Main menu

header

ATENTIE ! Acest site foloseste cookies.

Sunte de acord cu cele prezentate. Learn more

I understand

Conform Regulamentului European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Taifasuri Media SRL, are obligația de a prelucra date cu caracter personal în conformitate cu principiile de prelucrare și în condiții de securitate tehnică și numai pentru scopurile specificate în Prelucrarea datelor.

542 24 1de Dana Purgaru

Ajunsă la cea de-a X-a ediție, competiția Petco Surf Dog a reunit, pe plaja din San Diego, din statul american California, 50 de câini amatori de sporturi acvatice, care s-au întrecut într-un concurs de surfing. Participanţii au dovedit, încă o dată, că legătura de încredere dintre om şi câine poate ajunge atât de departe, încât căţeii să accepte să fie lansaţi pe apă de stăpânii lor şi să înfrunte valurile pe o placă de surfing.

Ziggy, din nou campioană

542 24 2Patrupedele, dotate cu veste de salvare și ajutate de stăpâni pentru a se urca pe placa de surf, au primit note în funcție de durata cursei pe coama valurilor, de echilibrul lor și de atitudinea de care au dat dovadă în timpul competiției. Ajunși la mal, ei au lătrat de bucurie, iar unii s-au arătat chiar dornici să se urce din nou pe placă.

542 24 3Competiția a fost câștigată de campioana din 2014, Ziggy, la categoria câini de talie mică, și de Abbie Girl, la categoria talie medie. La dublu, premiantă a fost Kalani, o femelă din rasa Golden Retriever, alături de masculul Hanzo, care a fost învingător și la proba pentru câini de talie mare.

Toate încasările realizate de organizatori în cadrul concursului au fost donate Societății pentru Protecția Animalelor din San Diego și Societății pentru Prevenirea Cruzimii față de Animale.

Add comment


Security code
Refresh