Main menu

header

732 18 1de Iulian D. Moleianu şi Adrian Barna

În ultimii ani apare, tot mai pronunțată, teoria potrivit căreia majoritatea tunelurilor subterane de pe Terra sunt locuite de extratereștri. Asta n-ar fi nimic, dacă aceste creaturi nu s-ar crede adevărații stăpâni ai planetei noastre. Potrivit cercetătorilor care studiază fenomenul, „musafirii” sunt descendenții speciilor reptiliene umanoide care, la un moment dat, au evoluat spre rasa umană. Faptul că au apărut pe Pământ înaintea noastră le amplifică ideea că aceasta este, de fapt, casa lor și nu a noastră.

Condamnați să fim sedați prin controlul mental

Dincolo de orice teorie SF, oamenii de știință care s-au aplecat asupra acestei chestiuni consideră că respectivele entități s-au confruntat cu „agenții-mercenari” ai unei alte culturi extraterestre, numită „Draco”, care s-au întors pe Pământ, vechiul lor adăpost, pentru a-l utiliza ca zonă de tranziție. Se spune că, din păcate, culturile extraterestre sunt în conflict cu cele de pe Pământ, împiedicând cursul normal al civilizațiilor pământene. Pentru a-i face pe oameni să nu se revolte, să stea în banca lor, extratereștrii folosesc toate metodele de care dispun, inclusiv controlul mental. De altfel, există o teorie amețitoare, care susține că aceste ființe colaborează cu oamenii, în condiții „top secret”, teză susținută și de lucrarea „Baza Dulce”, scrisă de Greg Valdez, care se bazează pe mărturiile fostului agent special american Richard C. Doty. S-a vorbit foarte mult despre existența „Complexului Dulce”, o bază mixtă a extratereștrilor și a autorităților americane, care este, de fapt, o încrengătură de tuneluri subterane aflate la nord de fluviul Mississippi. Aceasta nu este singura de acest tip, altele funcționând în statele americane Colorado, Nevada și Arizona. Raportările lui Paul Bennewitz (om de afaceri și investigator al fenomenului OZN, autor al lucrării „Proiectul Beta”) privind cercetările sale pe care le-a desfășurat în Zona Dulce arată că militarii americani intrau și ieșeau din această bază subterană, care funcționează din 1947.

NASA neagă implicarea în acoperirea „vizitatorilor”

732 18 2Soldații americani au construit, de asemenea, o șosea asfaltată pe care au circulat în ambele sensuri camioane militare o lungă perioadă de timp. Bennewitz a mai afirmat că „șoseaua a fost ulterior blocată și distrusă. Deși camioanele care circulaseră până atunci erau militare, pe ele era aplicată sigla Corporației Smith, care avea sediul în Paragosa Springs, din statul Colorado. Bineînțeles că nu există în statul Colorado nicio astfel de corporație și nici nu a existat vreodată. Eu cred că baza a fost construită sub acoperirea unei fabrici de cherestea, dar nu a fost văzut niciun buștean care să fie cărat pe această șosea de camioanele companiei Smith. Mașinile transportau numai echipamente uriașe”. Interesant este că Dulce nu este singular. Potrivit unor voci, în SUA există peste 200 de astfel de baze, la o adâncime medie de 5 kilometri. Se spune că acolo sosesc multe echipaje venite din spațiu, de pe alte planete situate în galaxii îndepărtate. Totuși, oficialii NASA au negat comentariile, într-un comunicat oficial: „NASA nu urmărește OZN-uri. NASA nu este implicată într-o activitate de acoperire a existenței extratereștrilor pe această planetă sau oriunde în Univers”.

