Main menu

header

04-01-1Celebrul astrolog Gabriela Dima, alias Minerva, face previziuni pentru anul 2013. Aceasta ne-a spus care sunt zodiile favorizate pe plan financiar, care vor avea noroc în dragoste, cine trebuie să-şi facă griji pentru carieră şi cum vor sta lucrurile la capitolul sănătate.

Berbec (21.03.-20.04.) - Îşi găsesc „jumătatea”
Trebuie să se asigure că fac tot ce trebuie, chiar şi concesii, pentru ca relaţiile lor să funcţioneze bine şi în viitor.
Carieră: În 2013, partea creativă a Berbecilor va ieşi în evidenţă. Primul trimestru al anului e favorabil pentru o mărire de salariu sau promovarea în postul dorit. Ar fi bine să încerce să echilibreze toate punctele delicate din cariera lor.
Dragoste: Complexitatea problemelor ţine de neîncrederea în partener. Unele relaţii se vor finaliza, altele vor trebui să treacă prin focul realităţii ca să se cimenteze. Cu răbdare îşi vor găsi „jumătatea” şi nativii singuri.
Financiar: Multe din cheltuielile financiare în 2013 vor avea legătură cu afacerile sau cu sursele de venit adiacente. Pe la mijlocul anului ar putea apărea unele mici blocaje, dar, în mare, stabilitatea financiară nu va fi în pericol.
Sănătate: Să aibă grijă la aspectul cardiac şi la puseele de tensiune. La jumătatea anului creşte sensibilitatea la anumite alergii.

Taur (21.04.-21.05.) - Răsfăţ pe toate planurile
Viaţa li se îmbunătăţeşte şi vor fi capabili să depună orice efort pentru a-şi asigura confortul după care au tânjit de vreo trei ani încoace - în mod special la viaţa de familie.
Carieră: Să-şi însuşească toate detaliile tehnice înainte de a se aventura într-un nou proiect. Formulele de parteneriat sau noile oferte de muncă vor întâmpina unele obstacole dacă se vor crampona de ideea de stabilitate. Există perspectiva schimbării locului de muncă!
Dragoste: Vor avea parte de ce le place lor mai mult: calm, linişte şi armonie. Totuşi, nu strică ceva mai multă comunicare şi să evite gelozia şi posesivitatea, singurele obstacole în calea fericirii lor. Dacă sunt singuri, un soi de magnetism venusian îi va învălui ademenitor.
Financiar: Anul debutează cu o lipsă de lichidităţi, dar până la mijlocul lunii aprilie lucrurile se vor ameliora. La sfârşitul anului se întrevede o recompensă uriaşă, care s-ar putea traduce prin noroc la loto sau o moştenire neaşteptată.
Sănătate: Trebuie să menţină un echilibru între activitatea profesională şi petrecerea timpului liber şi să acorde importanţa cuvenită igienei şi curăţeniei, dar şi să menţină un echilibru în alimentaţie.

Gemeni (22.06.- 21.07.) - Progres în relaţia de suflet
La jumătatea anului se vor deschide noi căi, vor apărea oportunităţi să-şi materializeze idealurile de-o viaţă.
Carieră: Lansarea unor proiecte în primul trimestru al anului le va permite să culeagă roadele spre sfârşitul lui 2013. Să fie pregătiţi să asculte sugestiile colaboratorilor şi să preia tot ceea ce le e de folos.
Dragoste: Vor sesiza un progres în relaţia de suflet, o profunzime pe care nu au observat-o anii trecuţi şi care îi va împlini... Nu trebuie decât să-şi exprime deschis afecţiunea. În cazul în care sunt singuri, 2013 e un an excelent pentru a-şi găsi jumătatea.
Financiar: Avantajaţi sunt nativii care lucrează în vânzări şi în marketing. Dacă nu se vor plictisi de drumul pe care sunt, 2013 va fi o reuşită. Pe la mijlocul anului ar putea exista mici blocaje, dar depinde numai de ei cum vor ieşi din ele. Să evite capcanele în care încearcă să îi atragă unii prieteni.
Sănătate: Sănătatea şi vitalitatea sunt satisfăcătoare, iar vulnerabilitatea vine dinspre epuizare şi stres, aşa că odihna trebuie să fie pe primul loc.

