Main menu

header

de Claudia Stan

Criză financiară, calamităţi naturale, viruşi fabricaţi... Acestea sunt doar o parte dintre problemele cu care ne-am confruntat în 2009. Din păcate, mulţi se tem că anul acesta va fi cu mult mai negru! Încotro se va îndrepta lumea? Când se vor sfârşi toate aceste aspecte negative care ne-au invadat vieţile? Doru Pârv, cel care a fost înzestrat de la Dumnezeu cu harul clarviziunii, ne va răspunde la câteva întrebări legate de evenimentele ce ne aşteaptă de acum înainte.

„Ne va fi foarte greu din toate punctele de vedere”
- România se află într-o situaţie critică din toate punctele de vedere. Ce schimbări vor mai veni peste noi ca un tăvălug?
- Pentru ţara noastră, 2010 este un an al schimbărilor, însă negative. Ne va fi foarte greu din toate punctele de vedere. Acest an va aduce multe dezastre, mai ales din cauza orgoliului pe care-l avem, iar oamenii se vor întoarce unul împotriva celuilalt. În plus, multe cupluri se vor destrăma. Din păcate, din 15 februarie vom resimţi cu adevărat criza financiară.

- La 20 de ani de la Revoluţie, oamenii deştepţi, supracalificaţi ai României încă pleacă peste hotare... Va fi altfel în acest an?
- Din păcate, vor pleca tot mai mulţi oameni. România va avea mult de suferit şi din această pricină, pentru că mulţi profesionişti vor rămâne fără loc de muncă, singura soluţie fiind să emigreze. Aşadar, în 2010, o mare parte dintre românii bine pregătiţi profesional va profesa în afara ţării!

- Din catrenele lui Nostradamus reiese că România este o ţară sub protecţie divină. Ce-i drept, până acum am fost feriţi de conflicte internaţionale, însă ce se anunţă?
- Despre această protecţie divină, singurul în măsură să răspundă la această întrebare este Dumnezeu. Mi-e greu să cred că este chiar atât de protejată, de vreme ce în România se duce o viaţă grea. Degeaba nu am avut conflicte internaţionale dacă nu ne este mai bine. Dar nu este încă târziu pentru tensiuni, chiar dacă nu vor fi la nivel de conflagraţie!

„Oamenii îşi vor schimba profesiile”
- Va reuşi preşedintele Traian Băsescu, în noul mandat, să scoată România din criza în care se află?
- Pentru criza din România nu este de vină neapărat actualul preşedinte, pentru că, indiferent cine ar fi fost la conducerea ţării, rezultatul ar fi fost identic. Va fi foarte greu pentru conducător, mai ales că la noi se simte lipsa acută a unor profesionişti. Preşedintele dă sarcini unor oameni care nu sunt pregătiţi şi pe care îi depăşesc atribuţiunile date. Dacă vă mai amintiţi, în interviul anterior din revista „Taifasuri” vă spuneam că oamenii îşi vor schimba profesiile. Cam aşa vor sta lucrurile în 2010. Va fi un an greu şi, drept urmare, foarte mulţi români vor avea de suferit în viaţa de zi cu zi. Cu greu vor face faţă scumpirilor, iar veniturile vor rămâne prea mici pentru nevoile cotidiene. Mai mult, văd proteste şi mişcări de stradă virulente.

- Deoarece între cei doi candidaţi a fost o diferenţă foarte mică, ne puteţi spune dacă vor exista conflicte la nivel politic din această cauză?
- Vor urma ani grei pentru preşedintele României, pentru că vor exista multe conflicte, cam la fiecare 90 de zile iscându-se certuri. Nu va fi nimic îngrijorător sau care se va lăsa cu vărsări de sânge! Pur şi simplu vor exista numeroase nemulţumiri. În 2010, preşedintele va fi atacat agresiv şi va avea de suferit.

„Vor fi trei cutremure semnificative”
- Se zvoneşte că în România va urma un mare cutremur. Cât de adevărat este şi cu ce alte calamităţi naturale ne vom mai confrunta?
- 2010 va fi un an trist pentru România. Vor exista dezastre naturale undeva prin lunile februarie-martie, iar Maramureşul va avea cel mai mult de suferit, din pricina inundaţiilor. Vor fi trei cutremure semnificative, însă nu voi da data, pentru a nu agita populaţia. Nu am perceput însă niciunul ca fiind grav sau care să se lase cu pierderi materiale majore sau de vieţi omeneşti. Catastrofele naturale vor fi drastice pe mapamond, iar Europa va fi agitată din această cauză. Tot la nivel global vor fi două accidente aviatice importante, despre care nu vă voi da locaţie sau dată.

- Cum va fi privită România în UE?
- Supărarea europenilor pe noi va mai dura. În Italia, tot ceea ce se întâmplă cu românii este din vina Guvernului italian, deoarece oferă multe posibilităţi pentru propagarea ilegalităţii. Pot să spun că locuitorii din „Peninsulă” vor fi la fel de agresivi cu noi. Din păcate, 2010 va fi un an încercat şi din acest punct de vedere, iar la un moment dat preşedintele va regreta că se află la conducerea ţării.

„Vor exista dezastre naturale undeva prin lunile februarie-martie, iar Maramureşul va avea cel mai mult de suferit, din pricina inundaţiilor”

„Se vor mai ivi alte două sau trei virusuri”

- De câţiva ani, ţara noastră se confruntă cu noi epidemii de genul gripei aviare sau porcine, fiind declarată chiar pandemie. 2010 va fi diferit?
- Vizavi de virusuri, mă abţin să spun ceva, pentru că în următorii ani lumea va avea de suferit din cauza acestora. Se vor mai ivi alte două sau trei virusuri, ce vor avea nume diferite. Problema este că în următorii doi ani vom deveni ca nişte roboţi, aceste lucru fiind premeditat. În urmă cu zece ani am făcut o previziune referitoare la robotizarea întregii lumi, referindu-mă la cipurile ce tocmai au apărut. Va veni o ofertă legată de aceste cipuri, ce va determina lumea să se „bată” pentru a le implanta.