Main menu

header

529 3 3de Raluca Grințescu

Sunteți pasionați de un stil de viaţă sănătos şi sunteți mereu la curent şi cu cele mai noi tendinţe în tehnologie? Brăţara inteligentă Fitbit vă ajută să le aveți pe amândouă!

Stabiliți un obiectiv și realizați-l

Fitbit vă permite să setați un obiectiv și utilizează lumini cu LED-uri pentru a vă arăta în ce stadiu vă aflați de fiecare dată. Fiecare lumină reprezintă 20% din obiectivul dumneavoastră. Puteți alege oricare dintre obiective - pași, calorii sau distanță. Se aprinde ca un tablou de bord, provocându-vă să fiți din ce în ce mai activi. Fitbit este cel mai tare gadget pentru o viaţă sănătoasă, care vă ajută să mâncați mai sănătos şi să vă controleze alimentaţia, să dormiți suficient şi să slăbiți armonios. Acest gadget comunică în mod direct cu smartphone-ul sau cu laptopul dumneavoastră şi vă ajută să vă monitorizați evoluţia. Fie că v-ați propus să slăbiți, să faceți mai multă mişcare sau doar să mâncați mai puţine grăsimi, Fitbit este aliatul dumneavoastră!

Transformați fitness-ul într-un stil de viață

În timpul zilei, această brățară vă monitorizează paşii efectuaţi, distanţa parcursă, caloriile arse şi treptele pe care le urcați. Fitbit nu doarme, chiar dacă dumneavoastră dormiți. Prindeți-l de încheietura mâinii pe timp de noapte şi vă va măsura calitatea somnului. Odată ce sincronizează datele şi graficele de pe tabloul de bord va calcula câte ore ați dormit şi de câte ori v-ați trezit în timpul nopţii, oferindu-vă un scor în ceea ce priveşte calitatea somnului. De-a lungul timpului, puteți aplica însă ceea ce ați învăţat pentru a vă ajuta să aveți un somn mai profund. De asemenea, are o alarmă de trezire silenţioasă, care vibrează uşor, astfel încât să vă treziți la ora dorită, fără a vă deranja partenera/ul. Fitbit este echipat cu toate componentele necesare funcționării brățării, acesta dispune de un acumulator, accelerometru, cinci LED-uri, motorul pentru vibrații și conectorii pentru sincronizare și încărcare.

Brățara e impermeabilă, poate funcționa până la adâncimi de 10 metri şi la temperaturi extreme, de la -40 de grade Celsius până la +40 de grade Celsius