Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

543 23 3de Dana Purgaru

Grumpy Cat, pisica devenită cunoscută în toată lumea datorită aspectului său... morocănos, va deveni prima felină care va avea o statuie din ceară într-un muzeu din reţeaua Madame Tussauds, potrivit informațiilor de pe contul de Twitter al pisicii.

O premieră absolută

Statuia din ceară a lui Grumpy Cat (pisica morocănoasă) - pe numele real Tardar Sauce - va fi realizată sub forma unui dispozitiv mecatronic, capabil să efectueze cinci tipuri de mişcări. Ea va fi prezentată în premieră mondială la Muzeul Madame Tussauds din oraşul american San Francisco, la sfârşitul acestui an. „Voi avea o statuie din ceară care îmi este dedicată? Aşa arată faţa mea încântată de această veste”, se afirmă în mesajul amuzant şi autoironic care însoţeşte pe Twitter o fotografie a celebrei pisici morocănoase.

După debutul la muzeul din San Francisco, statuia din ceară dedicată pisicii Grumpy Cat va fi expusă în alte cinci muzee nord-americane din reţeaua Madame Tussauds.

Viaţă de vedetă

Grumpy Cat are 3 ani și a devenit o adevărată senzaţie pe internet în 2012 după ce stăpâna sa a publicat mai multe fotografii cu fețișoara ei morocănoasă. Popularitatea sa a crescut în mod constant de atunci și a apărut de mai multe ori atât în presa scrisă, cât și la televiziuni și reclame. În 2014, a fost unul foarte aglomerat pentru Grumpy Cat, întrucât ea a lansat deja o carte, „The Grumpy Guide to Life”, a fost recompensată cu Lifetime Achievement Award de brandul Friskies, a apărut într-un episod din serialul pentru copii „Sesame Street”, a fost invitată în numeroase show-uri de televiziune, inclusiv în emisiunea „American Idol” şi va fi protagonista filmului de comedie „Grumpy Cat’s Worst Christmas Ever”, produs de postul de televiziune Lifetime.

Fizionomia specială a micuței pisicuțe este cauzată de o boală numită nanism felin, o maladie din cauza căreia nu creşte, şi are ocluzie dentară inversă, mandibula fiind mai lungă decât maxilarul superior, ceea ce îi conferă animalului o expresie permanentă de nemulţumire

Add comment


Security code
Refresh