Main menu

header

843 24 1de Ștefania Băcanu şi Sorin Dumitrescu

Mediul în care trăim exercită asupra noastră o influență extrem de puternică, atât la nivel fizic, cât și emoțional și mental. Nu vorbim doar despre casa în care locuim, ci despre oricare loc în care petrecem o parte însemnată a vieții noastre, cum ar fi, de exemplu, firma sau instituția la care lucrăm, dar, principal rămâne spațiul în care locuim, căminul nostru, locul din care plecăm și unde ne întoarcem în fiecare zi, care reflectă personalitatea și identitatea noastră. Ionela Stanciu (medalion), numerolog și consilier psiholog (număr de telefon: 0738.070.471), ne-a explicat ce simbolizează numărul casei și ce impact are asupra vieții fiecăruia dintre noi.

„Influența începe să se facă simțită chiar din momentul în care caseii se atribuie o adresă”

- Ce este, ce simbolizează numărul locuinței?

- Numărul locuinței determină dezvoltarea sau, dimpotrivă, inhibarea anumitor trăsături de caracter sau evoluția unui anumit tip de destin, iar aceasta se întâmplă în funcție de relația care există între numerele noastre de bază și cel al casei în care locuim. Numărul casei poate fi comparat cu un spirit ce posedă o personalitate proprie, imprimând locului trăsături specifice.

- Când și cum apare această influență?

- Influența numărului începe să se facă simțită chiar din momentul în care locuinței i se atribuie o adresă. Numerele nu sunt nici pozitive, nici negative. Ele sunt energii, iar influența lor trebuie judecată din punct de vedere al compatibilității, decât al valorii numerice. O bună compatibilitate între numerele noastre de bază și cele al casei în care locuim contribuie la un schimb pozitiv de energii, asigurându-ne sănătatea fizică și emoțională și duce la succesul și la fericirea noastră.

„Imparele, guvernate de principiul masculin, atrag personalitățile active, ambițioase”

843 24 1- Numele etajului este la fel de important?

- Numărul etajului, al blocului și al străzii au o influență mai puțin însemnată din punct de vedere numerologic și se extinde asupra unui număr mai mare de persoane. Cu toate acestea, dacă aveți curiozitatea să urmăriți toate adresele la care ați locuit, s-ar putea să descoperiți faptul că anumite numere din tema voastră se repetă de fiecare dată, iar altele evocă anumite trăiri sau evenimente legate de locurile respective.

- Ce transmit numerele pare?

- Numerele pare, guvernate de principiul feminin, pasiv, atrag personalități de același tip, dar nu neapărat de sex feminin. Datorită atmosferei liniștite și primitoare, aceste locuințe sunt mai potrivite pentru odihnă și relaxare, decât pentru acțiune. Numerele impare, însă, guvernate de principiul masculin, atrag personalitățile active, ambițioase. Locuințele cu număr impar sunt recomandate celor care fie petrec foarte puțin timp acasă, fie muncesc la domiciliu. Influența karmică este evidentă în cea mai mare măsură, atunci când numărul casei este identic, fie cu unul dintre numerele Karmice sau lecțiile karmice, fie cu o Cale a Vieții incompatibilă cu restul temei. O situație mai delicată este aceea în care numărul casei reprezintă el însuși unul dintre Numerele de Probă: 13, 14, 16 sau 19.

„Fiecare cifră aduce informații suplimentare față de numărul restrâns”

- Cum se calculează acest număr?

- Dacă numărul casei este 506, avem 5+0+6=11; 1+1=2, deci numărul final este 2, care indică direcția de bază a evenimentelor ce vor avea loc. Dacă numărul locuinței este format din mai multe cifre, lucrurile se complică. Fiecare cifră aduce informații suplimentare față de numărul redus. Prima cifră ne vorbește despre influența în planul fizic și al sănătății, a doua, despre planul emoțional, iar a treia, despre activitatea intelectuală. O interpretare alternativă: prima cifră ne vorbește despre începutul vieții în locuință, a doua, despre natura celor mai importante evenimente care se vor petrece aici și a treia, despre ceea ce trebuie să realizăm în planul evoluției noastre spirituale.

„1 ajută cadrele medicale și polițiștii”

- Punctual, ce simbolizează numărul 1?

- Aceasta este o locuință potrivită pentru tine, dacă ești o persoană puternică, independentă, creativă și ambițioasă. Motivația și încrederea în sine sunt favorizate de această vibrație. Este un loc în care te vei simți bine dacă îți place să trăiești singur. Numărul 1 impune un ritm alert, o continuă activitate și de aceea, nu este potrivită pentru o persoană care își dorește o viață mai domoală sau cu o fire mai slabă. Este un loc bun pentru noi începuturi, pentru idei și proiecte inovative, de pionierat. În cazul în care locuiesc mai multe persoane în aceeași casă, cel mai probabil își vor vedea separat fiecare de interesele și hobby-urile lor. Vibrația lui 1 favorizează, de asemenea, agresivitatea și aroganța. Numărul 1 este guvernat de elementul Foc, ceea ce înseamnă că trebuie să acordăm foarte mare atenție la foc și la tot ceea ce îl poate provoca, precum și la aparatura electrică. Această locuință este favorabilă oamenilor cu idei avansate, care tind să devină conducători și care caută să deschidă drumuri noi în domeniul lor: cadre militare, polițiști, chirurgi, dentiști, judecători, patroni, inspectori, neurologi, psihiatrii, scriitori, cercetători, învățători.

