Main menu

header

595 3 4de Raluca Grințescu

Împachetările cu nectar de portocale combinat cu alge marine contribuie la pierderea în kilograme şi în centimetri, fiind de ajutor, de asemenea, şi în eliminarea apei în exces din organism, spun specialiştii.

Detoxifică organismul

Pentru arderea locală a grăsimilor şi pentru detoxifierea corpului se recomandă împachetările naturale bazate pe extract de vitamina C, şi anume nectar de portocale combinat cu alge marine naturale. După un tratament complex, care durează zece şedinţe, puteţi scăpa de până la 4-6 cm şi peste 20 cm în circumferinţă. Pielea se va detoxifia şi va fi mult mai strălucitoare şi mai fermă, iar anumite pete de pe corp pot dispărea datorită conţinutului ridicat de vitamina C. De asemenea, acest tip de împachetări le sunt de folos şi persoanelor care se confruntă cu un exces de apă în organism, ajutându-le să elimine surplusul şi să prevină, pentru o anumită perioadă, reapariţia acestei afecţiuni.

Se amestecă și cu sare de mare

Terapia începe cu un peeling corporal natural pe bază de coajă şi pulpă de portocală amestecate cu sare de mare. Ulterior, se aplică nectarul de portocale şi algele marine. Urmează înfolierea şi introducerea în tunelul cu infraroşii timp de 40-50 de minute. La finalul procedurii, după desfoliere, se şterge surplusul de apă eliminat din corp şi se aplică crema-tratament pe bază de cafeină şi alge marine. Terapia cu portocale şi alge marine acţionează timp de două-trei ore după împachetarea corporală, motiv pentru care specialiştii nu recomandă duşul sau aplicarea altor substanţe în această perioadă.

Este indicat ca terapia să se asocieze şi cu dietă. Vitamina C este cea care ajută cel mai mult la arderea grăsimilor. Dacă nu puteţi ţine o dietă, consumați în fiecare seară un grepfrut