Home Arhiva

Lelia Bratu, femeia care vorbeşte cu Tatăl Ceresc

Orice contact cu logica dumnezeirii atrage după sine lucruri extraordinare, ce nu pot fi concepute şi explicate de mintea noastră. Există însă printre noi un om care a urmat cu stricteţe, aproape toată viaţa, logica divină. La casa Leliei Bratu, specialist în sacroterapie, coboară cuminţi îngerii, ca răspuns la  rugăciunile sale.

 „Dumnezeu este iubire şi cel ce rămâne în iubire rămâne în Dumnezeu”
     O vizită la cabinetul sacroterapeutului Lelia Bratu este, pentru oricine-i calcă pragul, doar un popas al scării duhovniceşti. Frumoasă şi elegantă, femeia ne aşteaptă cuminte la o măsuţă din curtea casei sale mirosind a smirnă, înconjurată de câteva pisici jucăuşe. Doamna emană milostenie, vindecare şi bunătate. Nu-i vine să creadă nici acum, după atâţia ani în care a întors la credinţă mii de oameni, salvându-le sufletul şi trupul, cum a ales-o Dumnezeu ca sol al Său tocmai pe ea, un om obişnuit.

 

    A „mâncat pe pâine timp de cinci ani vieţile sfinţilor”, se luptă tot timpul cu forțele întunericului, dar nu i se pare prea greu. Pentru că nimic nu-i mai dulce decât credinţa. „Dumnezeu este iubire şi cel ce rămâne în iubire rămâne în Dumnezeu. Am fost bolnavă şapte luni, dar m-a salvat Maica Domnului chiar de Izvorul Tămăduirii. Apoi am făcut diabet şi Maica Domnului iar m-a făcut bine. Nu puteam ajunge aici fără să primesc o «palmă». Dintr-o femeie de afaceri de succes ajunsesem să am în casă doar Biblia şi televizorul. Mi-am spus atunci că, dacă Dumnezeu mă lasă să trăiesc, voi pomeni lumii întregi numele Lui cât voi trăi”, se destăinuie sacroterapeutul.

 Lumânarea aprinsă, un alt fel de împărtăşanie
     Cabinetul Leliei Bratu pare o „felie” ruptă din Rai, o biserică fără altar. Câteva icoane puse la loc de cinste, un pat, un birou, două scaune şi o vază cu flori. Asta-i toată averea sa. Dar nimic nu se compară pentru tânăra femeie cu minunea pe care divinitatea i-o picură în suflet ceas de ceas. „Când te apropii de dorul lui Dumnezeu trebuie să-i aprinzi şi pe ceilalţi. E un alt fel de împărtăşanie”, spune Lelia în timp ce aprinde trei lumânări în semnul Sfintei Cruci, rostind cu voce înceată: „Doamne ajută, facă-se voia Ta!”.

    Şi în acel moment o căldură puternică, amestecată cu un sentiment nedesluşit, te înalţă până dincolo de nori, unde stă neîntinat Dumnezeu. Ce cutremurătoare lecţie de smerenie îţi poate da un astfel de om! „Eu am ştiut de mică ce voi face. Locuiam la munte şi urcam pe crestele cele mai înalte, îmi desfăceam mâinile în formă de cruce şi-i aduceam slavă lui Dumnezeu în felul meu. Spuneam tututor că voi ajunge un fel de doctor de suflete şi voi fi foarte cunoscută. Ştiam întotdeauna ce se întâmpla cu ceilalţi, dar nu înţelegeam ce se întâmplă cu mine”, spune Lelia. Cred că, în timp ce vorbeşte, se roagă în gând, iar rugăciunea sa spune: „Linişte!” oricărei întrebări.

 Apropierea fiinţei de sacru
     „Sacroterapia este apropierea fiinţei umane de sacru. Însăşi textele sfinţilor părinţi ne desluşesc tainele vindecării prin post şi prin rugăciune. Prin puterea credinţei s-au vindecat şi împăraţi, şi cerşetori, păgâni sau atei şi nu există om căruia să nu i se potrivească această metodă de tratament. Cel mai important demers în sacroterapie este schimbarea atitudinii faţă de boală. Când omul e bolnav, e întunecat. Recâştigarea credinţei aduce lumina, iar întunericul dispare. Aşa dispare şi boala”, mărturiseşte Lelia Bratu.

