Main menu

header

473 23 1de Cătălina Tăgârță

Vă e dor de vacanță, dar nu ați apucat să luați bilete din timp, când erau mai ieftine, iar acum nu vă mai permiteți acest lucru? Nu vă faceți griji! Asociația Litoral-Delta Dunării (ALDD), Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) lansează și anul acesta programul „Litoralul pentru Toți”, ediția de primăvară 2014. Programul se desfășoară în perioada 5 mai - 15 iunie 2014.

Șase nopți de cazare, cu doar 205 lei

Pentru a veni în sprijinul turiștilor, lansarea acestei ediții beneficiază de aceleași tarife maximale din ediția septembrie-octombrie 2013. „Programul special «Litoralul pentru Toți» suscită de la an la an un interes crescând din partea turiștilor, cărora le venim în întâmpinare cu sejururi în extrasezon pe litoralul românesc, la prețuri foarte avantajoase”, arată reprezentanții Asociației Litoral-Delta Dunării într-un comunicat de presă. Potrivit acestora, tarifele maxime pentru această ediție (05.05-15.06.2014), pentru zona Mamaia-Constanța-Eforie, pentru un sejur de șase nopți de cazare, ajung până la 205 lei/persoană/hotel de 1 stea, fără mic dejun; 235 de lei/hotel de 2 stele, fără mic dejun; 265 de lei/hotel de 3 stele, fără mic dejun; 315 lei/hotel de 2 stele, cu mic dejun; 425 de lei/hotel de 3 stele, cu mic dejun; 485 de lei/hotel de 4 stele, cu mic dejun și 605 lei/hotel de 5 stele, cu mic dejun. Atenție însă! Prețurile amintite sunt pentru o singură persoană. Așadar, dacă vreți să mergeți în cuplu sau cu prietenii trebuie să înmulțiți numărul persoanelor cu cel al prețului corespunzător cazării pentru care doriți să optați. Spre exemplu, dacă sunteți două persoane și vreți să mergeți la un hotel de 2 stele, unde să aveți micul dejun asigurat, veți plăti 630 de lei pentru șase nopți (șapte zile).

All inclusive, cu 765 de lei de persoană

Ca și la ediția precedentă, turiștii beneficiază de o opțiune suplimentară: varianta all inclusive, care asigură toate cele trei mese servite în regim bufet, băuturi și acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, șezlonguri și umbrele pe plajă. „Tarifele maximale pentru sejururi all inclusive de cinci nopți/persoană ajung până la 765 de lei/persoană la un hotel de 3 stele; 875 de lei/persoană la hotel de 4 stele și 985 de lei la hotel de 5 stele”, au mai declarat reprezentanții asociației. Mai mult, aceștia au făcut publice și tarifele maximale pentru această ediție (5 mai - 15 iunie 2014) pentru un sejur de șase nopți de persoană. „«Litoralul pentru Toți» a devenit unul dintre programele favorite ale publicului consumator de vacanțe în extrasezon, datorită prețurilor extrem de atractive pe care le oferă. Agențiile de turism membre ale Asociației Naționale a Agențiilor de Turism susțin întotdeauna eforturile hotelierilor de a avea turiști în această perioadă. Sperăm ca vremea să fie bună în cele șase săptămâni de program, astfel încât un număr cât mai mare de români să se bucure de vacanțe frumoase pe litoralul românesc”, a declarat Lucia Nora Morariu, președintele ANAT.

Biletele, vândute în 70 de agenții din toată țara

Pentru sudul litoralului (stațiunile Costinești, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche), prețurile ajung până la: 159 de lei la hotelul de 1 stea, fără mic dejun; 179 de lei/persoană/șase nopți la hotel de 2 stele, fără mic dejun; 199 de lei la hotel de 3 stele, fără masă; 269 de lei la hotel de 2 stele, cu mic dejun; 329 de lei la hotel de 3 stele, cu mic dejun; 379 de lei la hotel de 4 stele, cu mic dejun și

469 de lei la hotel de 5 stele, cu mic dejun. „S-au înscris în program 38 de hoteluri din stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziție 5.408 locuri pe serie. Aceste locuri (bilete) vor fi vândute în peste 70 de agenții din toată țara, ceea ce înseamnă că, la sfârșitul ediției de primăvară, cel puțin 32.000 de turiști vor putea beneficia de vacanțe pe litoral la tarife reduse”, au mai declarat reprezentanții asociației.

Detalii privind hotelurile și agențiile de turism participante la acest program se găsesc pe: www.asociatia-litoral.ro, www.fptr.ro și www.anat.ro

Primiţi un voucher pentru obiectivele turistice

Tarifele indicate exprimă o recomandare maximală, valoarea acestora fiind stabilită de fiecare agenție de turism sau hotel în parte. Însă, atenție! Oferta se valorifică numai prin agenţiile de turism membre ANAT și FPTR! „Programul «Litoralul pentru Toți» se află la cea de-a 14-a ediție. Patronatele hoteliere și agențiile de turism și-au dat mâna în vederea atragerii turiștilor în perioada de extrasezon pe litoralul românesc, în condițiile în care nicio altă destinație externă nu vine cu o ofertă atât de avantajoasă. Cu sprijinul Consiliului Județean Constanța, și la această ediție voucherul de atracții permite turiștilor să aleagă dintre mai multe obiective turistice renumite din județ: Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, Muzeul de Artă, Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, Muzeul de Artă Topalu, Cetatea Adamclisi sau Cetatea Histria”, a declarat și Corina Martin, președintele Asociației Litoral - Delta Dunării.