Main menu

header

827 15 1de Silviu Ghering şi Adrian Barna

La vremuri excepționale, proiecte excepționale! Ca să explorăm semnificația cuvântului „excepțional” de la minus la plus... infinit! Acolo unde veți găsi începând din 2 mai, duminică de duminică, oportunitatea de a învinge stresul acestor vremuri tensionate și periculoase. Cum? Cu BINGO MANIA!

Proiectul are în spate o echipă cu experiență de peste 30 de ani în domeniul jocurilor de noroc

BINGO MANIA este cel mai nou proiect din România, ce se vrea a fi cel mai de succes din istoria acestui tip de joc, având în spate o echipă cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul jocurilor de noroc (slot machine, pariuri sportive și bingo). Ceea ce ne diferențiază de celelalte proiecte care au existat până în momentul de față, o reprezintă managementul performant, know-how-ul organizațional, precum și formatul atractiv al emisiunii televizate.

Momente unice de umor și divertisment

Spectacol și câștig, BINGO MANIA va fi transmis live în fiecare zi de duminică, începând cu ora 15:00, gazda noastră urmând a fi Etno TV, care vă va încânta cu momente unice de umor și divertisment. Pe lângă cele în care veți... câștiga bani! Partenerul nostru Etno a fost primul post TV dedicat muzicii populare, care se adresează de 19 ani, din 2002, unui vast public cu vârste cuprinse între mult sub 18 și foarte mult peste 70 de ani.

Transmiterea live a întregului show TV oferă credibilitate și transparență, în percepția jucătorilor de bingo, asupra a ceea ce reprezintă jocul de noroc bingo.

Misiunea BINGO MANIA este să ofere cel mai bun entertainment și să crească nivelul adrenalinei jucătorilor grație premiilor unice pe care le oferă.

Cartoanele necâştigătoare pot fi câştigătoare!

Tot ce trebuie să faci este să cumperi cartoane BINGO MANIA din rețeaua proprie de agenți de vânzare (pe care îi găsești în centrele comerciale, supermarket-uri și piețe), de la partenerii noștri (agențiile de pariuri Get’s BET, SMART BET, RIVER BET, terminalele de plăți QIWI și SELFPAY) sau ONLINE de pe www.bingomania.ro (în curând). Nu-ți fă probleme dacă încă nu ne-ai găsit. Dorim să venim în sprijinul tău și să fim prezenți în cât mai multe locații din întreaga țară.

O serie de cartoane BINGO MANIA costă 9,60 de lei și conține 6 cartoane BINGO TV și 2 TALOANE BONUS pentru extrageri premii speciale. Mai multe serii cumpărate, mai multe șanse de câștig!!!

CUMPĂRĂ TOPURI DE CARTOANE! Îți mărești considerabil șansele de câștig. Fiecare top îți garantează premiile de LINIE și BINGO și te trimite direct în extragerea pentru BINGO ACUMULAT.

De asemenea, ai 360 de TALOANE BONUS pentru extrageri premii speciale, ceea ce înseamnă că ești mai aproape de premiul mult visat cu fiecare talon cumpărat!

ATENȚIE! Nu arunca sub nicio formă CARTOANELE NECÂȘTIGĂTOARE! Cu ele primești șansa a doua și participi la extrageri în duminica următoare, condiția validării lor fiind achiziționarea de cartoane valabile pentru ediția în curs.

Premii în bani și autoturisme

În cadrul jocului propriu-zis de BINGO poți câștiga premiile de LINIE, BINGO și BINGO ACUMULAT.

TALOANELE BONUS și CARTOANELE NECÂȘTIGĂTOARE (de la ediția anterioară) îți măresc șansele de câștig în cadrul fiecărei ediții BINGO MANIA SHOW. Poți câștiga premii fixe sau poți fi unul dintre norocoșii care vor intra în direct la concursul telefonic, unde te așteaptă mari premii în bani și autoturisme.

Joci BINGO MANIA mai simplu ca niciodată!

Știm cu toții cât de importantă este sănătatea. Așadar, am implementat un sistem de joc sigur și eficient pentru a minimiza riscul de infectare cu COVID-19. Jucătorii noștri trebuie doar să comunice operatorului sistemului de joc datele personale la prima înregistrare, iar apoi este suficient să se identifice în baza numărului de telefon înregistrat. Vor primi copia cartoanelor originale (emise de Imprimeria Națională și gestionate la sediul central al Organizatorului din București) pe hârtia imprimantei termice.

