Main menu

header

774 22 1de Carmen Ciripoiu şi Eduard Popa

Încercarea prin care a îngăduit Dumnezeu să treacă întreaga omenire oferă prilejul tuturor credincioșilor să plece genunchii și fruntea la pământ în fața lui Hristos, doctorul sufletelor și al trupurilor, cerându-i iertare pentru păcatele proprii și ale poporului și grabnică izbăvire de această strâmtorare ce a cuprins lumea, dar și vindecare pentru cei bolnavi și aflați în suferință. Chiar dacă pentru o perioadă nu veți mai putea asista la slujbe în sfânta biserică, rugați-vă neîncetat. Mai mult, în întreaga țară vor fi trase zilnic clopotele, iar dangătele acestora vă vor ajuta să fiți feriți de boli și de rele.

Distrug virusurile gripale, hepatice, tifoide

Amintind creștinilor de îndatoririle lor religioase și morale, clopotele au fost utilizate din cele mai vechi timpuri, cu mult înainte de apariția și răspândirea religiei creștine, iar proprietățile vindecătoare ale dangătului au fost cunoscute din vechime. De altfel, în Europa și în Rusia, pe vremea epidemiilor, indiferent că a fost vorba despre ciumă sau holeră, clopotele au bătut în mod constant. Iar acest lucru nu a fost o superstiție, ci un mijloc eficient de dezinfectare. În plus, oamenii de știință au și dovedit experimental acest lucru, demonstrând că dangătul de clopot poate distruge nu doar virusurile gripale, hepatice, tifoide, ale scarlatinei și altor agenți patogeni ai infecțiilor, ci poate stopa chiar și evoluția celulelor canceroase, contribuind la revigorarea organismului.

Funcționează ca generatoare de energie în gama ultrasonică

774 22 2Cei care au făcut această uimitoare descoperire la începutul anilor 1970 au fost oamenii de știință din Suedia. Zece ani mai târziu, specialiștii ruși au început să studieze foarte atent fenomenul dangătului clopotelor. Iar ce au aflat este de-a dreptul senzațional, cercetările arătând că spectrul radiațiilor sonore ale clopotului este extrem de larg și se extinde mult dincolo de diapazonul sonor simțit de urechea umană, adică peste 20.000 de Hz. Ce înseamnă asta? Potrivit savanților, clopotele funcționează exact ca niște generatoare de energie în gama ultrasonică, care distrug mediul patogen. Totul a fost pus pe hârtie, iar un articol publicat în anul 2005, în ziarul „Uralskii Rabocii”, amintește despre momentul în care un vas plin cu bacterii patogene a fost plasat sub un clopot care suna. Surprinzător pentru toată lumea, la scurt timp, microbii au încetat să se reproducă, iar în final au murit. La scurt timp după acest experiment, a urmat un alt studiu, realizat de data aceasta în regiunea Rostov, pe un eșantion de aer prelevat după sunetul clopotelor. Concluzia a fost următoarea: „Atmosfera din jur era la fel de sterilă ca și în camera de operație a spitalului”.

Anihilează infecția și celulele canceroase

774 22 3Grație acestor studii, în prezent, numeroase persoane bolnave de cancer din Centrul Medical Columbia (SUA) sunt tratate nu doar prin metode chimioterapeutice, ci și cu ajutorul clopotelor tibetane confecționate din argint, sunetele acestora având un efect terapeutic cu adevărat incredibil. Care este secretul? Clopoțeii din argint au capacitatea de a emite sunete de frecvențe foarte înalte, inclusiv ultrasunete din abundență, iar utilizarea lor în doze moderate poate face minuni, distrugând orice infecție și anihilând celulele canceroase. Atenție! Este vorba doar despre ultrasunetele provenite de la clopote și clopoței, nu de la dispozitivele cu ultrasunete. Ședințe de vindecare în boli oncologice au avut efecte foarte bune și în Centrul de Oncologie din Arhanghelsk, iar în prezent tratamentul terapiei clopotelor începe să fie folosit din ce în ce mai mult.

Efecte benefice și asupra copiilor cu paralizii cerebrale

Dar medicii ruși folosesc de multe ori terapia cu sunete de clopot pentru a trata atât hipertensiunea, cât și ulcerul sau nevrozele. De altfel, în regiunea Lipețk, în satul Panino, se află o mică biserică de lemn, recunoscută în toată Rusia pentru clopotele ei tămăduitoare. La orice mare sărbătoare, părinții își aduc copiii bolnavi să se vindece cu dangătele lor melodioase. Mai mult, doctorii din Lipețk consideră că sunetele clopotelor au efecte benefice și asupra copiilor bolnavi de paralizii cerebrale. Este dovedit faptul că ultrasunetele pot fi generate atât de clopote mari, cât și de cele mici și chiar de obiecte plate din argint, bronz, cupru, melchior, respectiv furculițe, linguri sau monede.

Există şi clopote portabile, care sunt utilizate cu succes în tratamentul pacienţilor internaţi

Înregistrate, nu au efectele dorite

Potrivit renumitului academician Șipunov, până în acest moment nu au fost studiate toate proprietățile fantastice ale dangătului unui clopot, afirmând că anumite frecvențe ale ultrasunetului sunt în stare să mențină vigoarea și sănătatea unei persoane chiar și în cazul în care nu se hrănește corespunzător. Va rămâne întru eternitate un caz extraordinar cunoscut din istoria Blocadei Leningradului, când doar două femei din numărul total al locuitorilor unui bloc cu opt etaje au reușit să rămână în viață în mod miraculos. Chiar dacă acestea au suferit de foame, s-au salvat prin multă rugăciune și lovind două furculițe de argint atârnate de pat, în încercarea de a simula sunetul de clopot. Explicația femeilor nu mai are nevoie de comentarii: „Ne-a salvat dangătul divin”. Atenție! Doar sunetul clopotului ascultat în direct are efectele dorite, nu și înregistrarea acestuia.

În ceea ce privește toaca, cadența lentă de la început care devine din ce în ce mai rapidă are rolul de a trezi energiile vitale ale organismului, pe care le amplifică