Main menu

header

523 18 1de Alexandra Rotărescu

Anul trecut s-a deschis Centrul de medicină integrativă „Global Wellness System”, care propune celor care-i trec pragul testări, tehnologii şi terapii de ultimă generaţie, unice în România. Cu alte cuvinte, dacă doriţi să aflaţi cum staţi cu sănătatea, dacă vreţi să ştiţi dacă sunteţi pe drumul cel bun în ceea ce priveşte menirea dumneavoastră pe acest Pământ sau v-aţi propus să descoperiţi ce blocaje energetice ori sufleteşti vă cauzează probleme, puteţi face o vizită acestui centru, care vă garantează o autocunoaştere completă.

„Am o pasiune pentru tot ce este natural, neinvaziv”

- Cum v-a venit ideea de a deschide un asemenea centru?

- Eram inginer chimist şi utilam instituţii, universităţi şi şcoli cu echipament de laborator. Dar am avut dintotdeauna o pasiune pentru tot ce este natural, neinvaziv, prietenos cu mediul. Întreaga poveste a deschiderii centrului are ca punct de plecare „apa alcalină”. Am ales colaborarea cu o companie japoneză de la care importam apă alcalină şi diverse tehnologii pe care le depozitam în casa mea. La un moment dat, mi-am dorit un spaţiu mai mare, şi aşa am ajuns să deschid acest centru. Mi-am propus să împărtăşesc cu toată lumea cum întoarcerea la origine, la energiile naturale, ne poate fi atât de benefică.

- Ce înseamnă mai exact un centru de medicină integrativă?

- La „Global Wellness System” este vorba despre o abordare holistică, dar şi ştiinţifică a pacienţilor, prin extinderea conceptului de sănătate dincolo de limitele corpului fizic. La noi, persoanele sunt privite ca un întreg: corp, minte, spirit, suflet, din punct de vedere emoţional, energetic, al factorilor externi sau al blocajelor de orice fel.

„Aparatul explorează până la 7 milioane de informaţii”

523 18 2- Şi ce proceduri putem face mai exact la „Global Wellness System”?

- „Vedeta” centrului este o tehnologie inovatoare de scanare, Matrix Drops Computer, pe care îţi aplici palmele şi care, timp de un minut, scanează până la 7 milioane de informaţii, care sunt ulterior rezumate sub forma unui raport. Acest raport este chintesenţa problemelor noastre în cele peste şapte planuri. Medicul geriatru, specializat pe medicina energetică şi informaţională, cu competenţe de homeopatie, recomandă apoi un protocol. Din protocol fac parte picăturile Matrix Drops, echivalentul unor remedii homeopate, impregnate cu tipare de informaţie, peste 1.800 la număr. Este de fapt o nouă abordare a homeopatiei. Este cea mai complexă tehnologie din domeniul fizicii cuantice, al homeopatiei, psihologiei, astrologiei şi aşa mai departe.

- Ce scanează mai exact acest aparat, ce ne ajută să descoperim despre noi?

- Aparatul măsoară şi identifică inclusiv toxicitatea cu metale grele, estimează problemele înainte de manifestarea lor în corpul fizic, creşte vitalitatea şi elimină dezechilibrele din toate planurile, armonizează şi reechilibrează.

„Aflăm într-un singur minut care sunt punctele forte şi care sunt părţile vulnerabile ale celui scanat“

Pentru a afla mai multe amănunte despre Matrix Drops Computer, am stat de vorbă cu doamna doctor geriatru Cristina Popescu (foto), cea care lucrează zilnic cu acest aparat şi interpretează rezultatele sale.

- Pe ce principiu funcţionează acest dispozitiv?

- Tehnologia folosită de acest dispozitiv are la bază un principiu folosit foarte des de noi toţi, numai că nu ne punem întrebarea cum funcţionează. Telefonul mobil foloseşte aceeaşi funcţie matematică, denumită Fourier, de a înregistra vocea şi de a face fotografii.

- Există posibilitatea ca Matrix Drops Computer să greşească?