De acum ne ocupăm noi de toată procedura de completare a cartoanelor cu datele tale de contact și depunerea lor în urnele pentru extrageri. Fii pe fază! Duminică poți fi chiar TU norocosul. Ia-ți cartoane BINGO, urmărește-ne pe Etno TV și ține lângă tine telefonul!

Din 2 mai se strigă BINGO MANIA la Etno TV

827 15 2Etno TV a intrat în linie dreaptă cu noua emisiune-concurs care va aduce premii fabuloase. Din 2 mai, BINGO MANIA va intra în casele oamenilor cu șanse reale de a câștiga bani sau autoturisme. În­drăgitul... „văr” Săndel și ravisanta Lavinia Tîrzianu vor fi gazdele dum­neavoastră, în fiecare duminică, începând cu ora 15:00, și, timp de trei ore, veți avea parte de sur­prize, invitați unu’ și unu’, muzică și voie bună, dar și, bineînțeles, oportu­nitatea de a vă rotunji considerabil conturile. Cei doi prezentatori promit un show incendiar, cu artiști aleși și toate ingre­dientele necesare pentru a nu lipsi din fața televizoarelor pe 2 mai, de la ora 15:00, pe Etno TV.

- Ai intrat pe ultima sută de metri pentru noul proiect, BINGO MANIA...

- No, așe, dragii vărului, taman așe... BINGO MANIA așteaptă numa’, numa’ să să țâpe în casele oamenilor șî sperăm să fie așe cum ne dorim, o emisiune-specta­col, explozivă, o emisiune la care să să-mbrân­cene publicul de mai tăte vârstele și meș­teșugurile, să ne privească șî cei ce nu să bagă la jocă, șî cei care nu iubesc muzica populară, Doamne miluiește-i dacă or exista așe feluri dă pământeni. Să să uite tătă lumea, să avem audiență musai măre, cât de măre, pentru că la o audiență măre și premiile vor fi mări ca... mările, d-apoi șî numărul biletelor vândute va fi măre.

- Ce ne poți spune despre această emisiune-concurs?

- Văru’ Săndel o s-o prezinte mintenaș pă sticlă, amu’ Sandu Pop prezintă cu se­rio­zitate și responsabilitate, no (râde)... avan­premiera pentru cititorii revistei Taifa­suri... Deci: BINGO MANIA sau ge­nul ăsta de concurs apare atunci când exis­tă pe­rioade grele pentru oameni, perioade de criză. Ele vin, oarecum, ca o mică sal­vare, ca o speranță pentru oameni. Când stările de criză și lipsurile mari dispar, Bingo parcă nu-și mai găsește locul, dar iată că, așa, ciclic, ni se oferă ocazia de a mai oferi oamenilor emisiuni de genul ăsta, care dau speranțe. E adevărat, nu toată lumea câștigă, dar mulți speră, duminică de du­minică și, poate, vine și norocul. E o loterie până la urmă.

„Avem tot ce ne trebuie pentru efectul de... wow!”

- Ce vor urmări telespectatorii în prima ediție?

- În ceea ce privește prima ediție, vrem să fie o super-ediție, să fie plesneală, cum zic eu. Să rămână oamenii cu gura căs­cată, să se ajungă la efectul de wow. Avem tot ce ne trebuie. Avem un platou în care să ne putem desfășura cu lejeritate, avem lumini, video leduri, dansatoare, vedete, avem o prezentatoare wow și avem și un prezentator... wow, wow! (râde)

- Ce surprize le-ați pregătit parti­cipanților?

- Surprizele sunt lăsate la latitudinea organizatorilor noștri, cei care se ocupă efec­tiv de joc. Ei au surprizele. Vedem și în funcție de vânzarea care va fi înainte de prima emisie, dar sperăm să fie premii cât mai mari, cât mai multe, pentru ca oa­menii să se bucure, iar noi să fim mul­țumiți atunci când ei sunt fericiți.

- Cum se va desfășura emisiunea?

- Emisiunea va dura trei ore. Începem la 15:00 și vom termina în jurul orei 18:00, timp destul pentru show, pentru vedete, pentru extrageri, pentru transportul bolu­rilor dintr-un loc în altul și timp de prezen­tat comisii. Avem, efectiv, două ore și ceva la dispoziție să ne jucăm BINGO MANIA.

„Mă voi inspira din tinerețea Laviniei”

- Cum ai primit această propu­ne­re... provocare... cum o consideri?

- Provocare, clar... Și sunt cam zgân­dărit de provocări, nu le pot da la spate. Am primit provocarea-propunere cu bucurie, mai ales că a venit din partea prietenului Honorius Prigoană, de care mă leagă o prietenie veche. Ne știm de multă vreme, de fapt eu îl știu mai demult pe el, de când era mititel. M-am simțit onorat și am zis „Da” cu mare, mare drag și hai să facem treabă bună așa cum știm, cu voie bună, cu sinceritate și, mai ales, pentru oameni.

