Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

594 24 5de Dana Georgescu

La Rabbitland - prima cafenea cu iepurași din Hong Kong - iubitorii de animale își pot petrece timpul în preajma urecheaților în timp ce savurează o cafea alături de prieteni.

Clienții își pot savura cafeaua în timp ce îi mângâie pe urecheați

Rabbitland este situată la etajul al treilea în sectorul comercial aglomerat al Causeway Bay din Hong Kong. Acolo trăiesc 12 iepurași care ronțăie iarbă, în timp ce clienții sorb din cafea și îi mângâie sau îi filmează. Majoritatea animalelor au fost salvate după ce stăpânii lor le-au abandonat.

Creșterea unui iepuraș nu e o misiune ușoară

Iepurii se află pe locul al treilea în topul celor mai neglijate animale din Hong Kong, sute de astfel de necuvântătoare fiind abandonate de stăpânii lor în fiecare an, mai arată sursa citată. Patronii cafenelei speră că astfel vor reuși să-i facă pe oameni - în special pe copii - să conștientizeze ce presupune creșterea unui iepure. În Hong Kong există și cafenele cu pisici, aceasta este însă prima în care sunt adăpostiți iepuri. Localul a fost deschis pe modelul unei afaceri similare din Japonia.

Add comment


Security code
Refresh