    De la VIP-uri până la oameni simpli, cu boli uşoare sau cu maladii cărora medicii nu le-au mai dat nicio şansă, de la cei cu probleme sufleteşti până la oameni posedaţi de forţe malefice, toţi găsesc în Lelia Bratu speranţa. Şi, implicit, vindecarea mult aşteptată. „Eu mă rog Domnului să mă lumineze, să văd ce probleme are pacientul. Apoi încep să-i spun lucruri, precizând cu exactitate fiecare detaliu. De obicei tratez de la distanţă, pentru că Dumnezeu mi-a dat un dar foarte mare, dar când sunt probleme foarte mari apelez şi la bioenergie”, mărturiseşte emoţionată Lelia. Iar rezultatele sunt uimitoare. După 40 de şedinţe la un preţ foarte mic, sacroterapeutul se ocupă de pacient încă 40 de zile, ca să fie sigur că acesta şi-a revenit complet.

 Carmen Ciripoiu


„Nu eu vindec, ci Dumnezeu prin mine. Dacă am face măcar o rugăciune pe zi, cu toţii am fi sănătoşi”

 „Se răzbună răul pe mine când un om se însănătoşeşte”
     Pentru doar câteva secunde peste discuţia noastră se aşterne tăcerea. „Se răzbună răul pe mine când un om se însănătoşeşte“, spune femeia, „simţind” că se apropie „ceva” de ea. După ce-şi face sfânta cruce, continuă elegant: „Dar e crucea mea pe care o accept. Oamenii mă întreabă mereu cum vindec într-un mod atât de miraculos. Nu eu vindec, ci Dumnezeu prin mine. Dacă am face măcar o rugăciune pe zi, cu toţii am fi sănătoşi. Când mă rog lui Dumnezeu îi spun: «Doamne nu ai spus Tu că tot ce vrem să cerem de la tine? De aceea mă rog Ţie să-i dai sănătate lui… X». Şi Dumnezeu mă ascultă şi săvârşeşte minunea”, se destăinuie Lelia.

    Dialogul cu sacroterapeutul este o lecţie de credinţă. N-are aripi, n-are aură, dar pare un sfânt coborât pe pământ pentru a ne lua greutăţile de pe umeri. De fapt, e doar un om simplu, care a dobândit prin neîncetata-i rugăciune cel mai de preţ dar: liniştea sufletească. Sacroterapeutul Lelia Bratu poate fi contactată la numărul de telefon 0728/611.513.

 

Comentarii   

 
0 #536 madalina 03-06-2015 16:29
buna ziua dna Lelia bratu as dori sa iau legatura cu dvs imi puteti spune cum fac?
Citat
 
 
-1 #535 Adriana 14-05-2015 05:20
Un slujitor al lui Dumnezeu nu este elegant. In Biblie este scris ca nimanui sa nu ne inchinam doar Domnului. Nici pe o pagina nu este pomenita mama Domnului Isus ,ca ei sa ne inchinam.. Nici de lumanari nu era vorba..
Citat
 
 
0 #534 belgi 06-04-2015 18:38
Va rog ajutatim
Citat
 
 
0 #533 Lucretia 12-02-2015 12:58
Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi.
Se lucreaza comod de acasa aprox 3 ore pe zi
Cerinte:
- cunostinte minime PC ;
- necesar calculator;
- conexiune internet;
- rabdare;
- seriozitate.
Nu este necesara experienta.
Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.
Veti trece mai intai prin instruire, apoi care doriti, o sa incepeti sa lucrati.
Program part-time.
Cereti detalii la adresa:
Citat
 
 
-4 #532 Elena Lelia 29-01-2015 00:21
Doamna Lelia, Vreau sa va vorbesc, dar nu stiu unde sa va caut.lasati-mi un mesaj aici, sau scrieti-mi la
Domnul sa va binecuvanteze.
Amin
Citat
 
 
0 #531 ionela.ionila@gmail. 28-01-2015 14:12
Ce-a mai serioasa oferta de lucru! Selectãm urgent dezvoltatori de proiect. Contract legal. Se poate lucra part-time sau full-time. Alte informatii dupa ce trimiteti textul ” Info ” la adresa de email :
Citat
 
 
-1 #530 ionela.ionila@gmail. 06-01-2015 11:02
Selectam dezvoltatori de proiect. Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero. Oferim seriozitate si cerem seriozitate. Detalii dupa ce trimiteti textul ” Info ” la adresa de email :
Citat
 