- Cum ți se pare colaborarea cu Lavinia Tîrzianu?

- Colaborarea cu Lavinia Tîrzianu este superfaină. Lavinia este o prezentatoare tonică, plină de viață, plină de tinerețe și mă voi inspira din asta... voi „fura”, da’ să nu-i zici (râde)... din atuurile pe care le are, pentru că așa e normal, să ne... „împrumutăm”. Ea să mai „ciupească” din experiența mea, eu să mai „ciupesc” din tinerețea ei și uite așa facem să iasă fru­mos și... wow, să se bucure lumea de un spectacol minunat la Etno TV.

- Cum se simte un prezentator știind că toată lumea se uită la fru­moasa colegă de emisiune?

- Nu se poate simți decât bine, pentru că nu contează de unde se adună oamenii. Ei trebuie să fie cât de mulți. Dacă poate să îmi adune toată țara în fața televizorului pentru că ea este frumoasă și deșteaptă, să o facă. Ăsta este interesul tuturor.

„Mi-e dor să joc teatru, mi-e dor de public”

- Tu mai ai o emisiune, „Cu Văru’ înainte”. Ce se va întâmpla cu ea?

- Emisiunea mea își schimbă locul în grilă. Ora 15:00 de duminică se va muta sâmbătă, de la ora 14:00. Va fi cam în același format, aceeași durată, cu aceeași invitați, doar că nu va mai fi duminică, ci sâmbătă. Mă voi ocupa de amândouă, atâta vreme cât pot. Dacă o să văd că e greu și nu le pot duce, o să renunțăm ușor, ușor, la „Cu Văru’ înainte”, pentru că emisiunea are o viață lungă și poate să se așeze la odihnă, să ia o pauză.

- În afară de BINGO MANIA și „Cu Văru’ înainte”, unde mai poți fi văzut?

- Despre mine pot să vă spun că, în ultima perioadă, la teatru, unde puteam fi văzut, nu mai pot fi văzut. Din păcate, situația pandemică ne-a închis activitatea. Mi-e dor să joc teatru, mi-e dor de public, dar nu avem ce comenta, trebuie să as­cultăm de ceea ce ne spun specialiștii și să lăsăm așa cum e, deocamdată, pentru că nu va dura o veșnicie. Zic mereu: nu murim dacă stăm mai deoparte, mai izolați decât normal, un an, poate doi. Până la urmă, tot învingem noi răul ăsta și ne vom vedea de ale noastre.

„În perioada de pandemie am făcut un film”

- Cum a fost această perioadă pentru tine, cu teatrele închise de peste un an?

- Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat și cealaltă parte a fațetei mele de artist. Pe partea de divertisment, am avut o emisiune în care m-am regăsit mereu, pe care am produs-o, pe care am realizat-o fără să ne temem de nimic, am ținut cont de tot ceea ce a trebuit ca să fim în regulă cu distanțarea fizică, iar emisiunea a mers mai departe. Asta înseamnă că actorul și-a făcut treaba în cealaltă direcție, în afară de sala de teatru și am putut să am un salariu, să mă descurc, să trăiesc. Am fă­cut un film, în perioada asta de pandemie, un film cu care mă voi mândri. Este aproa­pe gata, se numește „Mireasa nebună” sau „Pupă-mă II”, continuarea primei părți de la „Pupă-mă!”, o comedie frumoasă, o bijuterie de film, pe care abia aștept să o văd, să o arăt publicului, dar deocamdată ne uităm la ușile cinematografelor cum stau închise și noi ținem filmul în buzunar. Dacă nu vor fi deschise, sperăm să facem un anunț bombă că „Pupă-mă II” va fi văzut în teatre de vară sau în spații des­chise, în orașe mari unde există amfi­tea­tre, numai în săli închise nu. Ne vom adapta la tot ce se întâmplă pe piață.

- Pe plan muzical pregătești ceva?

- Pe plan muzical, am făcut două melo­dii, două trăsnăi muzicale, pentru că nu am putut răbda. Sunt tot așa, pe stilul verișo­resc. Nu am filmat, nu am videoclip, dar lumea a putut spicui câte un pic din ceea ce am făcut, pentru că le-am testat, am ieșit cu ele pe piață, doar așa să văd dacă prind. Una se numește „Te-am prins cu dege­tele în brânză” și cealaltă „Este ziua lui Ion”, iar acum, de curând, am terminat un proiect foarte frumos, tot în stil mai tine­resc, genul melodiilor apreciate astăzi, un fel de hip-hop ardelenesc, „Despre Nașu’”.

