Main menu

header

684 19 1de Roxana Istudor şi Florica Pintea

Un tânăr rus considerat ge­niu uimește de ani buni cerce­tătorii din întreaga lume nu doar pretinzând că a trăit în viața anterioară pe Marte, dar demon­strând și cunoștințe incre­dibile de­spre inteligența extrate­res­tră și despre sistemele pla­netare.

Cunoștințe despre sistemele planetare la... grădiniță

Născut în 1996, Boris Kipriyanovich, cunoscut în toată lumea după apela­tivul Boriska („micul Boris”), trăiește în Volgo­grad, Rusia, și uimește lumea cercetăto­rilor din întreaga lume de multă vreme. Mama sa este medic și afirmă că și-a dat seama că Boris era „altfel” din ziua în care l-a adus pe lume. La nici o lună își ținea capul, iar la nici 2 ani putea să citească, să de­seneze și să picteze. Toate aceste calități extra­ordinare au uimit și atunci când copilul a ajuns la grădiniță, unde perso­na­lul se crucea de câte știa micuțul. De la o vârstă foarte fragedă a început să sus­țină că este un pilot mar­țian care a sosit pe Pământ. Iar dacă inițial toa­te acestea au fost considerate vorbe ale unui copil cu inteli­gență peste medie, dar și cu o imaginație foarte bo­gată, dis­cuțiile ulterioare cu părinții săi și tot ce a demonstrat în fața unor oameni de știință că știe despre planeta Marte, despre civilizații extrate­restre și despre sistemele cosmice i-au adus imediat renumele de geniu, notează „The Sun”.

Extraterestrul care încearcă să salveze omenirea

Boriska are 21 de ani. Și astăzi afirmă fără încetare că a sosit de pe Marte pentru a-i salva pe oameni de un conflict nuclear apocaliptic. Povestește că pro­pria sa rasă de marțieni a fost distrusă într-un război nuclear cu mii de ani în urmă și se teme că omenirea se îndreap­tă spre un deznodământ similar, mai ales în contextul escaladării situației din­tre SUA și Coreea de Nord. „Îmi amin­tesc de acel timp, aveam 14-15 ani. Mar­țienii se aflau într-un război permanent și trebuia să particip la raiduri alături de un prieten”, susține tânărul. Pe lângă avertismentele de o gravitate extremă, Boriska mai afirmă că nu este singurul extraterestru care încearcă să salveze omenirea, ca el fiind alți mulți copii și tineri pe Terra.

„Putem să călătorim în spațiu și timp”

Marțienii sunt nemuritori și nu mai înaintează în vârstă după 35 de ani. Sunt foarte înalți, foarte avansați din punct de vedere tehnologic și capabili de călă­torii interstelare, arată Boriska. „Putem să călătorim în spațiu și timp. Zburăm în nave circulare, dar putem observa viața de pe Pământ din altele, triunghiulare. Flotila stelară marțiană este foarte complexă, cu nave în straturi, care pot traversa întregul Univers”, de­taliază tânărul. Mai departe, rusul arată că pe Marte încă există o civilizație ră­masă în urma unei masive catastrofe nucleare, care s-a petrecut din pricina unui război între entitățile planetei. Cei rămași trăiesc într-o rețea submarțiană și respiră dioxid de carbon.

Boriska Kipriyanovich susține că face parte dintr-un grup de marțieni reîncarnați numiți „Indigo Children“, care au abilități supranaturale și sunt pe Terra pentru a încerca să salveze omenirea de un dezastru nuclear

Viaţa pe Pământ se va schimba atunci când va fi deschis Sfinxul

În ceea ce privește soarta Terrei, Boriska este clar: „Piramida Giza as­cunde încă multe secrete. Viața pe Pământ se va schimba atunci când va fi deschis Sfinxul, care are un me­canism special undeva în spatele urechii”. Tânărul se autoin­titulează „Indigo Child” și spune că „specia sa” are foarte multe legături cu civilizația Egiptului Antic.