și crescător de cai, este implicat într-un proiect prin care Societatea Ecvestră Britanică, al cărei președinte este, schimbă viața copiilor dezavantajați și marginalizați.

Poveştile tulburătoare ale câinilor eroi de război

619 31 1de Roxana Istudor şi Alexandru Brădescu

Cel mai bun prieten al omului a știut să demonstreze vitejie și abnegație inclusiv pe front, chiar dacă războiul nu a avut niciodată legătură cu câinii. Dar aceste minunate patrupede au activat alături de militari pe fronturi de luptă din toată lumea. Iată câteva povești uluitoare din miile care s-au întâmplat de-a lungul timpurilor.

Ce văd animalele când se privesc în oglindă?

618 24 4de Dana Georgescu şi Daniel Alexandrescu

Vi s-a întâmplat ca animalul de companie să se vadă în oglindă și să se sperie sau să încerce să interacționeze cu imaginea? Aceste momente sunt, desigur, deosebit de amuzante, însă stârnesc și întrebări. Ce senzație au necuvântătoarele atunci când se uită în oglindă? Știu că se văd pe sine sau au impresia că acolo este un fel de „fereastră” către o altă pisică?

Cel mai cunoscut dresor de câini din lume vine în România Cesar Millan îşi dezvăluie secretele la Bucureşti

618 24 2de Dana Georgescu şi Daniel Alexandrescu

Îndrăgit în toată lumea de iubitorii de animale, dresorul Cesar Millan îşi va dezvălui personal secretele, în România, în cadrul evenimentului anului pentru proprietarii de câini. Carismatica vedetă, faimoasă pentru emisiunea „Cesar şi câinii”, va sosi luna aceasta la Sala Polivalentă din Bucureşti, în cadrul Once Upon a Dog Tour, și va oferi cele mai bune sfaturi celor care doresc să învețe să-și educe cei mai buni prieteni cu patru lăbuțe.

Tsar, puiul de ligru care face furori la o Grădină Zoologică din Rusia

618 24 1de Dana Georgescu şi Daniel Alexandrescu

Venit pe lume în urma încrucișării dintre un leu și o tigroaică, un pui de ligru, botezat Tsar, a devenit vedeta unei Grădini Zoologice itinerantă din regiunea Rostov-pe-Don, din sudul Rusiei.

Cosmeticele pentru animale au intrat în era organică

617 28 4de Roxana Istudor

Puține domenii stârnesc atâtea discuții ca îngrijirea animalelor - după unii, dusă la extrem, după iubitorii necuvântătoarelor, ceva cât se poate de firesc. Aceștia din urmă au pretenții tot mai mari de la industria de nișă care se ocupă de cosmeticele pentru animale, solicitând produse variate și de bună calitate.

Pooh şi Steven, pisicile-cyborg

617 28 1de Dana Georgescu

Două pisici din Bulgaria, Pooh și Steven, cu membre amputate, au primit recent șansa la o viață mai bună după ce le-au fost implantate „lăbuțe bionice” printr-o tehnică chirurgicală inovatoare efectuată în premieră în Europa Continentală.

Păsările din vremea dinozaurilor nu ciripeau aşa cum fac astăzi

616 24 4de Dana Georgescu

Oamenii de știință de la Universitatea de Stat din Carolina de Nord din Raleigh, SUA, au concluzionat, în urma unei cercetări, că păsările din vremea dinozaurilor cântau. Însă într-un mod mult mai ciudat în comparație cu ciripitul de astăzi.