Main menu

header

817 21 1de Carmen Ciripoiu şi Sorin Dumitrescu

Vă doriți prosperitate, stabilitate financiară și resurse pentru a vă face viața mai frumoasă. Dar e imposibil să aveți bani fără a munci din greu. De multe ori, însă, observați că unele persoane reușesc destul de ușor să aibă ce-și doresc, în timp ce altele fac eforturi mari, dar obțin rezultate modeste. Motivul? Unii oameni știu cum să atragă bunăstarea. Iată câteva sfaturi care vă vor fi de mare ajutor.

Nu ignorați niciodată semnele pe care vi le trimite Universul

817 21 2Cum să acumulați bani mai mulți, să nu-i pierdeți și să atrageți succesul financiar? În primul rând, spun specialiștii, e important să nu ignorați niciodată semnele pe care vi le trimite Universul. Indiferent că e vorba despre un avertisment sau un semn bun. Nu uitați: ceea ce oferiți, va fi și ceea ce veți primi. Dați bani împrumut doar persoanelor care nu v-au dezamăgit niciodată și numai în zilele de miercuri, joi sau duminică. Din vechime se știe că banii nu iubesc spațiile deschise. Drept urmare, nu îi aruncați pe masă și nu îi țineți la vedere. Nu se recomandă să-i puneți nici în bucătărie, dar nici în dormitor, lângă hrană sau lenjeria de pat. Pentru ca energia banilor să nu se piardă, trebuie păstrați fie în portofel, fie într-o cutie, organizator, poșetă sau pușculiță. În cazul în care găsiți o monedă, păstrați-o, în caz contrar se spune că refuzați norocul.

Nu lăsați lângă ușă încălțăminte murdară

O altă metodă de a atrage banii este să păstrați mereu curățenia în locuință. Doar așa energia bunăstării va putea să circule liber. Bătrânii spun că banii vor dispărea dacă lângă ușa de la intrare veți avea încălțăminte murdară. Drept urmare, spălați-o și curățați-o regulat, apoi depozitați-o în dulap. Ca să aveți noroc la câștiguri financiare, apelați la această mică superstiție: ascundeți o monedă sub fața de masă, pentru că aduce prosperitate. Nu lăsați geanta, borseta sau portofelul pe podea, pentru că riscați să aveți pagubă. Nu puneți niciodată bani cu număr impar în portofel și nici bancnote murdare, rupte sau îndoite.

O punguță cu sare așezată în bucătărie aduce bogăție

Puneți în bucătărie o cană sau un borcan în care să păstrați măruntul. De asemenea, așezați o punguță cu sare într-un loc oarecare al bucătăriei, pentru că aduce bogăție. Tot pentru a atrage bunăstarea, cumpărați mere și miere. Niciodată să nu primiți în dar o poșetă sau un portofel în care nu se găsește nici măcar o monedă. Aduce ghinion. Aprindeți deseori o lumânare de culoare verde, pentru că e semn de fertilitate și spor. Totodată, așezați în casă diferite obiecte mici de culoare verde, vaze, covorașe sau ce doriți. Nu folosiți farfurii sau căni ciobite sau crăpate, pentru că veți alunga banii din casă. Nu aruncați nici pâinea uscată, pentru că veți da cu piciorul prosperității. Cu acest aliment se vor hrăni păsările cerului.

Atenție sporită la puterea cuvintelor

Păstrați mărunțișul în buzunarele sacourilor pentru a atinge succesul financiar. Nu țineți niciodată buzunarele goale. Banii iubesc să fie numărați. Dar nu o faceți în tăcere sau când sunteți nervoși, ci cu plăcere, pentru că atunci îi veți încărca cu energie pozitivă și nu vor mai pleca din mâinile dumneavoastră. Când îi numărați, nu vă gândiți că îi veți cheltui și veți rămâne fără finanțe. Fiți extrem de atenți la puterea cuvintelor și nu spuneți niciodată că nu aveți bani. Sau că sunt ultimii. La aniversarea zilei de naștere e indicat să aveți bani în buzunar. Ar fi ideal dacă în această zi ați putea achiziționa o pușculiță sub formă de purceluș sau cloșcă. Dacă o veți umple, norocul se va instala în casa dumneavoastră. Începeți colaborări cu persoane generoase și calme, întrucât proiectele comune vor fi bănoase.

Sfaturile de aur ale Babei Vanga

Pentru ca bunăstarea să pătrundă în casă, păstrați o monedă talisman a altui stat. Important este să fie din argint. Și aveți grijă să rearanjați mobilierul din locuință atunci când este Lună Nouă. Dacă observați că a scăzut sporul banilor și nimic nu mai funcționează, presărați sare pe pervazurile tuturor geamurilor. Lăsați-o în acel loc până când problema se rezolvă. Ulterior, strângeți toată sarea folosind o mătură, fără să o atingeți cu mâna. Puneți-o într-un pachet, duceți-o într-un loc cât mai departe de casă şi îngropaţi-o în pământ. Veți avea mereu prosperitate și noroc la bani dacă dimineața, când vă treziți, puneți jos piciorul drept. Măruntul pe care îl primiți ca rest nu îl dați de pomană săracilor, pentru că veți alunga sporul.

Nu puneți portofelul pe masă sau pe pat

Tradiția spune că nu e bine să vă așezați pe masă, pentru că banii vă vor ocoli. Sub nicio formă să nu puneți nici portofelul pe masă sau pe pat. De asemenea, se crede că persoana care se va tunde singură, nu va întâmpina niciodată grave probleme financiare. Nu împrumutați pâine și sare, pentru că se va duce sporul banilor și nu faceți curățenie după apusul soarelui. E bine să aveți în casă un acvariu, în care apa să fie mereu curată. Țineți banii în plicuri de culoare roșie, pe care puteți desena un copac. Împăturiți o bancnotă sub forma unui triunghi și păstrați-o așa în portofel, pentru că vă ajută să atrageți bunăstarea.

Cumpărați ghivece cu rozmarin, busuioc sau salvie pentru că aduc spor familiei

Păstraţi mărunţişul în buzunarele sacourilor pentru a atinge succesul financiar

Obiceiuri care vă fac săraci

Sunt multe persoane care doresc să aibă imediat rezultate când încep o afacere. Este cea mai mare greșeală, spun specialiștii, iar portofelul va fi plin dacă nu vă temeți de riscuri și de greșeli. Pentru a atrage banii trebuie să activați într-un domeniu care vă face plăcere, nu într-unul care nu vă aduce nicio bucurie. Egoismul și invidia sunt două dintre lucrurile care îndepărtează banii din viața dumneavoastră. Nu cumpărați lucruri ieftine și nu tremurați atunci când scoateți un leu din buzunar, pentru că nu vă veți îmbogăți niciodată. Nu cheltuiți în neștire pe lucruri care nu vă sunt de niciun folos. Potrivit renumitului bioenergoterapeut Lidia Fecioru, dacă aveți haine pe care nu le-ați mai îmbrăcat de mult timp și nici nu credeți că le veți mai purta prea curând, dați-le cuiva. Altfel, acestea se vor încărca cu energie negativă și veți rămâne fără bani în portofel.