Main menu

header

de Claudia Stan

Zilnic suntem supuşi radiaţiilor. De parcă nu ar fi de ajuns cele provenite din cauza subţierii stratului de ozon, ne mai confruntăm şi cu cele emanate de telefonul mobil, de computer şi de alte aparate de ultimă generaţie. Se spune că Dumnezeu a lăsat pe Pământ câte o plantă pentru fiecare boală. Raportând această propoziţie la mileniul nostru, putem spune că ne-a dat şi şansa să remediem orice printr-o invenţie. Ioan Davidoni este unul dintre cei care pot face acest lucru. Numele său răsună peste graniţele României, deoarece a primit numeroase premii pentru invenţii inedite, precum… sutienul cu vibraţii. Puţini ştiu însă că fizicianul a reuşit să găsească un remediu pentru fiecare radiaţie nocivă. Mai multe despre inovaţiile sale ne va spune chiar domnul Davidoni în interviul de mai jos.

„Cristalele alungă energiile negative din corp”
- Pe ce se bazează terapia dumneavoastră?
- Am lucrat în cadrul Academiei Militare din Bucureşti şi m-am axat pe bioterapii cu produse ce stimulează şi lucrează pe microcâmpuri celulare. Acestea sunt concentraţii optime de siguranţă ale câmpului magnetic. Am reuşit să inventez husa antiradiantă. Ştim cu toţii cât de grave sunt radiaţiile telefonului mobil. Este cu atât mai îngrijorător, cu cât tot mai mulţi copii de vârste fragede îl folosesc. Efectele nocive sunt distruse de husă, deoarece este creată din cristale de mare adâncime. În plus, am realizat câteva octograme, tot din aceleaşi materiale, ce înlătură energiile negative din corp, conservă vibraţiile provenite din chakre şi previne risipirea lor.

- Cum acţionează aceste octograme asupra organismului?
- Am pus la punct o nouă terapie ce ţine cont de chakrele dorsale. Am fost instruit de călugări şi am reuşit să aprofundez această metodă urmând cursuri de bioterapie cu un maestru din Tibet. Aceste octograme sunt realizate la rândul lor din cristale şi acţionează ca un pansament asupra corpului uman. Trebuie doar să fie ţinute pe abdomen timp de câteva minute, iar starea de spirit se va îmbunătăţi rapid, sau pot fi purtate în poşetă, pentru un echilibru permanent. Am avut situaţii în care aceste octograme au scos chiar şi oameni din comă! Îmi aduc aminte că un colonel din armată, din oraşul meu natal, Timişoara, mi-a dat avizul pentru a practica această terapie în spitale numai după ce a văzut cu ochii săi un om care şi-a revenit din comă la câteva minute după ce i-am aşezat octograma pe abdomen.

Ne scapă de stres şi de oboseală
- Pe lângă anularea efectelor nocive şi îmbunătăţirea sănătăţii, ce alte beneficii mai aduce această metodă?
- Purtarea octogramelor pe abdomen timp de cinci-zece minute pe zi ajută la creşterea câmpului energetic de zece ori. Astfel, sunt înlăturate rapid şi eficient starea de oboseală şi stresul, iar nivelul de energie creşte. Câmpul magnetic terestru este din ce în ce mai scăzut, ceea ce conduce şi la scăderea câmpului magnetic al omului. Fiind realizate din cristale naturale de puritate absolută, octogramele reacţionează cu nişte particule, pe care noi, oamenii, le avem în organism, ducând la o stare de bine. Dacă sunt ţinute în geantă sau în buzunar, octogramele stimulează şi animă organismul, acţionând pe o rază de doi metri în jurul trupului.

- Ce ar putea însemna pentru omenire aceste descoperiri?
- În primul rând, foarte mulţi oameni ar scăpa de migrene. De asemenea, s-ar diminua considerabil numărul persoanelor care fac tumori pe creier din cauza radiaţiilor. În străinătate se face deja multă propagandă acestor invenţii, datorită efectelor imediate pe care le au. Terapia cu octograme este simplă şi la îndemâna oricui.

A inventat sutienul anticancer

Ioan Davidoni a cunoscut faimă internaţională după ce a descoperit un îngrăşământ magnetic ecologic ce ajută plantele să crească şi să se dezvolte. Invenţia poate accelera creşterea grâului cu peste 30%. Mai mult, Davidoni a inventat sutienul cu vibraţii folosit ca remediu medical pentru nodulii canceroşi de la sân, precum şi ecranele antiradiante. Are sute de invenţii ce au fost preluate şi de străini. A fost medaliat cu aur şi cu argint la saloanele de profil din Bruxelles, Geneva şi Budapesta.