Main menu

header

10-06-1de Claudia Stan

V-aţi întrebat vreodată cum ar fi ca într-o zi dintr-un om perfect sănătos să deveniţi invalid… dintr-o glumă? În urmă cu cinci ani, Adrian Dumitrescu (24 de ani) a fost împins peste o balustradă de la etajul patru al unui bloc şi de atunci duce o luptă zilnică pentru supravieţuire. În rândurile de mai jos veţi citi povestea de viaţă a unui tânăr care are nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a câştiga lupta cu boala.

„Am stat în comă profundă timp de câteva luni”
Adolescenţii de vârsta lui Adrian încep să îşi facă un rost în viaţă, în timp ce el, din cauza unui accident stupid, este blocat într-un scaun cu rotile: „La vârsta de 19 ani, mai exact la 30 august 2005, am fost împins «din joacă» peste o balustradă şi am căzut de la etajul patru pe un calorifer. Mi-am rupt coloana vertebrală, iar în urma acestui accident am rămas paralizat de la mijloc în jos. Abia îmi pot mişca degetele şi gâtul, dar chiar şi asta mă solicită foarte mult. Am trecut prin multe operaţii grele şi am stat foarte mult timp prin spitale. Fac antrenamente de dimineaţa până seara, pentru că nu suport gândul că viaţa mea va depinde de acum de scaunul cu rotile. Dar toate astea, din păcate, se pare că nu sunt de ajuns. Îmi doresc să fiu fericit, să merg şi să alerg din nou! În fiecare zi încerc să găsesc un motiv suficient de puternic să lupt”, ne-a povestit Adrian.

Celulele stem, o şansă la vindecare
După cinci ani de chinuri, Adrian a primit vestea că o operaţie în străinătate cu celule stem îl poate vindeca. „Am decis să vă cer dumneavoastră ajutorul, celor care îmi citiţi povestea. Sunt convins că Dumnezeu are alte planuri cu mine! Operaţia de care am nevoie poate fi făcută la o clinică din Germania şi costă 12.000 de euro. Părinţii mei nu dispun de această sumă, deoarece momentan abia ne descurcăm cu banii pentru medicamentele mele din fiecare lună. Sper din tot sufletul că mă veţi ajuta să strâng suma necesară pentru a mă pune pe picioare”, ne-a spus tânărul cu lacrimi în ochi.

Aceia dintre dumneavoastră care vor să îl ajute pe Adrian pot face donaţii în conturile deschise pe numele Dumitrescu Adrian la agenţia BRD Crângaşi Bucureşti:
Lei - RO74BRDE410SV10370544100
Euro - RO37BRDE410SV09487614100