Main menu

header

20-07-1de Cristina Cristache

- Vedeta, în vârstă de 41 de ani, a practicat antrenamentul forţelor militare

Jennifer Lopez a cunoscut atât gloria, cât şi dezamăgirea. Deşi cariera îi aduce satisfacţii enorme, recentul divorţ de Marc Anthony i-a făcut divei cunoştinţă cu depresia. Însă, ca orice artist internaţional care se respectă, JLo are mare grijă de felul în care arată şi face eforturi considerabile pentru a se menţine în formă. Arată impecabil la cei 41 de ani, în ciuda faptului că a avut o sarcină gemelară, şi nimic nu este neglijat, de la îngrijirea pielii, exerciţiile intensive la sală până la regimul alimentar.

Sport şi ulei de cocos
Jennifer Lopez are grijă de alimentaţia sa. Îi place să mănânce aproape orice, dar cu moderaţie şi spune că este norocoasă, pentru că de câte ori mănâncă prea mult i se face imediat rău. Dacă are nevoie să slăbească, cea mai bună soluţie pentru ea este eliminarea carbohidraţilor din alimentaţie. Unul dintre regimurile fără glucide promovate de artista americană este dieta cu ulei de cocos. Secretul constă în înlocuirea uleiului de gătit cu cel de cocos. Meniul pentru acest regim alimentar implică trei mese zilnice şi cel puţin o gustare şi este axat pe proteine slabe şi legume şi pe evitarea cerealelor, dulciurilor şi fructelor. Cu această reţetă magică se pot pierde 10 kg în trei săptămâni. Iată ce puteţi consuma în cele 21 de zile:
- mic dejun: ouă cu şuncă şi legume sotate în ulei de cocos;
- gustare: 6 nuci de macadamia;
- prânz: salată de spanac cu nuci şi avocado;
- gustare: ţelină cu brânză de capră;
- cină: orice salată cu sos de ulei de cocos;
- gustare: 12 migdale.

Exerciţiile începeau la ora 4:00
După sarcina cu gemenii Max şi Emme, JLo a slăbit 23 kg în doar opt săptămâni. Cum a reuşit? Fără să piardă niciun moment, a „sărit” din sala de naşteri direct în sala de sport. La mai puţin de o lună de la naştere a început un program folosit pentru antrenamentul forţelor militare. Exerciţiile începeau la ora 4:00, iar pe parcursul zilei făcea ore de antrenamente intense, o oră de Pilates, o oră de cardio, urmate de o oră de ridicări de greutăţi. A ajuns astfel să scape de 4,5 kg pe săptămână. Însă, pentru a atinge această performanţă fără repercusiuni asupra sănătăţii, artista a consultat antrenori, nutriţionişti şi doctori, şi chiar a angajat o firmă care să îi pregătească masa în fiecare zi, după reţetele şi sfaturile specialiştilor.

Iată ce meniu a urmat artista în acea perioadă:
- mic dejun: ouă cu felii de roşii şi castraveţi sau brânză cu mere şi kiwi ori clătite cu măr şi ovăz cu fructe proaspete;
- prânz: pui hawaiian cu mix de salată verde, nuci şi mango sau brânză tofu marinată cu pizza vegetală asezonată cu salată Caesar ori salată de spanac proaspăt cu raţă friptă şi roşii;
- cină: cotlete de porc dulci-acrişoare cu legume la grătar sau friptură, legume la grătar şi pilaf Paella ori de pui.

Doarme mult şi se relaxează la soare

Relaxarea este şi ea importantă pentru fizicul lui Jennifer Lopez. Vedeta face tratamente SPA, masaje faciale şi corporale, dansează, doarme mult şi se relaxează la soare. Aşadar, pentru doamnele care au o conformaţie asemănătoare artistei, sfatul este să încercaţi să eliminaţi carbohidraţii, să mâncaţi porţii cât mai mici, să nu neglijaţi mişcarea, să vă relaxaţi, să vă odihniţi şi să... fiţi fericite!

Pont! JLo se detoxifică în fiecare săptămână mâncând într-o zi numai mere.

- Anul acesta, revista americană People a aşezat-o pe Jennifer Lopez în vârful piramidei, declarând-o cea mai frumoasă femeie din lume.