- Aparatul are o acurateţe de 80%, şi asta pentru că nici noi nu suntem 100% aceiaşi în fiecare secundă. De la o scanare la alta, ne aflăm totuşi cu toţii la un nivel apropiat, doar dacă am suferit între timp vreun şoc se întâmplă să oscileze foarte mult raportul.

„Se recomandă un tratament homeopatic personalizat”

- Ce se întâmplă după scanare?

- Se recomandă un tratament homeopatic personalizat. Nu este vorba despre nişte granule, ca în cazul homeopatiei clasice, ci despre apă purificată şi amprentată cu informaţie teleportată. Un dispozitiv unic de a obţine, de a teleporta, de a amprenta remediile în apă a fost descoperit în Capela Sixtină a lui Leonardo Da Vinci.

- Cum aşa?

- Un obiect din acea pictură a fost decriptat şi s-a ajuns la concluzia că dispozitivul respectiv a fost folosit în urmă cu mii de ani de alchimişti. Aşadar, alchimiştii foloseau o tehnologie asemănătoare, prin care obţineau anumite elixiruri, pentru a transmite informaţiile corespunzător. Se folosesc atât cristale, cât şi tabelul lui Mendeleev, pentru a identifica nivelul de evoluţie al celui scanat. În funcţie de numărul de electroni ne dăm seama care este misiunea persoanei respective în viaţă. Şi misiunea pe care o avem pe Pământ este interpretată în context ştiinţific. Cu toţii avem o temă de viaţă în funcţie de nivelul nostru de evoluţie. Dacă cineva a fost născut să fie artist, dar a fost împins să facă inginerie, atunci apar blocaje, pentru că e o discrepanţă între ce şi-ar fi dorit sufletul şi ce a ajuns să facă omul respectiv. Scanarea ajută în autocunoaştere. Unii reuşesc în ani întregi de meditaţie să ajungă la anumite revelaţii. Aici se află într-un singur minut care sunt punctele forte şi care sunt părţile vulnerabile ale celui scanat.

„Fără dietă, eficacitatea picăturilor este redusă”

523 18 3- În ce constă noutatea acestui dispozitiv?

- Este asemănător cu multe altele, precum sistemele de biorezonanţă, însă noutatea acestui dispozitiv constă în interpretare, ne arată negru pe alb tot ce dorim să aflăm. Este unic având în vedere şi scanarea palmelor. Plus că aceste picături, Matrix Drops, se mai găsesc undeva în ţară, dar nu au capacitatea de a stoca informaţia pe zeci de ani, trebuie consumate imediat.

- Câte şedinţe sunt necesare ca să ne îmbunătăţim viaţa?

- Odată cu administrarea picăturilor e nevoie de un protocol adecvat pentru fiecare persoană. De cele mai multe ori trebuie îndepărtate glutenul, lactatele, laptele dulce în primă fază şi albuşul, care sunt principalele alimente care pot cauza intoleranţă alimentară. Fără respectarea protocolului recomandat, eficacitatea picăturilor este diminuată. Apoi trebuie depistat dacă dormim sau nu pe un nod Hartman, care ţine de informaţiile geopatogene nefaste ale pământului. S-a constatat că cine doarme pe un astfel de nod îi sunt afectate aura şi, implicit, starea de sănătate. Există dispozitive care pot detecta aceste radiaţii sau cele care provin de la calculatoare, telefoane mobile, antene, fiind necesară apoi evitarea expunerii la ele şi protecţia faţă de acestea.

- Când recomandaţi o nouă vizită după ce s-a început administrarea tratamentului?

- Într-o lună sau două se face o nouă evaluare, apoi sunt recomandate vizite bianuale. Se fac o monitorizare şi o schimbare a stilului de viaţă în mod pozitiv din punct de vedere al sănătăţii şi al stării interioare.

- În final, vă rog să ne spuneţi cât de costisitoare este o asemenea procedură.

- 200 de lei costă aflarea atâtor informaţii despre noi înşine, informaţii pe care, în mod normal, le-am afla de la mai mulţi specialişti, într-o perioadă mult mai lungă.