Main menu

header

25-08-1de Cătălina Tăgârţă

Aproape fiecare om are cel puţin un obiect drag, pe care îl poartă tot timpul cu el, fie că e vorba despre un medalion ori o brăţară cu valoare sentimentală, fie despre o cruciuliţă sfinţită, despre un talisman, o amuletă sau orice alt obiect cu puteri magice. Mai nou, însă, pe piaţă au apărut tot felul de produse cu puteri „magice”, iar cei care le poartă susţin nu doar că sunt mai norocoşi, mai protejaţi, ci că acestea au şi rolul de a ţine la distanţă radiaţiile emanate de telefonul mobil, de calculator şi aşa mai departe.

Pot fi găsite sub formă de brăţări sau pandantive
Dispozitivele pentru echilibrarea câmpului magnetic pot fi găsite sub mai multe forme: de la brăţări la medalioane, produse care se conectează la portalul USB sau în priză (care funcţionează pe o rază mai mare, de până la nouă metri) ori dispozitive ce pot fi aplicate pe telefonul mobil. Vedetele, de exemplu, le preferă sub formă de pandantiv. „Salma Hayek, în filmul «Spy kids», din 2003, purta la gât un astfel de dispozitiv, însă şi Madonna sau Lindsay Lohan au fost văzute cu astfel de produse protectoare. Revenind însă la dispozitive, e vorba despre o singură tehnologie în peste 30 de produse SRT - symphatetic resource technology -, aşa că, indiferent cât de pretenţios ar fi cineva, trebuie să găsească obiectul sub o formă care să i se potrivească. În plus, Q-link SRT 3 pentru echilibrarea câmpului magnetic nu expiră şi au avantajul că sunt activate de energia corpului”, ne-a spus Cristian Culiţă, specialist în bioelectrografie/efectul kirlian/măsurare nivel distribuţie flux energetic şi atestat de Institutul de Electrofotonică din Berlin, pe care l-am întâlnit la Festivalul de spiritualitate, medicină alternativă şi terapii complementare, organizat la Romexpo.

„Ajută la obţinerea performanţei în sport”
Indiferent pentru ce produs se optează, principiul de funcţionare este acelaşi. „Fiecare are o microplăcuţă cu circa 100 de frecvenţe încorporate într-un rezonator. Apropiată de corp, microplăcuţa susţine şi consolidează energia, iar astfel se poate obţine performanţă în sport”, ne-a mai spus Cristian Culiţă. Potrivit specialistului, impactul este instantaneu, iar avantajul este că, în timp, consolidându-se energia, cei care îl poartă devin mai puternici, iar energiile nu-i mai influenţează atât de mult... Cine ţine telefonul lipit de ureche mai mult de 15 minute pe zi atunci ar fi bine să aibă montat un astfel de dispozitiv şi pe mobil, nu doar la gât, de exemplu. În plus, acesta trebuie să fie în apropierea corpului şi utilizat permanent, nu cu pauze. „Nu există contraindicaţii în folosirea produselor energetice Q-link SRT 3. Cu cât sunt purtate mai mult, cu atât mai bine, mai ales că tehnologia e superioară altor lucruri de pe piaţă. De aceea aş vrea să atrag atenţia persoanelor să fie foarte atente când fac o astfel de achiziţie. Să nu opteze pentru cele cu magneţi dezintegraţi, ruginiţi, căci e posibil să le lipsească patentele originale, iar în acest caz pot apărea, evident, şi efecte adverse: adică să provoace dependenţă şi să se observe lipsa eficienţei în urma dereglării câmpurilor magnetice după un anumit timp de utilizare”, a mai spus Cristian Culiţă.

• Utilizarea constantă a unor dispozitive energetice duce la minimalizarea vulnerabilităţii organismului uman