Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

562 26 2de Dana Purgaru

O întâmplare al cărei protagonist este un peruş a devenit vedetă pe internet după ce stăpânul său i-a făcut cadou un ou de la supermarket.

A adoptat cadoul-jucărie

Papagalul din Japonia a primit de la stăpânul său un ou de prepeliţă de la magazinul alimentar pentru a se juca astfel cu el. Nu mică a fost mirarea însă când din oul pe care Pi-Chan l-a adoptat şi de care a avut grijă cu conştiinciozitate a ieşit un pui de prepeliţă.

În general, ouăle din comerţ nu sunt fertilizate, iar dacă sunt clocite sau sunt puse la incubator, nu iese niciun pui din ele. Tocmai de aceea evenimentul este unul care nu a putut trece neremarcat, mai ales că japonezul a avut inspiraţia să filmeze întregul proces şi să posteze imaginile pe internet.

Add comment


Security code
Refresh