Rac (22.06.-22.07.) - Culeg roadele şi îşi deschid aripile
Aceşti nativi vor culege roadele a ceea ce au semănat în anii anteriori. Va fi un an care le va permite să-şi deschidă larg aripile şi câteva oportunităţi care le va permite să-şi pună în valoare inteligenţa.
Carieră: Să nu regrete oportunităţile scăpate printre degete, pentru că vor apărea altele. E un an bun pentru demararea unei afaceri sau să intre în parteneriate temporare. Nimic nu va compromite cariera Racilor anul acesta.
Dragoste: 2013 îi ajută pe aceşti nativi să-ţi îndeplinească visurile. Să aibă răbdare, pentru că momentele potrivite se vor ivi pe neaşteptate. În a doua parte a anului se poate repune pe tapet o veche iubire sau se poate reaprinde flacăra în cuplurile în care s-a instalat indiferenţa şi necomunicarea.
Financiar: Banii nu-i dau nici afară din casă, dar nici nu le vor da bătăi de cap. Cu toate acestea, e bine să evite să împrumute pe cineva. În septembrie şi în octombrie sunt nevoiţi să facă faţă unor cheltuieli nedorite.
Sănătate: Stresul ar putea să-i epuizeze anul acesta pe Raci, de aceea e bine să facă mici pauze şi să evite sedentarismul.

Leu (23.07.-22.08.) - Proiectele mult visate devin reale
Momente de incertitudine şi de melancolie ar putea să se strecoare în viaţa lor, dar vor avea şi multe ocazii de afirmare.
Carieră: Se întrevăd paşi mari în carieră, dar această evoluţie va aduce un dram de însingurare, pentru că nu vor avea ocazia să socializeze aşa cum şi-ar dori. Munca în echipă e vitală pentru ei şi vor putea să pună în practică proiecte la care visează de ceva vreme.
Dragoste: Pot renunţa la unele relaţii pe care le consideră păguboase, dar le vor înlocui rapid cu altele noi. Dacă sunt singuri sau doresc să oficializeze o relaţie e bine să o facă în partea a doua a anului. Cei care sunt deja căsătoriţi îşi vor face timp pentru a-şi înţelege mai bine jumătatea.
Financiar: Vor avea parte de schimbări financiare neaşteptate şi majore. Apare o posibilă moştenire şi sunt posibile cheltuieli legate de studii superioare ori dezvoltarea unor proiecte.
Sănătate: În general, sănătatea va fi bună, dar au nevoie de un program strict de muncă şi de odihnă, altfel oboseala poate deveni un adevărat handicap pentru ei.

Fecioară (23.08.-22.09.) - Performanţă şi reconcilieri
Lucrurile încep să se aşeze în viaţa acestor nativi şi vor da dovadă de performanţă în toate domeniile de activitate.
Carieră: O promovare sau schimbarea locului de muncă cu unul mai bun se va ivi în primul trimestru al anului. Apoi, lucrurile se deplasează într-o direcţie nefavorabilă până în toamnă, dar dacă vor depune eforturi susţinute vor fi promovaţi, depinde doar de viteza de reacţie.
Dragoste: Iubirea va ajunge la un nou record. Dacă în ultima vreme s-au iscat conflicte din orice cu persoana iubită, 2013 va fi un an al reconcilierilor. Armonia va domni pe tot parcursul anului în relaţia de cuplu.
Financiar: Responsabilitatea şi onestitatea care transpar din conduita lor profesională vor face ca eforturile să înceapă să rodească încet-încet. Atenţie la credite sau alte împrumuturi, deoarece se pot pomeni înotând în ape tulburi.
Sănătate: Ultimul trimestru al anului va fi cel mult mai bun în ceea ce priveşte sănătatea. Ar fi bine ca perioadele de mişcare intensă în aer liber să alterneze cu şedinţe de meditaţie.

