Main menu

header

841 28 1de Călin Popa şi Daniel Şuta

Hollywoodul este acel spațiu magic în care frumusețea trece mai departe de la părinți faimoși la copiii lor norocoși să moștenească astfel de gene. Galeria mamelor celebre cu fiice superbe demonstrează că trăsăturile de excepție trec granițele timpului.

Brooke Shields, Rowan și Grier Henchy

Eterna frumusețe hollywoodiană Brooke Shields are două fiice adolescente care îi moștenesc mult din farmec. Rowan și Grier Henchy au pozat recent alături de mama lor, pe o plajă liniștită și senină, în costume de baie cu același model. Dincolo de intimitatea de familie a momentului, fanii au observat că fetele lui Brooke sunt două frumuseți autentice, care duc mai departe o moștenire fizică de invidiat și care sunt foarte legate de faimoasa lor mamă. Cu toate că cele două îndeplinesc toate condiţiile pentru a reuşi în lumea modellingului, actrița din „Laguna albastră” spune că le va interzice orice colaborare în acest sens până când cele două își vor termina studiile. „Fetele mele sunt mult mai mature decât eram eu la vârsta lor, deci au mai multă încredere în ele însele. Au aceeaşi încăpăţânare şi putere ca mine, dar sunt mai echilibrate”, spune, foarte mândră, o mamă care are de ani buni la Hollywood renumele de a fi una dintre cele mai frumoase actrițe.

Monica Bellucci și Deva Cassel

841 28 2Monica Bellucci are 56 de ani și o mândrețe de fată, în vârstă de 16 ani, Deva Cassel. Pe cea mai recentă copertă a revistei „Vogue”, cele două au apărut în premieră, în rochii identice, negre, elegante şi decoltate şi au dovedit încă o dată că „aşchia nu sare departe de trunchi”. În pictorial, Deva Cassel se află în centrul imaginii şi pare că imită expresiile faciale care i-au dus faima mamei sale. Cele două au mărturisit că au o relaţie foarte apropiată. Monica Bellucci mai are o fată, copil încă, dar nu se îndoiește nimeni că cea mică este, la rândul său, o viitoare frumusețe.

Gwyneth Paltrow și Apple Martin

841 28 3Ea însăși moștenitoare a unor calități fizice excepționale, primite în dar în mare parte de la mama sa, actrița Blythe Danner, Gwyneth Paltrow a trecut mai departe aceste însușiri către frumoasa sa fiică, Apple Martin. Faimoasa mamă este foarte mândră de tânăra care îi seamănă izbitor. De fiecare dată când Paltrow, o vedetă care se menține într-o formă de zile mari, se afișează împreună cu fiica sa, demonstrează că frumusețea nu are vârstă și că poate trece granițele timpului.

Reese Witherspoon și Ava Phillippe

841 28 4Tânăra Ava Phillippe, fiica lui Reese Witherspoon, seamănă atât de izbitor cu vedeta din „Blonda de la Drept”, încât cele două sunt greu de deosebit. De la ochi la linia pomeților și forma gurii, Ava este, neîndoielnic, fermecătoarea urmașă a unei nu mai puțin fermecătoare mame, care face furori la Hollywood de mulți ani. Cele două sunt foarte apropiate și foarte mândre una de cealaltă, petrec mult timp împreună, în natură, și se bucură de fiecare zi a relației lor atât de speciale.

Demi Moore, Rumer, Scout și Tallulah Willis

O mamă faimoasă de la Hollywood este, fără îndoială, Demi Moore. De fiecare dată când apare alături de cele trei fiice pe care le are cu Bruce Willis - Rumer, Scout și Tallulah - vedeta face furori. La rândul lor, tinerele, foarte apropiate de mama lor, star de top care pare să nu aibă vârstă, au moștenit ce a fost mai bun de la celebrii lor părinți, trăsăturile lui Demi regăsindu-se invariabil în fiecare dintre cele trei tinere fermecătoare.

Goldie Hawn și Kate Hudson

841 28 5Ca și cum ar fi fost copiate de la mama sa, faimoasa Goldie Hawn, trăsăturile actriței Kate Hudson, care și-a făcut, la rândul său, un renume în Cetatea Filmului, sunt deopotrivă puternice și fine. Totul, de la forma nasului la ochii de un albastru feeric, plus un zâmbet irezistibil, fac din Kate Hudson nu doar posesoarea unor gene excelente, ci și a unui adevărat arsenal care a ajutat-o să cucerească cinefilii din toată lumea. Mai mult, Hudson a trecut mai departe aceste „comori”, spre micuța sa fiică, ce îi seamănă tot mai mult cu fiecare zi.

Vanessa Paradis și Lily-Rose Depp

841 28 6O uimitoare asemănare fizică există între vedeta franceză Vanessa Paradis și fiica sa cu actorul Johnny Depp, Lily-Rose. Nu este de mirare că de foarte mică, aceasta a intrat în lumina reflectoarelor, iar astăzi este un faimos model. Lily-Rose are o relație foarte apropiată cu celebra sa mamă, ambele au un stil propriu, comun, care nu dă greș, ambele au principii de viață ferme și mențin un stil de viață care ar putea fi urmat de oricine își dorește să trăiască frumos și sănătos.

Jessica Alba și Honor Marie Warren

Frumusețe angelică, zveltă și devenită de foarte tânără un star, Jessica Alba a trecut mai departe calități fizice de excepție fiicei sale, Honor Marie Warren, care devine pe zi ce trece o apariție fermecătoare. La doar 13 ani, micuța arată deja minunata formă a ochilor mamei sale, o splendidă podoabă capilară și un zâmbet care poate topi inima oricui. Mamă devotată, Jessica Alba este foarte apropiată de fiica sa, cu care dansează, cântă și petrece timp prețios. Cele două pozează des pentru fani în același tip de costumație.

Cindy Crawford și Kaia Gerber

841 28 7Modelul Kaia Gerber este fiica lui Cindy Crawford, dar acest lucru este inutil de menționat, pentru că asemănarea dintre ele este extrem de vizibilă. Deși are 20 de ani, pentru Kaia Gerber prietena cea mai bună pare să fie chiar mama sa. Cu ocazia zilei de naștere din 2020 a Kaiei, Cindy Crawford, nostalgică, a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu fiica sa la vârsta de 10 ani. Remarcată încă de la 16 ani pentru alura sa specială și frumusețea frapantă, atât de asemănătoare cu a celebrei sale mame, Kaia Gerber este fericita beneficiară a unui tezaur fizic care este un excelent punct de pornire pentru o frumoasă carieră.

Madonna şi Lourdes Leon

Copil dorit și iubit, Lourdes Leon s-a transformat într-o tânără de o frumusețe aparte, grație trăsăturilor iconice ale mamei sale, Regina muzicii pop, Madonna. Brună, cu multă personalitate, aidoma mamei sale, Lourdes Leon aduce mult cu faimoasa artistă, în principal grație unei anume atitudini, pe care a moștenit-o, dar și unor elemente de înfățișare care trimit imediat cu gândul la Madonna pe oricine o vede pe tânăra Lourdes.