 
+6 #529 vasile 22-11-2014 12:52
ISUS nu ia bani de la nimeni, de ce nu apelati direct la El ? Aveti acces direct la El fara alti intermediari.De schideti-va inimile in fata DOmnului si El va vindeca de toate bolile.
Citat
 
 
+4 #528 vasile 22-11-2014 12:46
Un singur om a fost trimis de DUmnezeu pe pamint, Isus.la el sa va rugati si El va da vindecare.
Citat
 
 
+24 #527 Guest 03-10-2014 00:38
Te pomenesti ca maine, poimaine o sa ne spui ca escroaca Lelia le-a trimis gemenelor niste "ceclu" pe gratis, ca sa ne extaziem noi astia mai prosti de"darnicia"" si "bunatatea" mangafalei.... :-x
Citat
 
 
-9 #526 lucia ramascanu 02-10-2014 21:08
S va dea Dumnezeu sanatate ca existati.Ajutat i-ma si pe mine daca puteti stimata si buna doamn Lelia.Am doua gemene de 16 ani si inca un le-a venit ceclul.Ce sa fac?? Am fost la ginecolog, mi-a dat progesterona,au luat tratamentl dar nimic.Va implor daca va da Dumnzeu putere ...sa le ajutati pe fetele mele:Andrea si Alexandra.Va multumesc anricipat,sarut mana.
Citat
 
 
+24 #525 Guest 29-09-2014 19:09
Pai....ori ia bani ori nu ia, hotaraste-te! Problema nu ar fi ca cere bani pentru munca ei, ci ca nu face nimic pentru acei bani. Minte cu nerusinare bietii oameni cu tot felul de baliverne, sugerandu-le ca este trimisa lui Dumnezeu pe pamant si ca are nu stiu ce misiune apostolica pana cand acestia pun la bataie si ultimele economii. ESTE O ESCROACA!!! PAZITI-VA DE EA CA RAMANETI FARA BANI SI CU SUFLETUL TULBURAT!!! Daca nu credeti, intrebati-va duhovnicul!
Citat
 
 
-11 #524 Daniela 25-09-2014 08:38
Dumneata stii cati oameni vin la doamna Lelia fara bani? Stii de cate ori se duce pe banii ei la bolnavi acasa, de multe ori chiar sute de km? Stii de cate ori merge la Manastiri si se roaga pentru bolnavi si da acatiste la Biserici pe banii ei fara sa ceara nimic de la nimeni? Daca nu stii nu vorbi. Sau esti vreun vrajitor care nu sufera ca oamenii lui Dumnezeu sa vorbeasca si sa propovaduiasaca Evangheliile? Si pentru cultura ta generala Mantuitorul a spus asa: lucratorului sa-i dai plata sa pana la sfarsitul zilei, Cine lucreaza in ziua de astazi fara bani? Si doamna Lelia nu este Calugar . Este terapeut si are taxe si impozite de platit si angajati.
Citat
 
 
+34 #523 Guest 01-09-2014 23:48
Treziti-va fratilor! Nu va puneti sufletele si economiile in mainile acestei escroace, ca ramaneti fara ele!!!!!
Citat
 
 
+42 #522 Anonima 19-08-2014 17:37
Lucreaza cu cel rau aceasta femeie, nu-si da seama dar se afla pe calea pierzaniei, trebuie sa renute la aceste practici demonice, sa faca o marturisire generala, sa se impartaseasca si in special sa citeasca carti sfinte: Biblia, Psaltirea, Acatiste si nu in ultimul rand Vietile Sfintilor si sa faca comparatie intre mari sfinti si ea - sa se trezeasca la realitate ca Dumnezeu o primeste si pana aproape in ceasul al douasprezecelea
Citat
 
 
-29 #521 Adriana B. 15-08-2014 22:28
Mare prost esti mai.antoniu, cica! Tu esti Eduard Bratu, fostul sot al Leliei. Exact aceleasi cuvinte le foloseai de cate ori o vorbeai de rau. Cand ii papai banii, nu mai erau bani murdari, baietas, asa-I? Ce profitor esti tu, taticuuu![ Ca doar de la tine au pornit toate. dupa ce te- ai imbuibat bine, dupa ce ti-ai facut casa si lucruri in casa si te-ai pus binisor la adapost, i-ai facut papucii binisor, cum stii tu mai bine, ca doar nu-i prima oara _si nici ultima - ai profitat cat ai putut si pa! toti te cunoastem. Cea mai desteapta a fost prima nevasta, ca te-a lasat dupa sase luni. Nici aia de dupa Lelia nu a rezistat prea mult, dragutul de tine. De, ai niste apucaturi de nesuportat. decibelii tati, deciblii tai si ai lu mata ta! Toata strada va stie de scandalagii! Mai, gingasule...sti m noi ce e cu tine! Numa tu crezi ca nu stim ce faci tu! quote ]"F Ioane"
Citat
 