Balanţă (23.09.-22.10.) - Şansele de promovare sunt mari
Anul 2013 va fi unul în care multe dintre planurile pe termen lung vor prinde aripi. Nativii acestei zodii nu vor fi apropiaţi de cei din jur, iar comunicarea e minimă.
Carieră: Abilităţile profesionale vor fi supuse unor adevărate teste, din care vor ieşi cu bine. Domeniile în care activează vor fi supuse la încercări, dar şansele de promovare sunt mari, iar statutul financiar va fi pe măsură.
Dragoste: Vor fi capabili să-şi înţeleagă partenerul şi relaţiile într-un mod mai profund şi mai detaşat decât până acum. În cazul în care sunt singuri, 2013 le va aduce multe întâlniri sociale, care îi va ajuta să se implice într-o relaţie.
Financiar: Să nu lase pe nimeni să le zdruncine încrederea în ei atunci când e vorba despre decizii financiare. Pot apărea mici blocaje financiare, periodic, dar în mare parte tot ceea ce vor „atinge” se va transforma în aur.
Sănătate: Unele Balanţe vor avea parte de tulburări digestive şi stări de nervozitate, dar se vor recupera aproape instantaneu. Să evite stresul şi oboseala, care se vor reflecta mai ales la nivelul pielii.

Scorpion (23.10.-21.11.) - Încercări şi ispite
Vor trece prin perioade de încercări şi de ispite cum nu li s-a întâmplat de foarte multă vreme. Să se relaxeze şi să se detaşeze, spre binele lor şi al celor la care ţin.
Carieră: Vor avea mai multe satisfacţii decât în ultimii doi ani. Cei care au preocupări artistice vor cunoaşte succesul. Lipsa de timp ar putea împiedica materializarea ambiţiilor profesionale, dar să nu amâne deciziile importante legate de carieră.
Dragoste: Spiritul de aventură va fi mai puternic decât implicarea serioasă. Dacă însă sunt într-o relaţie, aceasta s-ar putea îmbunătăţi considerabil prin senzualitate şi trăiri aparte. Nu trebuie decât să gândească pozitiv şi să-şi aprecieze partenerii.
Financiar: Creativitatea le va aduce finanţarea neaşteptată a unor proiecte. Cu toate acestea, să lase deoparte speculaţiile financiare pentru o perioadă, fiindcă balanţa va fi extrem de dezechilibrată la sfârşitul anului. Să nu se aventureze în orice cheltuieli.
Sănătate: Ocazional, probleme minore de sănătate au darul să le dezechilibreze destul de mult balanţa sănătăţii. Posibile probleme dentare în vară şi în iarnă.

Săgetător (22.11.-21.12.) - Se întrevăd promovări
Toate obstacolele şi piedicile cu care s-au confruntat în ultimii ani vor dispărea, iar optimismul şi cheful de viaţă vor reveni.
Carieră: Rezultatele din anii precedenţi au creat platforma reputaţiei sale şi au dat siguranţă. Sfârşitul anului le poate aduce promovări sau recompense materiale, deci este un moment potrivit să-şi consolideze poziţia. Să nu dea importanţă bârfelor!
Dragoste: Viaţa sentimentală va fi mai stabilă în acest an. În intimitate se aşteaptă multe de la ei, aşa că ar face bine să lepede masca din ultimul timp şi să rămână ei înşişi. În cazul în care sunt singuri, acest an le poate aduce momente plăcute.
Financiar: Nu vor avea un profit financiar chiar din tot ce vor face, dar câştigurile vor fi mulţumitoare. Chibzuinţa şi metodele de economisire din anii trecuţi îi vor ajuta acum să-şi rezolve problemele. Să nu le fie teamă să se aventureze în teritorii financiare necunoscute.
Sănătate: Gata cu ipohondria! Trebuie să respecte doar orele de somn şi să facă mişcare, pentru că vor lucra într-un stres constant în cea mai mare parte a anului.

