Main menu

header

751 17 1de Carmen Ciripoiu şi Alexandru Brădescu

Să fie moartea sfârșitul? Cercetătorii răspund negativ la o astfel de întrebare, convinși fiind că sufletul omului trece prin mai multe existențe. Și dacă în religiile orientale reîncarnarea este fundamentală, din ce în ce mai multe persoane încep să povestească amănunte din alte vieți sau sunt sigure că au întâlnit pe cineva pe care îl cunosc demult, deși niciodată nu s-au întâlnit. Iată semnele care vă arată că ați cunoscut pe cineva dintr-o altă viață.

Déjà vu, o amintire din trecut

V-ați gândit de ce aveți momente în care sunteți atrași ca un magnet de anumite persoane? Vă plac din prima clipă în care v-ați văzut, comunicați extrem de ușor și parcă toate vă leagă de acel om? Specialiștii spun că până și simplul sentiment de déjà vu este considerat o amintire dintr-o viață anterioară. De asemenea, cercetătorii sunt convinși de faptul că oamenilor care au fost prieteni într-o altă existență le este sortit să se revadă și în această viață. Un semn clar că aveți de-a face cu o persoană cu care ați avut cândva ceva în comun este faptul că îi recunoașteți privirea. Ce se întâmplă de fapt? Atunci când vă uitați la acea persoană, pur și simplu știți ce gândește, de ce are nevoie, care îi sunt problemele. Drept urmare, veți încerca să comunicați, fără să folosiți prea multe cuvinte.

Aveți sentimente intense

E posibil ca cineva să dezvolte niște sentimente extrem de puternice pentru o persoană pe care a văzut-o pentru prima dată în viață? Răspunsul este da. Doar că nu e vorba doar despre sentimente pozitive, de iubire, acestea pot fi, din contră, și unele negative. Ce înseamnă asta? Că relația pe care ați avut-o în altă existență nu a fost una deloc prietenoasă. Dacă însă sentimentele sunt de afecțiune, de încredere totală, e foarte posibil să fi fost rude sau prieteni extrem de apropiați, având o legătură foarte puternică.

Legături telepatice

Totodată, există posibilitatea ca atunci când vă întâlniți de mai multe ori cu aceeași persoană să vă treziți că vă amintiți lucruri de care nu aveați habar până atunci. Iar imaginile se derulează atât de repede prin fața ochilor, încât aveți senzația că sunt amintiri comune. Și nici acest lucru nu este exclus. E foarte important în aceste cazuri să aveți încredere în intuiție, pentru că aceasta nu vă va înșela niciodată. Nu în ultimul rând, atunci când întâlniți anumite persoane, simțiți că există o incredibilă legătură telepatică. În ceea ce privește sufletul-pereche, pe care este foarte greu să-l găsiți aici, pe pământ, iubitul/iubita dintr-o altă viață o puteți întâlni nu doar la tinerețe, ci e posibil să apară la maturitate sau pur și simplu atunci când nu mai așteptați să se întâmple ceva bun. Nu în ultimul rând, trebuie să fiți conștienți de faptul că aceste reîntâlniri karmice pot avea loc pentru o scurtă perioadă de timp, adică exact atunci când aveți mai mare nevoie, sau acei oameni pe care i-ați întâlnit dintr-o altă existență să rămână pentru toată viața.