Main menu

header

941 28 1de Roxana Istudor şi Silviu Ghering

Atunci când vine vorba despre copiii unor persoane publice sau ai unor celebrități, încălcarea regulilor, uneori chiar infracțiunea par să fie la un alt nivel. Indiferent că nu au reușit să fie modele ideale sau că urmașii lor au fost expuși unor anturaje dăunătoare, multe vedete au fost sau sunt în postura de a-și vedea copiii având probleme cu legea.

Presley Gerber

941 28 2În decembrie 2018, fiul supermodelului Cindy Crawford, Presley Gerber, a fost arestat pentru că a condus sub influența alcoolului. Tânărul, care avea vârsta de 19 ani la acel moment, a fost tras pe dreapta în Beverly Hills, în momentul în care agenții rutieri au observat că depășise viteza regulamentară. Aflat în fața polițiștilor, Presley mirosea puternic a alcool. Avocatul familiei a anunțat că tânărul „ia situația foarte în serios și va avea grijă ca astfel de incidente să nu se mai repete”. Gerber a fost eliberat rapid.

Chet Hanks

941 28 3Cel de-al doilea fiu al actorului Tom Hanks, Chet, s-a luptat mult timp cu abuzul de stupefiante. Situația a devenit suficient de serioasă încât tânărul să fie nevoit să se interneze într-o clinică de reabilitare în 2015, nu înainte de a fi surprins că a șicanat în trafic un șofer, în California. Părinții săi au fost nevoiți să depună mărturie, un an mai târziu, fiind acuzați că nu au luat toate măsurile necesare pentru ca fiul lor, pe care îl știau dependent, să nu devină un pericol public.

Weston Cage Coppola

941 28 4Fiul lui Nicolas Cage, Weston, născut în 1990, era arestat pentru violență domestică în 2011. Dat fiind faptul că problemele cu drogurile și cu alcoolul ale tânărului au degenerat, Weston a fost nevoit să intre într-un centru de reabilitare. Un rebel pasionat de heavy metal în prima tinerețe, Weston a avut nefericita inspirație să intre într-o cursă nebunească cu un echipaj de poliție, fiind obligat ulterior să-și facă o evaluare psihiatrică. Între timp, tânărul s-a liniștit și are o carieră promițătoare în cinematografie.

Indio Downey

941 28 5În anul 2014, Robert Downey Jr. afla că fiul său cel mare, Indio, fusese prins cu cocaină și era acuzat de posesie de substanțe interzise și ultraj. Celebrul său tată s-a văzut nevoit să-l trimită pe tânărul care avea 20 de ani într-un centru de reabilitare, în care a stat 18 luni. „Din păcate, există o componentă genetică referitoare la dependență și probabil că Indio a moștenit această predispoziție. Dar suntem cu toții alături de el și hotărâți să-l ajutăm să devină omul care este capabil să fie”, declara starul la acel moment de cumpănă pentru fiul său.

Jaycee Chan

941 28 6Îndrăgitul Jackie Chan, atât de popular în toată lumea, este îngrijorat din cauza fiului său, Jaycee, care a fost surprins de poliție cu 100 de grame de marijuana în anul 2015, fiind arestat după un raid antidrog de proporții. Ca o ironie, tânărul era la acel moment Ambasador al luptei împotriva stupefiantelor, numit de Guvernul chinez încă din 2009, dar a fost condamnat la șase luni de închisoare. De asemenea, singura fiică a actorului, Etta Ng Chok Lam, despre care starul afirmă că a fost „o greșeală” și pe care nu a recunoscut-o niciodată, are o relație tensionată cu mama sa, în câteva rânduri Poliția fiind chemată să aplaneze conflictele dintre cele două, care s-au acuzat reciproc de violență domestică.

Scout și Tallulah Willis

941 28 7Cuplul Bruce Willis - Demi Moore are patru fete de care celebrii lor părinți se declară foarte mândri. Asta în ciuda faptului că Scout și Tallulah Willis sunt două petrecărețe care deseori au depășit limita. Cea dintâi era arestată pentru că a prezentat Poliției un act de identitate fals, minoră fiind, pentru a avea voie să consume alcool, iar Tallulah a ajuns chiar la dependență de alcool și petreceri prelungite, până acolo încât a fost nevoită să intre într-un centru de reabilitare. În 2017, tânăra anunța că nu a mai băut de o bună bucată de vreme și că „după ce alcoolul și medicamentele mă transformaseră într-o carcasă goală, a rămâne departe de băutură a fost cel mai important lucru pe care l-am realizat până la această vârstă”.

Marcus Jordan

941 28 8După un scandal de pomină cu două femei, în 2012, fiul lui Michael Jordan, Marcus, născut în 1990, era arestat pentru comportament indecent. Acest comportament era o surpriză după ce, odată intrat la colegiu, Marcus părea să calce pe urmele tatălui său, având o ascensiune sportivă remarcabilă. Dar, după momentul scandalului, spre deosebire de copiii altor vedete, Marcus nu a părut să dea semne de îndreptare nici mai târziu, rețelele de socializare fiind sectorul preferat de tânăr pentru a-și expune atitudinea sfidătoare, cu aceleași accente de indecență.

Cameron Douglas

941 28 9Băiatul cel mare al lui Michael Douglas, Cameron, a fost arestat de trei ori pentru posesie de droguri și infracțiuni legate de această dependență. În 2010, Cameron primea o pedeapsă de cinci ani de închisoare pentru că vindea metamfetamină într-un hotel din Manhattan. Cameron nu s-a potolit nici în spatele gratiilor, de unde a încercat să-l determine pe avocatul său să-i strecoare droguri în penitenciar, iar ca urmare a fost condamnat la izolare și aproape i s-a dublat pedeapsa. În 2016 era eliberat condiționat și calvarul său pare să se fi sfârșit - un an mai târziu i se năștea primul copil. Michael Douglas și-a asumat o parte din vină pentru comportamentul fiului său, susținând că „a fost un tată rău”.

Fiicele gemene ale fostului președinte al SUA George W. Bush, Barbara și Jenna, erau acuzate de consum de alcool pe vremea când erau încă minore. După acest episod, cele două tinere și-au revenit și au reuşit să-şi contureze cariere notabile

Charlie Sheen

941 28 10Copilul-problemă al lui Martin Sheen, Charlie, un actor de succes și de talent la rândul său, nu s-a potolit, practic, niciodată. Rebel, dedat la tot felul de scandaluri, Charlie câștiga 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din „Doi bărbați și jumătate”, iar pe de altă parte, era dat afară din serial pentru eternele sale încercări eșuate de a se lăsa de consumul de substanțe interzise. De-a lungul unei vieți tumultuoase, Sheen a fost arestat pentru că și-a agresat soția, și-a devastat apartamentul de la hotelul unde era cazat, iar în 2015 anunța că este infectat cu HIV de patru ani și că a plătit unor escroci 10 milioane de dolari ca să țină informația secretă. În ultima perioadă, Charlie s-a aflat în mijlocul unui scandal de agresiune sexuală care se presupune că s-ar fi petrecut cu mai multe decenii în urmă.