„2 emană iubire, bucurie, pace”

- Dar numărul 2?

- Această locuință emană iubire, bucurie, pace. Este un loc foarte bun pentru tinerii căsătoriți. Dacă îți iubești partenerul, este cel mai potrivit loc în care să vă petreceți viața împreună. Într-o asemenea casă se simt cel mai bine oamenii liniștiți, cooperanți, care își doresc să se bucure de compania familiei și a prie tenilor. Este un cămin minunat pentru a iubi și a împărtăși totul. Nu este, însă, favorabil oamenilor singuri. Vibrația lui 2 simbolizează asocierea și parteneriatul, însă trebuie să ai grijă ca relația cu partenerul tău să nu devină una de dependență. Caută întotdeauna să menții un echilibru. Această locuință este favorabilă persoanelor cu înclinații artistice, cu simțul frumosului, al echilibrului și al armoniei: creatori de modă, sculptori, decoratori, arhitecți, desenatori, pictori.

- Dacă locuim la numărul 3?

- Dacă îți plac petrecerile și distracția, atunci casa ideală pentru tine este cu numărul 3. Este o locuință care încurajează gândirea pozitivă. Oamenii vin cu plăcere în vizită, se vorbește mult, se râde, se glumește. Poate înflori brusc o idilă ce va dispărea la fel de repede, dacă nu este susținută de sinceritate. Nu este o locuință potrivită pentru cei care caută liniștea și nici pentru persoanele care pun preț pe ordine, organizare și rutină. Dintre toate numerele, 3 este cel mai deschis către influențele exterioare. Această casă este ca un burete care absoarbe tot. Fiecare om care intră în ea își va lăsa amprenta, în bine sau în rău. Această locuință este una dintre cele mai susceptibile de a fi prădată de hoți. Este favorabilă scriitorilor și persoanelor cu talent artistic, umoriștilor, artiștilor de comedie, actorilor.

- Ce ne spuneți despre cifra 4?

- Dacă consideri că a venit timpul să îți întemeiezi o familie, să faci copii, să pui bazele unei noi vieți, să te îmbogățești, să îți îndeplinești visurile, aceasta este casa cea mai potrivită pentru tine. Vibrația lui 4 se împacă cel mai bine cu oamenii serioși, cinstiți, stabili și gospodari. Locuința cu numărul 4 încurajează securitatea financiară și bunăstarea, dar nu și luxul. Este nevoie de cumpătare și, uneori, de o economisire a resurselor în scopul securității financiare. Nu este bună pentru oamenii superficiali și risipitori, nici pentru cei leneși sau care caută să se ridice prin mijloace necinstite. Orice abatere de la o viața onestă poate avea consecințe extrem de neplăcute. Vibrația lui 4 este favorabilă persoanelor atrase de profesii ce presupun fie munca manuală, fie rezolvare de probleme: contabili, programatori.

„5 aduce în permanență schimbări și experiențe noi”

- Și 5?

- La 5, avem în permanență schimbări și experiențe noi. Din multe puncte de vedere, această locuință posedă o energie asemănătoare cu cea a numărului 3. Este un loc propice aventurilor sentimentale și erotismului. Această casă necesită un consum mare de energie, deci trebuie să ai grijă ca, din când în când, să-ți mai reîncarci bateriile. Vibrația lui 5 este favorabilă oamenilor cu un spirit îndrăzneț, neliniștit și aventurier: navigatori, geografi, exploratori, sportivi, aviatori, vânători, piloți de încercare, reporteri, ziariști, dansatori.

„6 te poate împinge să dorești mai mult decât îți stă în putere să realizezi”

- Ce aduce numărul 6?

- Aflată sub semnul armoniei și al familiei, această locuință este ideală pentru tine, dacă ești în căutarea unui cămin intim și confortabil. Este locul perfect pentru a trăi împreună cu copiii și cu rudele apropiate. Dacă iubești copiii, animalele și florile, dacă ești o persoană care își asumă responsabilitățile, gata să sară în ajutorul celorlalți, această casă te va primi cu brațele deschise. Energia lui 6 te poate împinge să dorești mai mult decât îți stă în putere să realizezi, de aceea este bine să îți evaluezi cu realism planurile înainte de a le pune în practică. Poți avea probleme cu unii musafiri, care se simt atât de bine încât uită să mai plece. Vibrația lui 6 este favorabilă oamenilor a căror activitate este legată de artă și de frumos: pictori, decoratori, graficieni, designer, dar și de educație: pedagogi, educatori, învățători, profesori.