 
-28 #520 Tina 17-05-2014 19:51
Pe mine m-a ajutat foarte mult Lelia Bratu, nu-i deloc adevarat tot ce am citit aici,cata rautate, eu ii datorez multe ....trebuie sa o cunoasteti inainte si apoi vorbiti....
Citat
 
 
+41 #519 pica 04-05-2014 18:13
Aduceti-va aminte ce zice Carea Sfanta : ...ca multi prooroci mincinosi se vor arata in vremurile din urma ...
Mai deunazi am dat peste Georgeta Florea - discuta cu ingerul dumneaei ,ne spune ca a trait vremuri bune dar si foarte grele , cand nu avea bani de mancare ,ca trebuie sa construiasca nu stiu cate troite ( am vazut si eu una - era un fel de schelarie care numai a troita nu semana) ; iar in timp ce da interviuri celor de la tv (?), isi etaleaza cu nonsalanta o gramada de bijuterii masive din aur cu pietre pretioase ... oare unde ii este modestia ,smerenia si ,pana la urma bunul simt ? De curiozitate am vrut sa cumpar 3-4 carti , dar , ca inainte de 1989 daca voiam cateva carti ,ma obliga sa i le cumpar pe toate ( dar ,ce sa fac cu "talmacirea viselor" , cu dezlegarea vrajilor etc .)?? Oare lumea asta care se pretinde credincioasa si cu frica lui Dumnezeu , chiar nu mai vede pe unde calca ?!
Citat
 
 
-33 #518 geanina 30-04-2014 22:38
Ce urat vorbesc oamenii aici.daca v a gresit cu ceva lelia sunt sigura ca a fost pedepsita intr un fel sau altul, cel mai bine este sa iertati.
Citat
 
 
+40 #517 ortodox 26-04-2014 19:17
Rugati-va singuri acasa ,merge-ti la sf.Liturghii,ca utati un duhovnic bun si spovediti-va doar asa vi se indeplinesc dorintele .Nu ascultati decat de duhovnic si toate se vor rezolva!,,MERGE -TI OAMENI BUNI LA BISERICA !
Citat
 
 
+37 #516 any 19-03-2014 03:38
Aaaaun sfat!pt cei bolnavi cititi cu credinta acatistele sf fecioare maria de vindeacare.Sf acatist al patimilor domnului iisus hristos si acatistul sf rafael.sau macar rugaciunea sf rafael zilni cu cate o lumare aprisa.Pt lucruri rele cum sant vrajile.Acatist ele Sf ciprian si Ac sf Mihail an fiecare zi.baile de rosmarin sau sare grunda amestecata cu otet si 3 catei de usturoi luni joi si sambata pt alungarea energiei rele trimise.si va spun eu ca vi se umple buzunarele nu va ia nimebi nimik.bafta.si doamne ajuta sa fie cu leac
Citat
 
 
+34 #515 any 19-03-2014 03:17
Am ajuns an aceasta pagina fara sa vreau si mia tras atentua aceasta doamna lelia nicoleta!ce pot spune interesant eu am antalnit persoane care vindeca si vorbesc k dumnezeu au har sa vindece lumea.eu nu sant nimeni nici fara de pacat ca sa arunc eu prima piatra.da ma cam andoiesc asupra doamnei lelia chiar daca are har de la dumnezeu ea ar trebui sa stie ca e foarte mare pacat sa ceara bani dumnezeu daca ia dat har nu ia cerut nimic an schimb.Da se plateste dar dupa sufletul fiecaruia si cum poate.Adica acel sarac care nu are suma ceruta nu i se da vindecare?Daca stam sa e gandim si iisus hristos ia luat cei 2 bani ai vaduvei pt vindecare.dar dupa ce y sa rugat.Totul are un scop totul se plateste.Dar pt asa ceva nu se cere?se da dupa suflet!Asta treb sa stie doamna Lelia sau mai stii poate io fi spus Tatal Nostru cat sa ceara! Mare pacat face!Numai vrajitorii cer bani!Cei cu credinta si har an dumnezeu nu cer nimik!Multumesc !
Citat
 
