Main menu

header

529 14 1de Gabriela Niculescu

Tehnologia medicală modernă începe să-și facă tot mai mult loc pe piața din România, iar pacienții care-și doresc analize la un nivel occidental le pot obține și în țară, îndeosebi în clinicile private. Astfel, mămicile care vor să-și vadă copiii în perioada intrauterină o pot face acum cu ajutorul unui ecograf 5D, pe care-l pot găsi la noua unitate MedLife din cartierul bucureștean Berceni.

Aplicația permite crearea primului album foto al bebelușului

Acest ecograf 5D Samsung UGEO WS80A oferă o dimensiune suplimentară a detaliilor ecografiei, viitoarea mămică având posibilitatea de a vedea o imagine reală a fătului, cu o acuratețe deosebită a mișcărilor feței și membrelor. Mai mult, ecograful este dotat cu un soft special, care le permite mămicilor să descarce ecografiile și imaginile rezultate direct pe smartphone sau pe tabletă, prin intermediul aplicației „Hello Mom”, și să le împărtășească, în timp real, cu tatăl, părinții, rudele sau prietenii, pe rețelele de socializare. Aplicația rulează pe sistemele de operare Android și permite crearea primului album foto virtual al bebelușului, precum și păstrarea unui istoric al evoluției sarcinii și a fătului, de la greutate sau înălțime, la circumferința capului, și a unui jurnal al programărilor la medic.

„Hello Mom“ păstrează și un istoric al evoluției sarcinii și a fătului, de la greutate sau înălțime, la circumferința capului