Cosmin Man: „În materie de premii, nu există limite la BINGO MANIA!“

827 15 3Cosmin Man este producătorul general Etno TV, îi putem spune „EtnoMan”, omul-Etno. Păs­torește, ca să rămânem în spațiul nostru mioritic și să nu ne mai „en­glezim”... managerial, toate emisiu­nile îndrăgitului post cu muzică și snoave populare. Prin consecință logică și al viitoarei producții-sur­priză BINGO MANIA. TAIFASURI l-a provocat pe „EtnoMan” să ne dezvă­luie „secretele” care vă vor face tele­spectatori și jucători la noua șansă de a depăși mai ușor perioada asta nenorocită de COVID-19, super-emi­siu­nea BINGO MANIA. Prima ediție, pe 2 mai, de la ora 15:00! Baftă!

„Pană roșie de flamingo, mâine-am să câștig la bingo!”

- Hei, man, de ce ar mai fi BINGO atractiv pentru români?

- De ce nu ar fi atractiv? Sau când se poate vorbi despre o saturare a acestei piețe a câștigurilor pentru români? Care, să fim serioși, nu se pot compara cu elve­țienii când vine vorba despre venituri. În conștiința poporului nostru, destinul și no­ro­cul joacă un rol foarte important. Anton Pann spunea „Nu știi cum se întoarce-o soartă, care umblă ca o roată”, în folclor există multe exemple cu referire la aceste teme. Singurul lucru cert este că acest destin nu este colectiv... și câștigul poate fi doar individual și iată că ajungem la mo­mentul în care, conform bancului, ca să câștigi, trebuie să joci. Până acum nu s-a demonstrat altfel, așa că îți propun și ție să îți încerci norocul cumpărând o șansă la a-ți îndeplini o dorință rămasă până cum nematerializată. Sau mai multe, pentru că premiile vor fi dincolo de orice așteptări.

- Se potrivește BINGO cu muzica populară?

- Pană roșie de flamingo, mâine-am să câștig la bingo! (râde) Iată că se po­trivește. În muzica populară, dacă ne referim strict la temele abor­date putem lesne observa că ele încearcă să țină pasul cu vremurile și în măsura în care putem cânta destinul și norocul, ne putem duce cu gândul și înspre asta, de ce nu? (râde) Lăsând gluma la o parte, nu căutăm neapărat o „potri­veală”, o „găselniță”, doar încercăm să ofe­rim telespectatorilor noștri șansa la un câștig nesperat până acum. Traversăm o perioadă tulbure și tocmai de aceea acest proiect încearcă să ofere o alternativă la valul de știri negative ce ne sunt „servite” zilnic. BINGO MANIA se potrivește, dacă vrei, cu muzica country în America, se po­trivește cu tangoul ar­gentinian, cu fadoul portughez, cu reggae-ul jamaican, cu orice poate aduce alinare în viețile noastre în astfel de perioade complicate.

„BINGO MANIA va răsplăti încrederea fiecăruia dintre jucători cu premii greu de închipuit azi, relativ la timpurile pe care le trăim”

827 15 4- Ce creștere de audiență sperați?

- N-o să mă crezi, dar nu am urmărit creșterea audienței când am pus bazele acestui proiect. Fără îndoială nu ne încăpă­țânăm să nu o ac­cep­tăm (râde), doar că nu a­cesta a fost scopul urmărit. Etno TV a fost dintotdeauna reper pentru alte posturi de nișă, reușind să păstreze o verti­calitate și un bun simţ estetic și avem obli­gația să menținem această poziție prin tot ceea ce vom face și de acum înainte. Pu­blicul nostru este format din oameni curați la suflet și cu dragoste pentru tradiții, muzică popu­lară, obiceiuri și românism. Iată că acum pot să fie și răsplătiți pentru consec­ven­ța cu care ne-au fost alături în toți acești ani. Îți pot dezvălui că în această emisie nu numai muzica populară va fi pre­zentă, ci toate genurile muzicale, pen­tru ca jucătorii de bingo să urmărească, pe lângă jocul propriu-zis, și un spectacol de divertis­ment complet și pentru toate gusturile.

- Cu ce premii vreți să „spargeți” piața?