 
+32 #514 anonim 10-03-2014 03:40
vocabularul acestei doamne, maniera sa de a vorbi, cu dispret si un ochi atent asupra figurii ei...spune multe. Un sfant, nu se preteaza sa raspunda celor ce il critica, fuge de publicitate si are iubire fata de toti oamenii. Din raspnsurile ei..nu asta reiese. Treziti-va, oameni dragi. Banii vi-i vor toti. Binele..mai greu .Rugaciunea e la indemana omului.
Citat
 
 
+36 #513 Anonim 13-02-2014 15:03
Totul este o minciuna de la cap la coada.Cate casatorii a avut aceasta sfanta si de cand nu mai are pacate grave.?De ce minte si pacaleste oamenii.......P tr.bani nu din ortodoxism
Citat
 
 
+51 #512 Nu are importantă 11-12-2013 00:00
Acum ia doar 120 lei, ca mie mi a luat 250 in 2009? Mă simt si acum prostita ca i-am dat.. Nu as mai face asemenea prostie . Ac femeie sa meargă la munca nu sa trăiască pe nefericirea oamenilor! Si măcar de as fi avut vreun folos....dând ac suma. Mai bine faceți milostenie cu ac bani, oameni buni, ca altfel va veți simți umilită, ca mine.
Citat
 
 
-39 #511 daniel 28-11-2013 22:43
Citez pe Anonima:
Lucreaza cu cel rau aceasta femeie, nu-si da seama dar se afla pe calea pierzaniei, trebuie sa renute la aceste practici demonice, sa faca o marturisire generala, sa se impartaseasca si in special sa citeasca carti sfinte: Biblia, Psaltirea, Acatiste si nu in ultimul rand Vietile Sfintilor si sa faca comparatie intre mari sfinti si ea - sa se trezeasca la realitate ca Dumnezeu o primeste si pana aproape in ceasul al douasprezecelea

sa dea benga in tine?...pe bune? ce destept te-a facut tama pe tine
Citat
 
 
+33 #510 ioan 17-11-2013 15:56
Satanoterapeuta lelita Dracu nu are fratilor nici un har are doar duhul Tatalui minciunii, care o poarta sa comita tot felul de sarlatanii, pretinzand ba ca e indriduita de nu stiu ce preoti( in totalitate trecuti la cele vesnice). Farmazoanca nu vesteste pe Hristos ci doar ia numele Domnului Hristos in desert in planurile ei satanice, e o slujitoare rudimentara a Satanei, e o sora mai mica a lui Iuda, iar Iuda o cheama la el in Iad.Doamne Iisuse Hristoase Dumnezeul nostru apara-i pe crestini de uneltirile dracoaicei. lelita Dracu =Iadu
Citat
 
 
+41 #509 ioan 17-11-2013 15:31
Iata a iesit demonel ( aplaudacul) sa apere pa slujitoarea cea dintai a Dracului Lelita Luciferica, farmajoanca acreditata de duhul Satanei pentru a distruge sufletele credule ale sarmanilor crestini....... .In focul cel vesnic cu lelita, asta dracoaica facatoare de rele, ignoranta ca si aplaudacii ei, poate din nefericire pacali destui oameni necajiti, jefuind cu satanoterapia ei............. .Hristos Adevaratul nostru Dumnezeu sa o trimita mai repede in Iad pe aceasta Vrajitoare blestemata. Amin!
Citat
 
 
-40 #508 daniel 16-11-2013 10:59
Ba, pe tine sa te pedepseasca Dumnezeu cel drept, ca esti mincinos si numai minciuni scrii. Probabil ca esti satanist de vorbesti asa. Atentie! Exista o grupare satanista care o are pe lista si pe dna Lelia. Deja a fost amenintata sa nu mai propovaduiasca pe Hristos. Nu cere 120 lei, dovada ca nu stii, nu are niciun apartament in strainatate din bani de la oameni. singurul apartament e cumparat de sotul ei cu ani de zile inainte ca ei sa se cunoasca, stie toata lumea. Au fost preoti care au acreditat-o public, in viata, chiar si cei trecuti la domnul, suntem mul.ti martori, dar nu esti tu, satanist de nimic, asa important ca sa iti dam tie socoteala. Nici nu spune ca are har nici nimic. Esti...sunteti niste mincinosi! Minciunile acestea sa vi le scoata Domnul la suprafata. Nu va e frica de Dumnezeu cand vorbiti asa? Nu va e teama deloc? MINCINOSI CE SUNTETI! Voi sa demonstrati ce spuneti, nu ea, ca noi suntem martorii ei, voi nu aveti nimic! distrugatori de societate ce sunteti!
Citat
 
