Main menu

header

516 19 1de Cătălina Tăgârță

Stresul este boala secolului, iar specialiștii au arătat în nenumărate rânduri că acesta stă la baza a peste 90% dintre boli. Pentru a veni în sprijinul oamenilor, frații Stelian și Gigi Chivu, din Galați, ambii parapsihologi, au căutat modalități de echilibrare a persoanei din punct de vedere mental, emoțional și psihic. Așa a luat naștere o piramidă cu baza de 50 de metri pătrați, unde pacienții pot intra ca într-un cocon, iar la ieșire vor fi mult mai liniștiți, mai relaxați, mai încrezători și în multe cazuri, vindecați. Însă, cum nu toată lumea poate merge să facă terapie la Galați, cei doi au inventat un sistem mobil: Genenzo. La lansarea acestui nou aparat de vindecare, frații Chivu au atras atenția la vampirismul practicat voluntar sau involuntar și au prezentat câteva metode prin care oamenii pot contracara furturile de energie.

„Toți avem aură, nu doar sfinții”

516 19 2Deși vampirismul este un concept blamat de mulți, în același timp este și acceptat, fiindcă el este corespondentul fenomenului cunoscut sub denumirea de deochi. „Noi ținem cursuri despre energii încă de la începutul anilor ’90. Pe atunci îmi amintesc că eram foarte blamați, fiindcă aduseserăm din SUA un aparat kirlian care surprindea aura în fotografii. La un moment dat, am participat la o conferință unde erau mai mulți preoți, care spuneau că ceea ce facem noi este erezie, fiindcă doar sfinții au aură. Atunci le-am propus să le facem câte o poză, și s-au convins singuri de ceea ce le spuneam când au văzut că pozele se developau în mâna lor, în 30 de secunde, și acolo se vedea aura fiecăruia. Atunci am spart multe șabloane”, a declarat Stelian Chivu. Cu trecerea timpului, oamenii au început să creadă că există ceva și dincolo de ceea ce se vede, deci a devenit clar faptul că au nevoie de protecție energetică. „În prezent, fiecare dintre noi e expus la tot felul de intemperii electromagnetice, energetice, chiar și vremea e schimbătoare și ne poate afecta. Toate aceste lucruri tind să ne tulbure armonia și echilibrul, de aceea e important să conștientizăm anumite tipare și efecte pe care acestea le produc asupra noastră”, a declarat și fratele său, Gigi Chivu.

Dedublările, cauzate de limitări

Protecția energetică are rol esențial în atingerea și în menținerea echilibrului: emoțional, fizic, psihologic, spiritual (sufletesc). „Toate aceste aspecte le-am întâlnit în lucrul efectiv cu pacienții. Unii ziceau: «De ce să ne apărăm? Dumnezeu trebuie să ne protejeze pe noi». Și-atunci, întorcându-ne la înțelepciunea populară, am venit și noi cu proverbul românesc: «Dumnezeu îți dă, dar nu îți pune și în traistă». Deci, Dumnezeu ne dă toate ustensilele, dar, dacă noi nu ne închidem ușa, dacă nu ne protejăm propria aură, sunt extrem de mulți hoți care vin și fură...”, a spus Gigi Chivu. Acesta a mai adăugat că paraziții există nu doar la exterior (păduchi, purici etc.), ci și în interiorul corpului (tenia, giardia etc.), dar și în plan psihic și astral, deci pe toate planurile, și trebuie să-i identificăm și să-i eliminăm. „Iată un exemplu pentru planul spiritual. Am avut recent o doamnă care aparținea unei secte în care femeile nu aveau voie să poarte pantaloni, să meargă pe bicicletă sau să citească altă carte în afară de Biblie. Din cauza limitărilor, femeia ajunsese să se dedubleze. Dar, după ce i-am explicat cum stă treaba cu dedublarea într-o oră și jumătate și-a revenit. Deci, pentru început e important să înțelegem ce avem de făcut, pentru a putea acționa”, a mai spus parapsihologul.