- În materie de premii nu există limite. Nu vreau să avansez sume fixe și dă-mi voie să explic de ce fac asta. Azi îți poți alege religia, îți poți schimba limba în care te exprimi, zestrea genetică... Nu ne-am ales părinții, țara în care ne-am născut, dar azi putem schimba și asta. Și atunci dă-mi voie să spun că ține de norocul fiecăruia unde se va opri din câștig, pentru că atâta timp cât vor cumpăra bilete și vor juca, câștigurile vor fi pe măsura în­crederii, iar sumele sunt colosale, premiile sunt neînchipuit de mari. După părerea mea, doar noi suntem cei care ne stabilim cât și ce putem câștiga, alegând să cre­dem în norocul nostru, al fiecăruia dintre noi, iar BINGO MANIA va răsplăti încrede­rea fiecă­ruia dintre jucători cu premii, o mai spun o dată, greu de închipuit azi, uitându-ne din nou la timpurile pe care le trăim.

Pe scurt, formula show-ului BINGO MANIA arată astfel: divertisment + spectacol + bani (foarte mulți bani!) + management performant + know-how organizațional = SUCCES!

9,60 lei costă o serie de bilete BINGO MANIA, care conține 6 cartoane BINGO TV și 2 TALOANE BONUS pentru extrageri premii speciale

ATENȚIE! Pentru informații mai detaliate, aveți la dispoziție numărul de telefon 021.9013, tarif normal

Prima ediţie BINGO MANIA: duminică, 2 mai, ora 15:00, numai pe ETNO TV!

„Telespectatorii vor fi încântați de artiști renumiți, cu melodii frumoase, și sunt și șanse foarte mari de câștig. În plus, chiar și biletele necâștigătoare vor fi redirecționate la extrageri pentru duminica  următoare. Nu-i așa că totul este motivațional?“ Lavinia Tîrzianu

„Colaborarea cu Lavinia Tîrzianu este superfaină. Lavinia este o prezentatoare tonică, plină de viață, plină de tinerețe și mă voi inspira din asta... voi «fura», da’ să nu-i zici... din atuurile pe care le  are, pentru că așa e normal, să ne... «împrumutăm»“

„Nu îmi mai e frică nici că iau, nici că dau“

- Ce face Văru’ Săndel când nu cântă sau nu joacă?

- Văru’ Săndel când nu cântă sau nu joacă stă pe acasă și vede și el de situația familiei, de copii, de soție. Ne bucurăm de întâlnirea familiei la sfârșit de săptămână. Vine Iulia de la oraș, noi stăm la țară, ne bucurăm de întâl­nire, mâncăm, bem, cântăm, ne jucăm, și lunea fiecare, la treabă.

- În timpul ăsta liber, te-ai și vaccinat?

- De vaccinat, m-am vaccinat, sunt la zi. Am făcut și a doua doză. Totul e în regulă. Nu îmi mai e frică nici că iau, nici că dau. Doar vă dau binețe și vă salut!

„Am încredere în Lavinia și Văru’ Săndel ca și cum aș avea doi ași în mână. Sau, mai bine zis, două taloane câștigătoare la BINGO MANIA! Pentru că sloganul meu, sloganul nostru este «Trecem pandemia cu BINGO MANIA!»“

„Oprah şi Jay Leno nu ar învăţa română în timp util!“

- De ce Lavinia Tîrzianu și San­du Pop, alias Văru’ Săndel?

- Oprah și Jay Leno nu ar învăța română în timp util... (râde) Glumesc! Văru’ Săndel este cea mai potrivită ale­gere. Este recunoscut drept văru’ tutu­ror, e de-al nostru, din familie și intră în fiecare duminică în casele românilor, fiind așteptat și atât de bine primit. Nu ne-am dorit să copiem o rețetă, ci ve­nim în fața românilor cu sinceritatea, bunul simț, devotamentul, lipsa de aroganță și respectul de care se bucură Văru’ Săndel din partea publicului. Pe de altă parte, Lavinia este cea care îi va tem­pera, atât cât va fi posibil, încer­cările Vă­rului nostru de a lăsa robinetul pre­mi­ilor deschis... (râde) Ea este o per­soană calculată, la fel ca într-o căs­nicie, unde femeia ține evidența finan­ciară... și nu numai... (râde) Totodată, dincolo de personajul pe care îl va interpreta, Lavinia este o inimoasă, a dovedit asta în toate proiectele în care a fost solici­tată, iar acum, alături de Văru’ Săndel va fi ca o recunoaștere a eforturilor de­puse până acum. Am încredere în aceas­tă echipă ca și cum aș avea doi ași în mână. Sau, mai bine zis, două taloane câștigătoare la BINGO MANIA! Pentru că sloganul meu, sloga­nul nostru este „Trecem pandemia cu BINGO MANIA!”.