Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

Pe mine mă cheamă Merişor, iar prietenii mă alintă Meri. Am opt săptămâni şi m-a găsit un nene pe stradă. I s-a făcut milă de mine şi, pentru că nu m-a putut ţine la el, m-a dus la un cabinet veterinar. Aici am cunoscut mulţi căţei ca mine şi toată ziua alerg şi mă joc printre sacii cu mâncare. Mi s-a făcut deparazitare internă şi externă, vaccin şi am primit şi un carnet de sănătate.

     Aşa că acum sunt un căţel cu acte în regulă. Singura mea problemă este că îmi caut o căsuţă. Îmi doresc mult să am o familie a mea, pe care să o apăr şi care să mă iubească...

    Dacă mă vreţi şi puteţi să aveţi grijă de mine, sunaţi-mă la cabinetul SOS Vet, telefon 021/330.91.76 şi luaţi-mă acasă. 

Add comment


Security code
Refresh