Main menu

header

830 28 1de Silviu Ghering şi Adrian Barna

A început BINGO MANIA! Au plecat primele mașini spre norocoșii câștigători! Intră în horă! În fiecare duminică, pe ETNO TV, de la ora 15:00! Nu mai sta, nu ezita, a-nceput JOCUL, forțează-ți NOROCUL!

Duminica trecută, în prima zi de Paști, marea sărbătoare a creștinătății a fost și mai... sărbătoare pentru sute de români „consumatori” de BINGO MANIA! Prima ediție BINGO MANIA a dat premii în valoare totală de 300.000 de lei, în care intră şi două mașini, o Dacia Duster și o Dacia Sandero.

Nu avea semnal şi a trebuit să iasă din casă. Să primească vestea cea mare: câștigase o Dacia Duster!

În atmosfera încinsă mai tare decât un... grătar de Paști de Văru’ Săndel și invitații săi au curs premiile mai abitir decât vinul la... masa de Paști!

Au fost la BINGO MANIA îndrăgiții Mirabela Dauer, Laura Lavric, Steliana Sima, Andrei Duban, Alin Pascal, „Clejanii” Viorica și Ioniță, Dan Helciug de la... Spitalul de Urgență... formația... nu spitalul din Floreasca... Care a și dat prima mașină! Adică a învârtit roata norocului pentru un concurent și aceasta s-a oprit pe unul dintre cele 3 mari premii în autoturisme. Norocosul jucător este Constantin Nicolae, în vârstă de 68 de ani, din comuna Broscăuți, județul Botoșani. Care a trebuit să iasă din casă ca să audă splendida veste că a câștigat o Dacia Duster, pentru că în casă nu avea semnal la telefon!

„Foaie verde, iarbă deasă, am mâna norocoasă”. Și i-a dat o Dacia Sandero!

A doua mașină, o Dacia Sandero, a plecat în satul Obârșia, județul Olt, la Alexandru Dinu, un norocos de 56 de ani. I-a trimis-o cu chiuiturile-i tradiționale Viorica din Clejani, județul Giurgiu. Care-l așteaptă să-i facă cinste pentru că, a spus chiar ea, „Foaie verde, iarbă deasă, am mâna norocoasă!”.

Au mai primit „cadouri de Paști” și alți norocoși

830 28 2Au fost 9 urne în platoul BINGO MANIA, câte una pentru fiecare regiune din România și o urnă destinată jucătorilor online din țară și din străinătate. Din aceste urne au fost extrase taloanele/cartoanele cu norocoșii câștigători ai primei ediții BINGO MANIA. În afară de cei 10 supernorocoși care au „prins” finala telefonică, asigurându-și un premiu de cel puțin 10.000 de lei, au mai fost 190 de posesori de TALOANE BONUS, ale căror... cartoane au fost extrase din urnele amintite și au primit câte o „consolare” de 500 de lei.

Au fost și doi ghinioniști între „finaliști”, Toma Dorina (Copșa Mică, Sibiu) și Tudor Sorin Ursianu (București), care au avut telefoanele închise și n-au putut fi contactați, trebuind să se mulțumească cu aceeași „consolare” de 500 de lei.

Așadar și prin urmare, ține minte trei cuvinte: TOP, CARTON, TELEFON! Rețeta premiilor la BINGO MANIA! Joci și câștigi cu BINGO MANIA!

Un ultim „amănunt”: s-a strigat LINIE la bila 21 și BINGO la bila 67, posesorii cartoanelor câștigătoare urmând să ia legătura cu organizatorii BINGO MANIA și să se identifice în următoarele 7 zile, la numărul de telefon 021.9013 (tarif normal).

101.036 de lei a fost premiul BINGO CUMULAT la prima ediție BINGO MANIA. Nu s-a realizat BINGO până la bila 36 și acest premiu a fost reportat pentru ediția următoare, de duminică, 9 mai. Când bila maximă va fi 37 și valoarea premiului BINGO CUMULAT va fi și mai mare!

ATENȚIE. Jucătorii care vor intra în direct, la concursul telefon, în ediția următoare, duminică, 9 mai, și au cumpărat UN TOP de cartoane, primesc suplimentar 5.000 de lei

Câştigător „multiplicat“ la Bistriţa: 4 premii! Are doar... 79 de ani

De remarcat un câștigător... multiplicat: Bocșa Toader din Bistrița, Bistrița-Năsăud, în vârstă de 79 de ani, care pe lângă 20.000 de lei la „roată”, a mai câștigat și 3 premii fixe de 500 de lei! Iar Bocșa Livia, din același oraș (n-o fi doar o coincidență de nume...), a „acumulat” și ea 4 câștiguri fixe de 500 de lei. Așa familie băftoasă mai rar, dar iată că se poate! Numai cu BINGO MANIA se bucură toată România și trece pandemia!

Fii pe fază! Nu uita!

Poţi cumpăra cartoane BINGO MANIA simplu şi rapid oriunde te-ai afla

1. DIRECT: din rețeaua proprie BINGO MANIA de agenți de vânzare (pe care îi găsești în centrele comerciale, supermarket-uri și piețe) sau de la partenerii BINGO MANIA: agențiile de pariuri Get’s BET, SMART BET, RIVER BET, terminalele de plăți QIWI și SELFPAY.

2. ONLINE: accesând site-ul www.bingomania.ro, ai posibilitatea să-ți achiziționezi cartoane online indiferent dacă te afli în țară sau în străinătate. Este foarte simplu! Intri pe site, îți creezi un cont cu adresa de email, numărul de telefon și datele tale personale. La final, îți validezi contul nou creat prin SMS (pentru utilizatorii din România) sau prin intermediul adresei de email (pentru utilizatorii externi).

Ai ajuns simplu și rapid la un click distanță de norocul tău! Selectează din pagina de comandă numărul de SERII pe care dorești să le cumperi sau alege varianta TOP pentru șanse sporite. După ce ești sigur de comanda ta, adaugă datele cardului bancar. În câteva secunde vei avea în contul tău de pe site cartoanele BINGO MANIA în format PDF pentru ediția de duminică, 9 mai. Numai jucând poți câștiga!