Sunt persoane cu „baterii” golite

În zilele noastre, câmpurile electromagnetice ale planetei încep să-și schimbe frecvența, modulația, astfel că și polii magnetici sunt într-o continuă mișcare și, în consecință, au de suferit și polii magnetici ai omului, care sunt debusolați, bruiați, nu-și mai găsesc nordul. „Zilnic întâlnim astfel de oameni dezorientați. Mulți îi numesc vampiri, dar ei nu sunt chiar vampiri. Sunt persoane cu «bateriile» golite, care, pentru a reveni la starea inițială, încearcă să absoarbă energie din câmpurile celor din jur, asemenea unui burete... Așa cum am spus deja, acesta este și principiul deochiului, un subiect controversat chiar și în perioada actuală”, a adăugat și Stelian Chivu.

Atenție la șefii care țipă mereu și la oamenii puși pe harță!

Numai în lunile august-octombrie, în zona orașului Galați au fost înregistrate peste 400 de cutremure. Iar dacă pământul se cutremură, automat sunt afectate și alte câmpuri, implicit și aura umană, care capătă fisuri, se subțiază... De aceea, e nevoie de formarea unei imunități psihologice. În acest fel, oamenii se pot proteja de vampirismul efectuat în mod conștient sau inconștient. „Mulți nici nu sunt conștienți că au nevoie de energie, dar își pot da seama analizând comportamentul lor și pe al celor din jur. Un exemplu clar de vampir, de persoană secată de puteri, este șeful care țipă întruna la angajați sau călătorii din mijloacele de transport mereu puși pe harță. Dacă v-ați cunoaște fiecare stare cu lux de amănunte, veți observa cât de ușor vă este să vă dați seama de o persoană care vă vampirizează sau, din contră, când cineva vă dă din energia sa”, au explicat frații Chivu. Așadar, primul pas este să învățăm să ne cunoaștem foarte bine sentimentele, trăirile...

Depărtați-vă de cei care vă fură energia

Apoi, când simțiți că ceva este în neregulă, e important să faceți câțiva pași, deci să măriți distanța. Și abia după aceea să învățați să vă întăriți aura. „Am observat, în discuțiile cu multe persoane, următorul comportament: «Aoleu, ești vampir?! Simt că îmi iei energia! Pleacă de-aici!» Reacționând așa, nu faceți decât să îi hrăniți și mai mult! Așadar, nu luptați! Și nici nu fugiți! Pur și simplu încercați să vă transformați și să puneți distanță într-un mod subtil”.

Toți oamenii trec prin vampirizări fără motiv, dar acest lucru le permite să simtă, să-și dezvolte un alfabet al propriilor simțuri. Întotdeauna e bine să vă feriți de cei care vor să vă enerveze, fiindcă astfel au acces la biocâmpul dumneavoastră. De altfel, și expresia românească „a înțepa pe cineva” are foarte mare încărcătură. Practic, este „înțepată” aura. Cel mai bine în astfel de cazuri este să respirați profund.

Ferindu-vă de persoanele care vor să vă enerveze, le îngrădiţi accesul la biocâmpul dumneavoastră

Construirea unui zid imaginar duce în timp la temeri

Respirația este cea mai bună modalitate de revitalizare, de reculegere. Așadar, urmăriți-vă inspirând și expirând corect și spuneți-vă că dețineți controlul! Dacă faceți asta, deja vă conectați la propria sursă. „Am întâlnit persoane care spuneau: «Am găsit o tehnică de protecție extraordinară. Îmi imaginez că mă învârt și-mi creez un mare zid din cărămidă de jur-împrejur». Tehnica poate părea bună, dar există riscul ca, la un moment dat, să nu mai comunice cu exteriorul și să fie cuprins de o anumită teamă nedefinită, fără obiect. E ca atunci când intrați într-un grup în care toate persoanele se tem de ceva. Veți observa că dacă aura are o fisură, dacă nu sunteți siguri pe dumneavoastră, ea va prelua aceste informații și, în scurt timp, veți începe să vă temeți și dumneavoastră. În schimb, dacă sunteți o persoană puternică, optimistă, cu o aură nefisurată, e posibil chiar să-i influențați și pe ceilalți”, au explicat parapsihologii.