Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

572 24 4de Dana Purgaru

Un motan cu trei urechi a fost descoperit abandonat lângă un garaj şi preluat de centrul Feline Care Cat Rescue, din East Harling, Norfolk. El a fost botezat Brian, și este în acest moment răsfățat nu numai de noii săi stăpâni, ci şi de oameni din toată lumea, care îi admiră, pe internet, defectul ciudat.

O ciudățenie absolută

Brian a uimit personalul centrului cu defectul său din naştere - a treia ureche. Managerul Molly Farrar a declarat că medicul veterinar nu a mai văzut în 30 de ani de practică o pisică având trei urechi.

Cei care îl îngrijesc pe Brian au declarat că este posibil ca motanul, care ar avea între 4 şi 8 ani, să fi fost abandonat sau să fi urcat accidental singur în spatele unui camion.

Veterinarii care îl îngrijesc pe Brian speră să îi găsească în curând un nou cămin

Add comment


Security code
Refresh