„7 este ca o punte între lumea materială și cea spirituală”

843 24 3- Numărul 7 ce reprezintă?

- În ceea ce privește numărul 7, această casă imprimă un spirit de independență, unde te vei simți bine împreună cu partenerul tău, dacă și el împărtășește aceeași nevoie de spațiu și de intimitate ca și tine. Aici vorbim despre o dublă valență. Pe de o parte se împacă foarte bine cu oamenii care simt nevoia să se retragă din lume, în căutarea inspirației divine, pe de altă parte, cu cei care sunt în căutarea bogației materiale. Numărul 7 este ca o punte între lumea materială și cea spirituală, este primul număr din scara numerologică ce ne vorbește despre căutarea interioară. Energia lui 7 te va susține, indiferent că vei alege să fii activ în domeniul material sau în cel spiritual, dar trebuie să fii foarte sigur de care parte a vibrației te situezi. 7 încurajează tendința de a evada din realitate cu ajutorul alcoolului sau al drogurilor. Deoarece, oamenii care duc, adesea, vieți separate, în casele cu acest număr, divorțurile sunt mai frecvente. Se mai spune că energia acestor locuri atrage spiritele celor morți. Vibrația lui 7 este favorabilă oamenilor studioși și contemplativi, aflați în căutarea perfecțiunii interioare: psihologi, psihanaliști, profesori, astrologi, numerologi, vindecători, preoți, fotografi, arheologi, cercetători în domeniul științelor oculte.

„Dacă aveți curiozitatea să urmăriți toate adresele la care ați locuit, s-ar putea să descoperiți că anumite numere din tema voastră se repetă de fiecare dată, iar altele evocă anumite trăiri sau evenimente legate de locurile respective“

„Vibraţia lui 8 este favorabilă oamenilor puternici, competitivi, care ştiu ce vor de la viaţă“

843 24 4- Ce simbolizează numărul 8?

- Dacă ești o persoană sigură pe sine, îndrăzneață, luptătoare, hotărâtă să reușească în viață, ai nevoie de o locuință cu o vibrație la fel de puternică. Dacă îți place să lucrezi la domiciliu, aceasta este casa ideală pentru tine. Majoritatea vizitatorilor care intră aici sunt persoane cu care ai relații de afaceri. 8 este un număr care favorizează dobânbirea puterii, a banilor și al succesului, cu condiția să acorzi suficientă atenție organizării și să te concentrezi asupra țelului urmărit. Numărul 8 ne vorbește despre puterea și dreptatea supremă care se revarsă asupra omului și despre răsplata care îi revine pentru faptele sale, în bine sau în rău. Această casă dispune de o vibrație atât de puternică, încât îți este foarte greu să te sustragi. Orice implicare în afaceri necinstite va avea consecințe foarte neplăcute. De asemenea, locuitorii trebuie să își conștientizeze impulsurile spre violență și să învețe să le controleze. Nu confunda odihna cu lenea. Vibrația lui 8 este favorabilă oamenilor puternici, competitivi, care știu ce vor de la viață, atât a celor aflați în posturi de conducere, precum și a oamenilor de afaceri, din orice domeniu.

„Influența karmică este evidentă în cea mai mare măsură, atunci când numărul casei este identic, fie cu unul dintre numerele Karmice sau lecțiile karmice, fie cu o Cale a Vieții incompatibilă cu restul temei“

„9 amplifică la maximum energiile emoţionale, atât în bine, cât şi în rău“

- Ce ne rezervă numărul 9?

- Dacă ești o persoană generoasă, optimistă și echilibrată, orientată pozitiv, te vei simți foarte bine într-o locuință cu numărul 9. Aici te vei simți învăluit într-o aură de iubire universală. Sentimentele sunt mai intense și mai profunde. Pasiunea, dragostea și idila pot ajunge aici pe culmi. Arta și creația sunt favorizate de această vibrație. Cheia fericirii este reprezentată de bucuria de a dărui din toată inima. Casa cu numărul 9 are o puternică legătură cu trecutul. Vei primi vizite sau telefoane de la oameni de care nu ai mai auzit de multă vreme. Dacă, însă, faci parte dintre acei oameni pesimiști și plângăcioși, cu o mentalitate de victimă, ar fi bine să îți cauți altă locuință. Numărul 9 are darul a amplifica la maximum energiile emoționale, atât în bine, cât și în rău. Tristețea și dezamăgirile pot fi devastatoare. Este o vibrație care nu iartă oamenii slabi, critici sau intoleranți. Vibrația lui 9 este favorabilă oamenilor care caută, prin ceea ce sunt și prin ceea ce fac, să dăruiască ceva omenirii întregi: artiști, actori, jurnaliști, psihologi, terapeuți.