Main menu

header

de Claudia Stan

Bioenergia. Un subiect atât de mediatizat, dar despre care nu se cunosc prea multe amănunte. De ce unii oameni se nasc cu aceste puteri şi îi pot vindeca pe alţii nu vom şti niciodată. Cert este că mii de persoane apelează la bioenergeticieni atunci când tratamentele medicamentoase nu mai au efect, obţinând rezultate remarcabile. Oameni care nu au putut vedea se bucură de lumina zilei, copii care nu au putut vorbi spun poezii la şcoală sau mame ale căror pântece erau sterpe au devenit roditoare. Ion Dulcă este un bioenergetician avizat de Ministerul Sănătăţii şi care a ajutat ani de-a rândul oameni din diverse colţuri ale ţării. Despre minunile înfăptuite cu ajutorul luminii divine, în interviul de mai jos.

„Diagnosticarea se face prin vizualizarea aurei”
- În ce fel ajută terapia cu bioenergie oamenii bolnavi? Care sunt metodele de vindecare?
- Prin tratamentul cu bioenergie, pe care îl execut pacienţilor mei, îi ajut direct sau prin telepatie, prin intermediul unei fotografii, spunându-mi în prealabil numele, prenumele şi data naşterii. Tot ce lucrez se face pe bază de forţă şi credinţă în Dumnezeu. De asemenea, tratamentul şi vindecarea pacientului depind şi de credinţa în Dumnezeu. În primul rând, pacientul este diagnosticat din cap până în picioare prin vizualizarea aurei. Cu ajutorul unui raportor şi al unui ax (ansă) depistez toate afecţiunile corpului. După măsurătoarea radiestezică recomand câteva şedinţe, minimum cinci, pentru stagnarea unei boli sau maximum 15 şedinţe, pentru cazuri mai grave sau pentru cancer.

Pasele energetice îndepărtează celulele bolnave
- Cum se realizează acest transfer de energie dintre dumneavoastră şi pacienţi?
- Prin pase bioenergetice. Aşez pacientul pe pat sau pe un scaun şi încep cu o meloterapie (muzică) sau aromoterapie (esenţe). Persoana stă cu ochii închişi şi o aduc pe aceeaşi linie de concentrare cu mine. Îi recomand să îşi imagineze că stă în faţa unei sfinte icoane sau a oricărui lucru frumos din viaţa sa, pentru a intra într-o stare de bine. După care îi spun să îşi zică în gând o rugăciune (pe care o ştie, pentru că la mine vin oameni de diferite religii), pentru a intra într-o stare de relaxare spirituală. În acest timp, eu execut nişte pase energetice cu palmele, din cap până în picioare. Pentru fiecare om în parte am trei rugăciuni care au menirea de a-l ajuta şi de a îndepărta celulele bolnave şi a le înlocui cu altele sănătoase. După aceste pase, starea se modifică vizibil în bine, dar contează foarte mult şi autosugestia.
Totodată, vizualizez toate bolile, organele pe culori şi stabilesc compatibilităţi între persoane sau afaceri. De exemplu, am cunoscut o persoană care avea planuri pentru trei afaceri. Mi-a cerut sfatul şi i-am zis să-mi scrie pe hârtie numele celor trei afaceri. I-am spus cea care va merge şi am avut dreptate, iar omul are o afacere prosperă acum.

„Am vindecat copii care nu puteau să vorbească”
- Când v-aţi dat seama de aceste puteri terapeutice?
- Înainte de a fi bioterapeut am avut o problemă cu ficatul, era foarte mărit şi am reuşit să mă vindec singur. Mi-am dat seama de calităţile mele cu ajutorul unui alt bioenergetician, care m-a sfătuit să mă duc să-mi măsor puterile. Am fost testaţi 20.000 de oameni, dintre care doar 400 am fost selectaţi, ca până la urmă să rămân doar eu şi o altă persoană. Mulţumesc lui Dumnezeu, pentru că prin forţa Lui şi palmele mele pot ajuta oamenii. Am avut multe cazuri cu femei care nu reuşeau să rămână însărcinate, copii care nu puteau să vorbească şi pe toţi i-am vindecat. Mulţi oameni mi-au trecut pragul şi nu am primit reproşuri. De asemenea, de fiecare dată când am plecat din ţară să fac terapii, am fost rechemat, oamenii fiind mulţumiţi de rezultate.

„Pot determina viitorul unei persoane”

- Există efecte adverse?
- Nu provoc dureri sau leziuni prin tehnicile pe care le folosesc şi încerc pe cât posibil să am un dialog cât mai pozitiv cu pacienţii mei. Prin unele dintre procedeele cu care lucrez pot da informaţii despre persoane dispărute, pot găsi lucruri pierdute, pot determina viitorul unei persoane etc. Tuturor pacienţilor mei, actuali şi viitori, le recomand să fie în evidenţa unui medic, să urmeze tratamentele prescrise de acesta, iar pe lângă tratamentul medicamentos le recomand, complementar, şi tratamentul naturist. Sunt de părere că noi, bioterapeuţii, nu vindecăm, ci doar îi ajutăm pe oameni să-şi echilibreze metabolismul, chakrele (centrii energetici), aura.

Ion Dulcă a absolvit cursurile Universităţii Ecologice în Parapsihologie, plus multe alte cursuri de specializare şi practică terapii complementare cu aprobarea Ministerului Sănătăţii