Capricorn (22.12.-19.01.) - Viaţa într-o lumină nouă
Anul 2013 îi ajută să vadă viaţa într-o lumină nouă şi să-şi diversifice priorităţile. Se pot aventura în campanii sociale şi de caritate.
Carieră: Dacă nu vor da dovadă de amabilitate, nu vor fi linişte şi pace la locul de muncă. Eforturile şi ritmul dur de lucru le vor aduce recunoaşterea spre sfârşitul anului. Nu vor ceda ispitelor când vine vorba despre câştiguri financiare şi despre poziţia de top la locul de muncă.
Dragoste: Dragostea îşi va deschide larg uşile. Chiar dacă nu va fi o transformare totală, în sfârşit vor învăţa să îşi exprime sensibilitatea în intimitate cu partenerul. Trebuie să înveţe să facă slalom între viaţa profesională şi viaţa personală şi să nu-i ascundă nimic partenerei/lui.
Financiar: Vor tatona noi culmi şi vor avea mai mult decât sperau. Vor avea libertate de mişcare în lumea materială, precum şi în lumea financiară, ceea ce la va spori stima de sine.
Sănătate: Relaxare, meditaţie şi respect pentru propria sănătate sunt cuvintele de ordine pentru aceşti nativi.

Vărsător (20.01.-18.02.) - Câştig la loto ori moştenire neaşteptată
Va fi o perioadă cu oportunităţi, cu aşteptări ce vor pune punct situaţiilor stresante, iar acţiunile lor vor atinge punctul culminat. Este important să nu reacţioneze impulsiv.
Carieră: Direcţii noi se vor deschide pentru ei în domeniul în care activează. Vor munci din greu pentru a atinge superlativul, vor bifa progrese însemnate, dar să reţină totuşi că 2013 e un an în care vor sădi sămânţa a ceea ce vor face în viitor!
Dragoste: Fericire şi mulţumire în viaţa personală. Posibile relaţii nefinalizate din trecut s-ar putea să revină şi să le tulbure liniştea. Să aibă grijă ca nu cumva să cadă în capcana propriilor sentimente, pentru că vor avea de suferit. Vărsătorii singuri îşi pot întâlni marea dragoste!
Financiar: Munca şi eforturile susţinute din ultimii ani vor avea un randament bun. Mijlocul anului le poate aduce bani fie prin noroc la loto, fie prin o moştenire neaşteptată. Să încerce să limiteze cheltuielile, altfel viitorul lor financiar ar putea fi în pericol.
Sănătate: În sfârşit, un an plin de vitalitate şi sănătate. Când simt că stresul este puternic, să se relaxeze şi să mediteze, să-şi respecte orele de somn.

Peşti (19.02.-20.03.) - Atenţie la cheltuieli!
Prea multe progrese nu se vor remarca în acest an. Totuşi, Peştii vor fi capabili să elimine cu tact orice obstacol care ar putea apărea.
Carieră: Trebuie să lucreze din greu pentru a-şi depăşi limitele... Abordarea problemelor se face cu uşurinţă şi dau dovadă de abilităţi de manipulare. Vor fi avantajate proiectele pe termen lung.
Dragoste: Evenimente mai vechi i-ar putea târî în trecut şi le poate sabota relaţiile. În cazul în care sunt deja într-o relaţie, să se aştepte la momente de intimitate plăcute. Armonia generală e de natură să prevaleze în faţa iubirii.
Financiar: Trebuie să fie cât se poate de realişti dacă vor să-şi sporească veniturile. Asta nu înseamnă că trebuie să depună mai mult efort decât în ceilalţi ani, ci doar să-şi calculeze mai bine cheltuielile. Sfârşitul anului va aduce unele idei profitabile, care le va mări contul din bancă.
Sănătate: Să evite stresul, să aibă un regim de viaţă echilibrat şi problemele imunitare vor fi ţinute în frâu, la fel ca stările de nervozitate, de apatie şi depresiile.