Main menu

header

de Gabriela Niculescu

S-a lansat pe piaţă deodorantul natural ce nu conţine alcool, sub formă de roll-on, care asigură o protecţie eficientă şi în acelaşi timp aroma proaspătă de citrice, de lime, vă revigorează simţurile. Aceste deodorante naturale sunt recomandate pentru pielea sensibilă, predispusă la iritaţii. Mixul de ingrediente organice - aloe vera, ulei de jojoba, extract de gălbenele, verbină şi lime - acţionează eficient împotriva mirosului şi a transpiraţiei şi contribuie la menţinerea funcţiilor naturale ale pielii.


Totodată, a fost adus pe piaţa din România şi deodorantul stick piatră de alaun, un mineral natural, hipoalergenic, cu proprietăţi antibacteriene, astringente şi hemostatice. Acesta inhibă dezvoltarea bacteriilor şi apariţia mirosurilor neplăcute, prin formarea la nivelul pielii a unui film invizibil de săruri minerale. Nu prezintă niciun risc pentru sănătate, fiind un produs 100% natural.
Piatra de alaun este un mineral alb-translucid, inodor, care provine din minele de alaun din Siria. A fost folosită încă din Antichitate în Europa, Thailanda, Philipine şi multe alte locuri din Asia, proprietăţile sale fiind observate şi recunoscute pe parcursul a sute de ani. Piatra de alaun stick este obţinută prin tăierea şi şlefuirea pietrei de alaun brute extrasă din mină.