Main menu

header

697 17 2de Roxana Istudor şi Eduard Popa

În afară de fonduri, un program spațial secret are nevoie de personal. De-a lungul anilor, unii dintre cei implicați în aceste proiecte au recurs la riscul major prezentat de ieșirea în spațiul public și au dezvăluit secrete din interior. Chiar dacă în general poveștile lor sunt întâmpinate cu scepticism, există și multe „minți deschise” care nu exclud varianta ca undeva să existe un sâmbure de adevăr.

Laura Eisenhower, presată să se mute în spațiu

Laura Eisenhower este strănepoata fostului președinte american Dwight D. Eisenhower. Când și-a încheiat misiunea la Casa Albă, într-un discurs antologic din 1961, acesta a atras atenția asupra a ceea ce a numit „infinita influență câștigată de industria militară”. Laura susține că a experimentat pe propria piele acest avertisment. În 2006 ar fi fost obligată de forțe oculte să aibă o legătură cu un agent al unui „guvern din umbră” care ar fi încercat s-o convingă să i se alăture pe o colonie existentă pe Marte. Marcată de ceea ce a pățit, Laura Eisenhower face de atunci turul conferințelor de ufologie din toată lumea. Mai mult, urmașa fostului lider susține că strămoșul său ar fi știut de existența unei cabale oculte care conduce lumea de secole cu ajutorul extratereștrilor și care s-a „întrupat” în regimul nazist, ce nu ar fi fost eliminat odată cu finalul celui de-Al Doilea Război Mondial. Cu această credință de nezdruncinat, strănepoata lui Eisenhower este decisă să descopere și să dezvăluie lumii întregi sistemul asupra căruia a atras atenția ilustrul său înaintaș.

Randy Cramer, un căpitan în misiune de 17 ani!

Se pare că fostul președinte Eisenhower nu a făcut doar aluzii la legătura pregnantă dintre industrie și Armată, ci a luat și măsuri concrete. Cel puțin așa susține Randy Cramer, fost căpitan în așa-numita „Special Section” („Secția specială”), creată de liderul de la Casa Albă pentru a contrabalansa puterea celebrului grup MI-12, culmea, comitet creat de un alt președinte, Harry S. Truman, pentru studierea vieții extraterestre și alcătuit din oficiali guvernamentali, militari de rang înalt și oameni de știință. Cramer dă o mulțime de detalii despre culisele cercetărilor americane în domeniu și spune că a stat 17 ani pe Marte, unde există o bază încă din anii ’60 (una există și pe Lună, din anii ’50!). În 2014, Cramer ar fi primit permisiunea de a dezvălui pentru public faptul că atmosfera de pe Planeta Roșie este perfect respirabilă, că acolo trăiesc mai multe „popoare” și că însuși fostul secretar al Apărării Donald Rumsfeld ar fi ținut pe Marte evenimentul de retragere.

Andrew Basiago a vizitat Planeta Roșie

Andrew Basiago este un avocat de succes din Vancouver, Washington, care a candidat în 2016 la Președinția SUA. Nimic extraordinar până aici, doar că personajul susține că a vizitat o colonie de pe Planeta Roșie în 1981, în timp ce lucra pentru Guvernul american în cadrul unui proiect de călătorii în timp. Tatăl său, Raymond F. Basiago, a fost un inginer implicat în programul secret numit „Pegasus”, care i-ar fi permis lui Andrew să circule atât în trecut, cât și în viitor. Așa ar fi fost de față, susține el, la momentul în care Abraham Lincoln ținea celebrul său discurs de la Gettysburg, având informații detaliate și despre viitorii președinți ai SUA până în anul... 2054! A candidat la ultimele alegeri întrucât cu ocazia călătoriei în viitor s-a văzut printre liderii de la Casa Albă. Demn de menționat este faptul că înaintea scrutinului, Basiago a spus că Hillary Clinton nu se afla pe lista președinților viitori...

Doi astronauți... apropiindu-se de naveta Viking

În 2014, la postul de radio american Coast to Coast AM suna o femeie care s-a prezentat cu numele de Jackie, a spus că a lucrat în cadrul NASA și că a văzut oameni pe Marte încă din 1979. Jackie ar fi descărcat atunci imagini capturate de naveta Viking și ar fi văzut oamenii „live”, în costume lejere de astronauți, „nu în cele greoaie pe care le știm. Potrivit femeii, alți șase angajați ai NASA i-au văzut pe cei doi oameni apropiindu-se de Viking, dar Agenția a rămas tăcută pe marginea subiectului care a aprins imediat imaginația tuturor celor care susțin că există de zeci de ani colonii pe Planeta Roșie, notează dailymail.co.uk. Interesant este ce spunea comunicatul din acel moment al NASA referitor la descoperirile Viking: „Deși nu s-au găsit urme de viață, naveta a depistat toate elementele care fac existența posibilă pe Terra: carbon, nitrogen, hidrogen, oxigen și fosfor, toate prezente pe Marte”.

În martie 2017, președintele SUA Donald Trump dădea NASA misiunea de „a duce oamenii pe Marte până în 2033“. Doar o săptămână mai târziu, Agenția venea cu un plan în cel mai mic detaliu pentru atingerea acestui scop

Un documentar şocant

Filmul documentar „Secret Base on Mars” („Baza secretă de pe Marte”), realizat de cercetătorul Jim Nichols, susține teorii uluitoare. Astfel, Planeta Roșie ar fi fost de mult colonizată de oameni, încă din anii 1960, când se știa ce va însemna într-o zi încălzirea globală pentru Terra. „Întreaga operațiune este menită să facă din Marte locul unei colonii de supraviețuire în caz de catastrofă pe Pământ, care oricum este estimată că va veni la un moment dat”, arată filmul. Așa că Marte ar fi fost populată cu persoane alese strategic, iar călătoriile spre acest corp ceresc, prin intermediul portalurilor cosmice, sunt deja o rutină pentru cei implicați în proiect.