Main menu

header

683 18 1de Călin Popa şi Adrian Barna

Fiind o organizaţie militară, NASA nu are activitatea complet publică. Agenția ascunde secrete sub motivul securităţii naţionale. În timp ce dovezi clare atestă că organizaţia a trimis într-adevăr oameni pe Lună, există şi suficiente imagini şi materiale video despre care se presupune că ar fi trucate. La fel şi cu unele dintre acestea provenite de pe Staţia Spaţială Internaţională.

CCI și comerțul cu extratereștrii

683 18 2Compania americană de avioane Lockheed are o divizie numită Skunk Works, care se ocupă de proiectele cele mai ascunse ale companiei. Avioane ca F-117A şi SR-71 Blackbird au fost ţinute secrete multă vreme. Împreună cu Northrop Grumman şi alte companii din domenii nonaerospaţiale, Lockheed a format o organizaţie numită „Conglomeratul Corporat Interplanetar” (CCI). Scopul său este comerţul cu peste 900 de specii extraterestre. În 2015, Societatea Interplanetară Britanică a propus o dezbatere privind modurile în care ar putea fi înlăturată o dictatură într-un stat marţian. Aceasta i-a făcut pe mulţi să se întrebe dacă elitele britanice au informaţii clasificate sau doar îşi propun să planifice în avans.

Clarvăzătoarea și rasa ariană

683 18 3La începutul anilor ’30, celebra clarvăzătoare germană Maria Orsic ar fi contactat civilizaţii extraterestre în timp ce se afla într-o stare de transă, fiind membră a Societății Vril. Ea ar fi primit planurile de realizare a rasei ariene de la extratereştrii din Aldebaran (care pretindeau a fi strămoşii acesteia). Hitler considera că Societatea Soarelui Negru, un grup controlat de SS, s-a infiltrat cu succes în Societatea Thule (din care făcea parte şi Orsic). Însă femeia şi grupul său au dispărut fără urmă în ultimele zile ale războiului, mulți considerând și astăzi că toți au reușit să părăsească Terra pe o navă pe care le-a pus-o la dispoziție Vril pentru a ajunge pe Aldebaran.

Flota Neagră

683 18 4Tot în anii ’30, naziştii ar fi stabilit contactul cu un grup extraterestru numit Draco. Imperiul lor îşi are originile în dreptul constelaţiei Orion şi e compus dintr-o specie umanoidă reptiliană, controlată de un soi de inteligență artificială foarte avansată. Obiectivul ar fi acela de a cuceri şi de a distruge toate formele de viaţă biologică. Energia negativă pe care o răspândesc fiinţele umanoide este combustibilul cu care se hrăneşte Draco şi implicit inteligența care îi domină şi face ca fiinţele care o emit să fie supuse uşor. Imperiul speciei se află sub asediu constant, iar naziştii au reprezentat aliaţii perfecţi pe Terra. Ei ar fi constituit Flota neagră, cu care Draco îşi apără şi extind teritoriul.

Supersoldații din proiectul Umbra Lunii

Se crede că scopul proiectului Moon Shadow era antrenarea unor supersoldaţi, îmbogăţiţi genetic, în special pentru proiecte spaţiale secrete. Embrionii erau modificaţi şi introduşi în corpurile femeilor care nu știau ce poartă în pântece. După câţiva ani în care copiii rezultaţi astfel ar fi crescut normal, ei erau răpiţi şi duşi pe Lună, unde erau puşi la antrenamente dure, deopotrivă fizice și psihologice. Moon Shadow era o parte a unui program numit MILAB, în care subiecţii minori erau puşi să asiste la uciderea altora sau erau puşi în situaţii simulate de luptă cu monştri. Totodată, participanţii făceau exerciții de ocultism.

