Main menu

header

639 22 1de Luana Mare

În locul dietelor lungi şi al regimurilor drastice bazate doar pe sucuri sau doar pe apă plată, Margareta Mihai (medalion), de la Salonul „VicMar”, propune o detoxifiere simplă, cu un aparat cu bobină electrică, DetoxSpa, care „adună” din celule metale grele, grăsimi oxidate, acid uric, acid lactic şi multe alte toxine prin tălpi. Metoda este simplă şi nedureroasă, iar pacientul va vedea în apa din cuvă rezultatul detoxifierii.

„Ajută ficatul şi rinichii la detoxifiere”

- Cum se face „curăţarea” organismului cu electroliză?

- Electroliza sării dizolvate în apă generează un flux de ioni pozitivi şi negativi care atrag sau se ataşează pe particulele toxice şi accelerează procesul natural de detoxifiere. Corpul se curăţă de aceste toxine în timp ce pacientul stă confortabil pe un scaun, cu picioarele imersate în apă călduţă. La nivelul apei se creează electroliza, iar particulele trec prin membrana celulară de la o concentraţie mare la una minimă. Acest aparat ajută mult ficatul şi rinichii în procesul de detoxifiere. În timpul şedinţei, bobina emite un flux de curent mic, de 1,2-1,8 amperi în apa călduţă, favorizând formarea de hidrogen, sodiu, cloruri şi ioni de hidroxid. Concentraţia ridicată se ataşează de toxine, neutralizându-le şi permiţând corpului să le elimine rapid, prin cele 2.000 de căi de comunicare cu organele pe care le reprezintă talpa piciorului.

- Care sunt efectele în organism?

- Are loc o detoxifiere accentuată a organismului, se activează funcţiile metabolice şi circulatorii, se îmbunătăţesc funcţiile ficatului şi ale rinichilor, se întăreşte sistemul imunitar, se reduc stările de insomnie până la dispariţie. Mai pot apărea efecte ca reducerea durerilor, inflamărilor, a edemelor şi aglomerărilor toxice cronice.

„Organismul uman se comportă ca un imens magnet”

639 22 2- Cum este posibilă eliminarea toxinelor prin electroliză?

- Sănătatea organismului uman depinde în mare măsură de echilibrul electric şi energetic din corp. O persoană sănătoasă, de regulă, deţine electricitate negativă în proporţie de 80% (ioni negativi) şi electricitate pozitivă în proporţie de 20% (ioni pozitivi). Trebuie luat în considerare şi faptul că organismul uman acţionează asemenea unui magnet imens, care atrage elemente nocive, cum ar fi metale grele, grăsimi parţial oxidate, proteine disimilate, depozite de colesterol, acid uric, acid lactic şi multe alte elemente chimice. Toate aceste toxine dezechilibrează funcţiile organismului, creând un mediu propice pentru boli, alergii şi probleme ale sistemului imunitar. DetoxSpa ajută corpul în acţiunea lui de detoxifiere, îmbunătăţind efectul de bază al sistemului imunitar.

„Când se elimină deşeurile din vezica biliară, apa devine neagră”

- Se face doar o imersie a picioarelor în apă?

- În apa din cuva în care se ţin picioarele se pune un vârf de cuţit cu sare marină sau alimentară, dizolvată într-un pahar cu apă călduţă. Apa salină este un potenţiator al conductivităţii electrice. În timpul şedinţelor de tratament, apa se va colora în nuanţe diferite: galben-verzui, portocaliu, maro, negru, verde închis, spumă albă, particule albe cu aspect brânzos, pete roşii sau negre, particule maro. Fiecare culoare sau particulă sunt direct corelate cu un organ a cărui detoxifiere este accentuată. Galben-verzui pentru toxinele eliminate de rinichi, tract urinar şi prostată; portocaliu pentru toxinele eliminate de încheieturi, maro pentru toxinele eliminate de ficat, negru pentru toxinele eliminate de ficat şi de vezica biliară. Spuma albă reprezintă mucus eliminat din limfă, petele negre reprezintă, în majoritatea cazurilor, metale grele, iar petele roşii sunt cheaguri de sânge.

- Cum acumulează organismul toxine?

- Corpul uman foloseşte impulsuri electrice emise de creier pentru a funcţiona. Toate celulele din organism produc bioenergie. Când această energie este la un nivel înalt, organismul funcţionează în parametri normali. Când ne îmbolnăvim sau când suntem foarte stresaţi, nivelul bioenergetic scade, şi astfel celulele nu mai au suficientă putere pentru a elimina toxinele în mod corect.

„Se activează funcţiile metabolice şi circulatorii”

639 22 3- Cât de des ar trebui să se facă şedinţele de detoxifiere?

- Pentru început este acceptată şi o detoxifiere la fiecare 72 de ore. După cinci-zece şedinţe, puteţi reduce chiar la o singură şedinţă pe săptămână. Un tratament complet durează 14 şedinţe, apoi se poate realiza câte o şedinţă pe lună.

- Care sunt efectele DetoxSpa, în afara eliminării de toxine?

- Pe lângă reducerea toxinelor din corp, DetoxSpa activează funcţiile metabolice şi circulatorii, îmbunătăţeşte funcţiile ficatului şi ale rinichilor, întăreşte sistemul imunitar, ajută la recuperare rapidă în cazuri de răni postoperatorii, reduce inflamaţiile şi vânătăile prin eliminarea cheagurilor de sânge şi fluidizarea circuitului sangvin.

- Cât durează o şedinţă de detoxifiere?

- În cazul adulţilor, perioada pentru o şedinţă de DetoxSpa nu trebuie să depăşească 30 de minute, iar în cazul copiilor, să nu fie mai mare de 15 minute. De asemenea, pentru persoanele cu vârsta de peste 50 de ani sunt recomandate 14 şedinţe, împărţite în o şedinţă pe săptămână şi cu o pauză de două săptămâni până la următoarea rundă de şedinţe.

„Organismul uman acţionează asemenea unui magnet imens, care atrage elemente nocive, cum ar fi: metale grele, grăsimi parţial oxidate, proteine disimilate, depozite de colesterol, acid uric, acid lactic şi multe alte elemente chimice“

„Nu se recomandă persoanelor cu glicemie scăzută“

- Există contraindicaţii, efecte secundare, precauţii ale tratamentului?

- Detoxifierea cu ajutorul electrolizei nu este recomandată dacă persoana se află sub un control medical pentru: implanturi electrice (pacemaker cardiac) sau metalice, episoade epileptice sau psihotice, sarcină, transplant renal, persoane aflate în tratament de chimioterapie sau de radioterapie, diabet de tip I, persoane cu răni deschise la nivelul tălpilor, persoane care au suferit operaţii de scoatere a unui organ, în mod special în cazul colonului. Aceste persoane nu au un nivel de energie optim, iar cele care s-au operat la colon au o dizabilitate în procesarea nutrienţilor şi în eliminarea accelerată a toxinelor. De asemenea, nu este recomandată terapia per- soanelor cu glicemie scăzută, pentru că şedinţele de DetoxSpa au tendinţa de a coborî nivelul glicemic. Deşi nu există dovezi ale unor efecte secundare, pot apărea carenţe de vitamine, manifestate prin uşoare dureri de cap sau simptome ale răcelii. Nu se recomandă femeilor care alăptează, iar pentru persoanele cu dializă trebuie precauţie mărită.