Acțiunile EBE, date publicității

Întrebarea este de ce au apărut și mai ales de ce s-au înmulțit aceste baze. În anii ’50, extratereștrii de tip gri, cunoscuți sub acronimul EBE, au început să folosească în experimentele lor un număr mare de oameni. În anii ’60, ritmul răpirilor de persoane pentru acest tip de experimente a crescut și EBE au început să nu mai fie deosebit de precauți. Începând cu 1970, culorile reale ale acestora erau foarte distincte, atunci când apăreau în localități. Pentru legătura cu extratereștrii, autoritățile americane au înființat Grupul Special, care funcționa sub acoperire.. În anii ’80, Guvernul SUA a realizat că nu exista nicio cale de a împiedica acțiunile dușmănoase ale extratereștrilor EBE, astfel că s-au gândit să dezvăluie publicului activitățile acestora.

Tensiuni între extratereștri

732 18 3Extratereștrii gri sunt în legătură cu cei asemănători reptilelor, dar, deși acționează de multe ori împreună, relațiile dintre cele două rase sunt tensionate. Mulți extratereștri gri recunosc în rasa reptilelor adevărații dușmani care se îndreaptă în număr mare spre Pământ, unde deja și-au pregătit mai multe baze subterane. Unele persoane din rândul autorităților guvernamentale ar dori să explice publicului larg ce se întâmplă, în realitate. Alte persoane, colaboratorii, ar dori ca numai o elită de pământeni să supraviețuiască războiului care va avea loc. Viitorul ar putea să ne ofere o nouă ordine a lumii de tip fascist, ceea ce ar putea conduce la transformarea conștiinței umane. Lupta se desfășoară acum și este nevoie de participarea întregii omeniri pentru a-și păstra drepturile și viitorul. Baza Dulce a avut ca obiect de studiu implantările pentru realizarea controlului minții cu ajutorul unor microprocesoare bio-psi, cu dispozitive ELF, capabile să controleze somnul, bătăile inimii și dispoziția persoanei implantate. Studiile desfășurate la Dulce, la nivelul 4, includ cercetări asupra aurei umane, precum și asupra telepatiei, hipnozei, visului etc.

Manipulare sau diversiune?

În fine, adepții Teoriei Conspirației susțin că Agenția pentru Proiecte de Cercetare Avansate a Pentagonului utilizează aceste tehnologii pentru manipularea populației. Această agenție (DARPA) este cunoscută, în primul rând, pentru realizarea Internetului. Tot DARPA a stabilit proiectele de cercetare, a desemnat prioritățile, a coordonat eforturile și a ghidat participanții la cercetările subterane. În prezent, cercetările sunt continuate de Grupul Jason, alcătuit din 55 de savanți care lucrează la Baza Sandia. Studiile se desfășoară în mare secret, departe de ochii publicului, deoarece participanții realizează că perfecționează o „tehnologie antiumană”.

„Baza a fost construită sub acoperirea unei fabrici de cherestea, dar nu a fost văzut niciun buștean” (Paul Bennewitz)

Bill Deagle: „Banii provin din vânzarea drogurilor“

Un centru educațional de mare prestigiu internațional este Granada Forum, deschis tuturor tipurilor de subiecte, începând cu sănătatea și ajungând la politici guvernamentale. Doctor Bill Deagle afirma în cadrul unei conferințe susținute aici: „Pentru realizarea tunelurilor, la un anumit moment, s-a folosit tehnica nucleară. Însă, din 1980, se folosesc mașini de făcut tuneluri, care pot fora printr-un teren cu rocă dură cu viteze de până la câteva zeci de kilometri pe zi. În interiorul tunelului circulă trenurile de mare viteză, de tipul TGV, care călătoresc între aceste orașe subterane cu viteze de până la 2.400 km/h. Totul este foarte bine organizat, nu există întârzieri, deraieri sau alte accidente. De ce se grăbesc ei? Pentru că știu că va veni o catastrofă! Și de unde provin acești bani? De la «Bugetul negru» propriu, adică din vânzarea drogurilor! În SUA există, potrivit unor estimări ale conservatorilor, peste 10 miliarde de dolari provenite din comercializarea stupefiantelor, bani care merg direct în aceste bugete subterane”.