Forţă de apărare pentru colonii marțiene

683 18 6Detaliile acestui program au fost dezvăluite de Randy Cramer, cel care a devoalat şi programul Moon Shadow. Forţa de Apărare Marţiană era un proiect comun la care luau parte mai multe guverne, pentru a proteja cinci colonii marţiene în dezvoltare. Cramer ar fi fost detaşat coloniei Aries Prime, cu un ecosistem asemănător Pământului, cu fermieri, ingineri şi birocraţi, şi ar fi apărat colonia de marţieni indigeni şi alte specii extraterestre. După 17 ani de serviciu pe Planeta Roşie, el ar fi fost repartizat pe Lună, pentru un stagiu de trei ani. Cramer mai spune că a semnat un acord numit „20 şi înapoi”, un program prin care memoria subiecţilor este ştearsă după cei 20 de ani de stagiu militar spaţial, iar vârsta biologică a corpurilor lor le este resetată până în punctul în care se aflau la începerea stagiului. Subiecţii sunt apoi trimişi înapoi în timp, la câteva minute distanţă de punctul de recrutare.

Liga Națiunilor Galactice

Foarte multe persoane preocupate de legăturile pământenilor cu extratereștrii consideră că incidentul de la Roswell, din anii ’50, ar fi fost într-adevăr o prăbușire a unei nave extraterestre și, de asemenea, momentul în care, grație „extragerii” specialiștilor naziști din Germania învinsă, americanii au reușit să-i pună pe aceștia să scoată maximum din tehnologia „picată din cer”. Nava care a fost reprodusă după cea prăbușită la Roswell, precum și altele, care i-au urmat, sunt cunoscute ca VER (vehicule extraterestre reproduse). De partea cealaltă, nici Stalin n-a stat degeaba. Și pe teritoriul fostei URSS a avut loc o prăbușire care l-a pus pe fostul lider bolșevic în postura de a-și dezvolta propriile programe. Așa a luat ființă, de exemplu, nava botezată Cosmosphere. Mai mult, se speculează că toată propaganda Războiului Rece nu ar fi fost decât cortina care ascundea de fapt o strânsă colaborare între cele două superputeri pe tema relațiilor cu extratereștrii. În final a fost creată chiar Liga Națiunilor Galactice, alcătuită din SUA, Rusia, China și Germania, cărora li s-au alăturat și alte state, toate obligate să păstreze secretul față de opinia publică referitor la legăturile cu civilizațiile de pe alte planete.

Potrivit unor surse din interiorul programelor spațiale secrete, alianța terestră a statelor care gestionează relația cu extratereștrii are o extensie în spațiu, o organizație care cuprinde programele de mai sus și ai cărei membri își petrec mare parte din timp pe alte planete

Solar Warden şi flotila nemaivăzută

În 2002, Gary McKinnon a spart bazele de date ale NASA şi a descoperit numeroase informaţii pe care agenţia americană le ţinea ascunse publicului larg, cum ar fi imagini cu nave extraterestre, proiecte secrete de nave spaţiale şi înregistrări ale întâlnirilor extraterestre cu ofiţeri ai armatei. Cele mai misterioase proiecte ale NASA par desprinse din filmele SF. Aparent, programul Solar Warden pare să fi luat formă în anii ’80, în tandem cu Iniţiativa de Apărare Strategică (SDI) a preşedintelui american Ronald Reagan. El presupunea construirea a opt „nave-mamă” şi 40 mai mici. Cel care s-a ocupat se pare de proiectarea acestor mașinării, William Tompkins, ar fi primit informaţii de la fiinţe extraterestre privind construcţia navelor respective. Potrivit unor mărturii, Administraţia Eisenhower ar fi încheiat un acord cu extratereştrii, prin care ei urmau să răpească un anumit număr fix de persoane de pe Pământ pentru experimente, în schimbul asigurării supremaţiei militare a Statelor Unite în lume. Însă locuitorii altor planete nu respectau aceste cote, astfel că Solar Warden a devenit o necesitate.