 
+45 #507 anna 09-11-2013 18:52
Nu este doar vina ei ci si a acelora care o cred si ii dau bani.
Citat
 
 
+43 #506 ioan 23-10-2013 20:40
Farmazoanca e in o continua metamorfoza, se casatoreste, divorteaza, jefuieste crestinii ortodoxi, apoi fuge prin Europa, cumpara ap. in Spania cu bani furati de la oameni sarmani si disperati.
Vrajitoarea are toate caracteristicil e unei sccelerate fara scrupule, Iuda in varianta feminina, pentru o vorba cu ia la tel. vrea 120 ron......apoi incepe sa fabuleze ca sunt probleme grave...si trebuiesc multe sedinte...de Satanoterapie-- farmazoanca lucreaza cu Scaraotchi.
Ia vrajitoarea pe sfinti in ras, ce ar spune Sfantul Grigore Palama sa vada pe acasta Satanista, care spune ca are Energiile Increate a lui Dumnezeu, femeia aceasta diabolica trebuie inchisa la un ospiciu.
Frati crestini fugiti de Lelita diavolita, din iad a iesit acolo merge. Amin! Luciferica Lelita---merge in iad, iar cartile ei compuneri de retardati.
Bunul nostru Dumnezeu si Mantuitor Iisus Hristos sa o pedepseasca pe Leliia-Lelita-L uciferica . Amin!
Citat
 
 
+44 #505 ioan 17-10-2013 20:50
Aceasta blasfemiitoare, Leita, care jefuieste oamenii necajiti si creduli va arde in iad in veci , caci celui rau ai slujeste farmazoanca, iar cartile ei sunt hartie igienica, ciorne infantile....
Dumnezeu sa o pedepseasca pe vrajitoarea Lelita-bratu- marcu-nicoleta- etc...Farmazoan ca e unsa cu toate alifiile satanei si merge direct in Focul vesnic.
Citat
 
 
+51 #504 ioan 17-10-2013 20:36
Lelita e doar o vrajitore scelerata, vorbeste cu Tatal minciunii (adica satana), va merge direct in iad. Amin!
Citat
 
 
+51 #503 ioan 15-10-2013 21:31
Femeia aceasta e o vrajitoare odioasa, o escroaca care lucreaza cu "Tatal minciunii ( adica Satana)" , o impostoare ahtiata dupa bani, urmasa a lui Iuda (si evident va avea soarta lui ) aceasta slujitoare a Satanei trebuie demascata si supusa oprobiului public .Aceasta Dracoaica leila distruge sufletele sarmanilor crestini si ai preda Satanei, si Iuda a fost apostol si a mers in iad, acolo merge vrajitoarea aceasta blestemata.
Are duhul celui Rau care proroceste prin ea, pe fruntea ei sta scris Focul Vesnic .Aceasta nelegiuita de Farmazoanca ia Numele Domnului in desert , e o vrajitoare fara scrupule.
E ucenica Satanei--- e o noua Eva care il vinde din nou pe om celui Rau. Bunul Dumnezeu sa o pedepseasca naprasnic pe Vrajitoare.Amin !
Citat
 
 
+54 #502 Olivia 08-10-2013 12:10
Dar nu se sta picior peste picior! nu ti-a spus nici uj preot aceasta?
Citat
 
 
+60 #501 Guest 19-08-2013 03:53
Vrei sa spui ca vrednicii de pomenire preoti pe care i-ai amintit ti-au dat vreo misiune sau ascultare?? Ar fi tare interesant sa vedem probele si martorii de care faci atata caz cu mare ''smerenie''!!! Si in afara de sfintitiii preoti care s-au mutat la Domnul, ne poti da numele vreunui preot sau episcop care inca mai este printre noi si sa poata marturisi despre tine ca esti terapeut acreditat de biserica?
Citat
 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 


porn - porno - teen porn - porno - porno