Main menu

header

832 28 1de Silviu Ghering şi Adrian Barna

BINGO MANIA a continuat să-mbogățească România! A treia ediție a deja celebrului joc a ținut duminică, 16 mai, de la ora 15:00, pe ETNO TV, sute de mii de români nu numai din toate colțurile țării, dar de pe toate meridianele lumii, în fața televizoarelor. Sunt cei care au cumpărat cartoane BINGO MANIA și au așteptat întâlnirea cu norocul.

Mariana Ionescu Căpitănescu a jucat la BINGO MANIA

832 28 2S-au dat din nou 200 de premii „pe loc”, s-a strigat din nou „LINIE!” și „BINGO!”, ceea ce a mai adus câștiguri și altor norocoși. A treia ediție BINGO MANIA a dat premii în valoare totală de peste 300.000 de lei, între care și două mașini! În atmosfera trepidantă asigurată de Văru’ Săndel (citește Sandu Pop), asistat cu competență, elocvență, dacă nu chiar... elocință (citește „mult, mult, mult umor”) de Doamna Seif, „fata lu’ tata” (citește Lavinia Tîrzianu), invitații de marcă pe care i-a avut a treia ediție a singurului show TV și joc loteristic de acest gen din România - Nico, Mioara Velicu, Bodo și colegii din „Proconsul”, Jean de la Craiova - au cântat, au încântat și au dat premii la ROATA BINGO MANIA. Și ce premii! Iar prin Skype a intrat în platou și Mariana Ionescu Căpitănescu, care, de la Craiova, pe o ploaie... oltenească, urmărea cu mare interes show-ul de la ETNO TV pentru simplul fapt că... avea bilete la BINGO MANIA!

Au adus bani 100 de cartoane necâștigătoare din ediția trecută

Au fost 9 urne în platoul BINGO MANIA, câte una pentru fiecare regiune din România și o urnă destinată jucătorilor online din țară și din străinătate. Din aceste urne au fost extrase taloanele/cartoanele cu marii norocoși câștigători ai celei de-a treia ediții BINGO MANIA. Au fost extrase, în primul rând, 9 taloane necâștigătoare din ediția precedentă BINGO MANIA, cea din 9 mai. Din care Doamna Seif a ales 5, ai căror norocoși posesori au mers în finala telefonică pentru Roata BINGO MANIA. Ceilalți 4 au trebuit să se mulțumească „numai” cu un premiul de consolare de 500 de lei. Au mai fost apoi extrase încă 91 de cartoane dintre cele necâștigătoare de la ediția precedentă, care au adus posesorilor un premiul fix de 500 de lei.

Șase câștigători și-au încasat premiile în direct

Șase câștigători din primele două ediții au venit în platoul BINGO MANIA și Doamna Seif le-a înmânat premiile câștigate. Au plecat acasă cu buzunarele mai... grele. Sau la volanul unei mașini!

  • Constantin Bichian (Broscăuți,Botoșani) - Dacia Duster
  • Vasile Rusneac (Rona de Sus, Maramureș) - Dacia Logan
  • Sorina Stoica (Pantelimon, Ilfov) - 25.000 de lei
  • Eugenia Nicula (Pitești) - 25.000 de lei
  • Anca Maria Bunea (Petrila, Hunedoara) - 20.000 de lei
  • Petru Dinu (Arad) - 20.000 de lei
  • Daniel Cristina Voicu (Arad) -15.000 de lei

Au pierdut pe mâna și... telefonul lor

Au fost, însă, și ghinioniști de... ghinioniști, pe mâna lor, cum se spune, și pe... telefonul lor, cum am spune, care au pierdut șansa unor premii mari pe taloane necâștigătoare. Dumnezeu îți dă, spune o vorbă strămoșească, dar nu-ți bagă și-n traistă! Lucian Orbai (Oradea) nu era... acasă, unde erau biletele cumpărate pentru ediția în curs (obligatorii pentru cei extrași din taloanele necâștigătoare ale ediției precedente) și nu a reușit nici de pe telefon (avea un bilet achiziționat online) să spună numărul, seria și topul în decurs de 3 minute, așa cum prevede regulamentul. Alina Florina Vrabie (Călărași), tot cu talon necâștigător din ediția a doua, nu a cumpărat bilete pentru ediția a treia, iar Florin Mihalache (Focșani) nu a răspuns la telefon. Așa că au ratat ROATA BINGO MANIA și au trebuit să se mulțumească doar cu un premiu de consolare în valoare de 500 de lei...

Bodo a „dat” două mașini la ROATA BINGO MANIA!

Au fost extrase și 100 de taloane bonus pentru ediția din 16 mai, care au adus în concursul telefonic, pentru premiile de pe Roata BINGO MANIA 5 jucători norocoși. Ceilalți 95 au primit câte un premiu de consolare de 500 de lei. Bodo a învârtit cu mare noroc roata pentru Maricel Niculescu din Vulcan, Hunedoara, căruia BINGO MANIA i-a trimis un autoturism Dacia Logan. Toată lumea aplauda în platou, nu și la... telefon! Maricel, mut! De fapt nu mut: „Știți eu nu sunt acasă, nu vă văd la televizor, doar vă aud, ce am câștigat?”. Hohotele de râs din studiou aproape că l-au acoperit pe Văru’ Săndel când i-a spus norocosului ce a câștigat. La telefon, iarăși muțenie! Văru’ Săndel a repetat și abia atunci s-au auzit chiote de bucurie... vulcanică și de la Vulcan. Iar Bodo i-a spus lui Maricel că-l așteaptă la primul concert pe care Proconsul îl va susține la Hunedoara ca să le facă cinste „la băieți”! Dar asta n-a fost tot! Bodo a mai dat un premiul de 20.000 de lei și... încă o mașină! A doua Dacia Logan a plecat la Cristian Rădulescu din Pantelimon, Ilfov. Care nu era nici el acasă, ca să vadă la televizor și când i-a spus Văru’ Săndel ce a câștigat n-a mai putut articula decât un foarte scurt „Uau!”...

Sezonul 2 de BINGO MANIA se va derula în toamnă

În final Mister Bilă a trimis-o în vacanță pe Doamna Seif și în țară pe Văru’ Săndel, să se întâlnească peste tot cu cât mai mulți câștigători BINGO MANIA, care l-au cerut insistent să vină și să organizeze concerte de muzică populară - și nu numai! - așa cum știe doar el... Și asta pentru că primul sezon BINGO MANIA s-a încheiat, urmând ca show-ul loteristic televizat cel mai mare din România să se reia la toamnă. Cartoanele necâștigătoare de la ediția a treia, cea de duminică, 16 mai, vor intra la tragerea la sorți pentru marile premii telefonice în prima ediție a sezonului 2 BINGO MANIA. Cu răbdarea treci marea, cu BINGO MANIA treci pandemia! La toamnă!

Nu s-a realizat BINGO până la bila 38 (ultima a fost bila 53) și BINGO ACUMULAT (103.312 lei) a fost reportat pentru prima ediție din sezonul 2, care începe în toamnă! Când bila maximă va fi 39 și valoarea premiului BINGO ACUMULAT va fi și mai mare!

3.000.000 de lei au însumat premiile puse în joc în primul sezon de BINGO MANIA

5 mașini a trimis BINGO MANIA în țară norocoșilor participanți la cele 3 ediții din primul sezon: un SUV Dacia Duster și 4 autoturisme, 3 Dacia Logan și o Dacia Sandero