Main menu

header

647 19 1de Roxana Istudor

Naresh Kumar, din nordul Indiei, susține că se poate „hrăni” cu electricitate și nu are nevoie de mâncare, așa cum au toți ceilalți oameni.

„În jumătate de oră sunt sătul”

În vârstă de 42 de ani, Naresh Kumar, din Muzzafarnagar, a descoperit întâmplător că poate atinge fire electrice fără să-și piardă viața sau să fie vătămat. Din aproape în aproape, a constatat și că se poate „alimenta” cu energie electrică pentru a se hrăni. Sau cel puțin așa susține. „De fiecare dată când îmi este foame și nu este mâncare în casă, bag în gură fire de curent electric, și în jumătate de oră sunt sătul. Mă alimentez cu electricitate ca și cum ar fi hrană. De fapt, chiar mă ajută cu nivelul de energie”, susține omul. Până acum, în afara unui film video, singura persoană care îi susține teoria este soția sa, care nu pare prea încântată de abilitatea omului. Mai mult, înregistrarea nu arată în preajmă vreun medic sau vreun electrician care să ateste ceea ce face Kumar.

„Este obsedat să atingă firele”

647 19 2Potrivit india.com, indianul afirmă că poate atinge fără probleme orice electrocasnic sau orice fir electric. „Cred că 80% din corpul meu este alcătuit din electricitate acum”, susține Kumar. „Nu există întrerupătoare în casă, iar eu și copiii ne cam temem, dar pentru că este obsedat să atingă firele de electricitate, le-am lăsat așa”, afirmă soția. Una peste alta, chiar dacă nu a demonstrat încă faptul că-și poate introduce degetele în priză fără să pățească nimic, Kumar, care s-a autointitulat „omul bec”, se prezintă lumii alimentându-se de la o sursă de electricitate. Dacă pe lângă acest obicei îl păstrează și pe acela de a se hrăni normal rămâne de demonstrat, notează mysteriousuniverse.org.