Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

554 24 3de Dana Purgaru

În Oman, țară aflată în Peninsula Arabiei, s-a petrecut recent un eveniment care a dat de gândit lumii întregi - un câine maidanez a găsit un copil nou-născut, l-a luat în bot şi l-a dus în sânul oamenilor, spre a fi ajutat.

L-a cărat în fălci până aproape de spital

Imaginile surprinse de un bărbat care a asistat la scena în care câinele aleargă cu copilul nou-născut în bot sunt de-a dreptul incredibile. Când micuțul a fost luat de oameni, câinele nu s-a opus și a stat cuminte alături, parcă știind că totul va fi bine. Martorii s-au declarat surprinși, pentru că inițial toată lumea a crezut că animalul vrea să mănânce copilul și s-a speriat. Câinele a adus copilul în preajma oamenilor aflați în apropierea unui spital, astfel că micuțul a putut fi transportat rapid la camera de gardă. Medicii au fost uimiţi când au descoperit că acesta nu a avut nici măcar o rană pe corp, chiar dacă fusese ținut de câine în fălci pentru cine ştie cât timp.

Anchetă pentru a constata circumstanţele incidentului

554 24 4Autorităţile din Oman au iniţiat o anchetă pentru a constata circumstanţele incidentului. Poliţia a verificat înregistrările de la toate spitalele, în urma suspiciunilor că maidanezul ar fi putut fura copilul dintr-o secţie de maternitate, dar nicio mamă nu a declarat lipsa vreunui bebeluș. Unii martori dintr-un spital au declarat Poliţiei că văzuseră în acea zi o fată gravidă la camera de urgenţă, care a refuzat să lase medicul ginecolog să o consulte și a fugit în grabă afară din spital. Poliţia crede că aceasta ar putea fi mama copilului, că l-ar fi născut şi l-ar fi aruncat, iar câinele l-ar fi găsit şi, printr-o minune, a ştiut încotro să se îndrepte pentru a-i salva viaţa.

Add comment


Security code
Refresh