Main menu

header

608 26 1de Gabriela Militaru

Celebritățile de la Hollywood îndrăgesc animalele și se afișează frecvent cu companionii lor în public. Există însă un fel de modă printre vedetele de gen feminin de a fi de-a dreptul obsedate de pisici. Nume dintre cele mai bizare, haine scumpe, conturi pe rețelele de socializare, totul pentru micile necuvântătoare, care sunt centrul universului lor.

Taylor Swift şi Dr. Meredith Grey și Detectiv Olivia Benson

Taylor Swift este faimoasă nu doar pentru muzica sa, dar şi pentru postările de pe conturile de socializare. În cele mai multe dintre acestea, cântăreața de muzică country apare în fotografii alături de Meredith și Olivia. Oh, pardon! Numele complet al pisicilor sunt Dr. Meredith Grey și Detectiv Olivia Benson, și au fost inspirate din serialele „Anatomia lui Grey” și „Lege și ordine”. Iar când mergi peste tot cu un medic și un detectiv nu ai cum să nu te simți în siguranță. De aceea, cântăreața este nedespărțită de animăluțele sale simpatice.

Ke$ha şi Mr. Peep$

608 26 2O altă împătimită prietenă a felinelor este Ke$ha. Zbuciumata cântăreață este o activă apărătoare a drepturilor animalelor și nu doar a pisicilor, ci și a leilor, rechinilor și balenelor. Cât despre animalul personal, Ke$ha are totuși o slăbiciune pentru feline. Și ca să arate cât de apropiată este de propria felină, vedeta și-a numit motanul Mr. Peep$, folosind sugestiv marca dolarului și în numele necuvântătoarei, ca și în numele său de scenă.

Katy Perry şi Kitty Purry

608 26 3Se pare că a-i da pisicii tale puțin din numele tău este o modă la Hollywood, iar Katy Perry este, înainte de toate, o femeie modernă. Prin urmare, cântăreața și-a numit pisica Kitty Purry. Necuvântătoarea este atât de faimoasă, încât a primit chiar și o nominalizare pentru „Cel mai frumos animal al unei vedete” în cadrul galei Premiilor Teen Choice. Cu această ocazie, Katy Perry și-a arătat dorința ca pisica sa să câștige un surfboard. „Am de gând să o învăț surf, deci ar fi bine să câștige așa ceva”, și-a anunțat Katy fanii. Din nefericire pentru ea, Kitty Purry a pierdut în fața deliciosului Bo, câinele familiei prezidențiale Obama.

Kristen Stewart şi Jella-Man

608 26 4După principiul „așa stăpână, așa pisică”, Kristen Stewart deține o superbă și mofturosă felină pe nume Max, poreclit și Jella-Man. „Sunt obsedată de pisica mea. Avem o relație foarte puternică și ciudată. La bătrânețe, am să devin o femeie nebună, înconjurată de pisici”, a declarat pentru revista „People” actrița, despre care știm deja că, pe lângă pisica preferată, a crescut împreună cu mama sa și lupi.

Rita Ora şi Bruno

608 26 5Nici Rita Ora nu pare să fie o fată prea cuminte. Excentrică și curajoasă, cântăreața britanică nu are prea multe tabuuri sau complexe. Cu toate astea, această nouă Madonna are o feblețe căreia nu-i poate rezista. Și nu, nu este vorba despre un bărbat sau, în orice caz, nu despre unul care ne-am fi așteptat. Este vorba despre Bruno, motanul actriței, singurul mascul din viața sa căruia Rita nu-i poate refuza nicio plăcere și care are propriul său cont pe Instragram.

Evan Rachel Wood şi Nicodemus

608 26 6Și tot la capitolul fetele rele cărora li se topesc inimile după pisici o putem trece și pe Evan Rachel Wood. După ce o vezi jucând în „Ziua răzbunării” sau „Bătălia pentru Terra” și judecând după faptul că a fost logodită cu Marilyn Manson, ai putea crede că nimic nu o mișcă pe Evan Rachel. Poate că nimic, cu excepția lui Nicodemus. Actrița și pisicul său sunt nedespărțiți încă din 2008. Dovadă sunt fotografiile pe care Evan Rachel le postează cu frenezie pe Twitter.

„Sunt obsedată de pisica mea. Avem o relație foarte puternică și ciudată. La bătrânețe, am să devin o femeie nebună, înconjurată de pisici“ (Kristen Stewart)

Drame cu feline

608 26 7Experiența cu pisici a lui Kim Kardashian nu este una foarte fericită. Vedeta a primit-o pe Mercy cadou (foto 1) de la soțul său Kanye West, însă la scurt timp a descoperit că este alergică la pisici. Bruneta a fost atunci nevoită să o dea pe Mercy spre adopție și a ales-o pe asistenta surorii sale Khloe drept „mamă adoptivă” pentru Mercy. Din nefericire, felina a contractat un virus fatal și a decedat recent. Se pare că fiica lui Kim, North West, a moștenit dragostea pentru pisici de la mama sa, astfel încât Kim și Kanye au fost nevoiți să-i ofere micuței o gingașă torcătoare, doar că din jucărie (foto 2). În memoria Persanei decedate, Kim și fiica sa au decis ca noua pisicuță să se numească tot Mercy. Deși este o mare iubitoare de animale, Miley Cyrus mai are puțin de lucrat la comunicare. În primăvara acestui an, cântăreața a postat pe un cont de socializare mai multe fotografii care o înfățișau pe ea după ce fusese victima atacului unei pisici. Este încă incert dacă pisica agresivă îi aparținea lui Miley, cert este că necuvântătoarea n-a avut milă de fața și de brațele vedetei. Ceea ce nu o determină totuși pe Miley să adore mai puțin felinele. Fosta Hannah Montana are nu mai puțin de trei pisici: KiKi (foto 3), LiLo și Shanti Om Bb.