Main menu

header

805 27 1de Gabriela Militaru şi Florica Pintea

Osvaldo Rios este unul dintre cei mai cunoscuți actori din industria telenovelelor, dar și unul dintre cei mai râvniți bărbați din lume. Încă de pe vremea când juca în telenovela-minune „Kassandra”, Osvaldo Rios a fost înconjurat de multe femei frumoase. Ce-i drept, actorul arăta foarte bine în 1992 la 32 de ani când a apărut telenovela, dar arată la fel de bine și acum, la vârsta de 60 de ani (pe care i-a împlinit la 25 octombrie) și la 28 de ani de la debutul „Kassandrei”.

Fizic de culturist profesionist

805 27 2Grație aspectului său fizic și a farmecului său masculin, Osvaldo Rios a apărut de-a lungul carierei în numeroase telenovele cum ar fi „Inimă sălbatică”, „Jurământul” sau „Triumful iubirii”. De asemenea, el a jucat în câteva filme artistice și a lansat chiar și un album cu cântece de dragoste „En el Alma y en la Piel”. Imaginea actorului este aceea a unui bărbat înalt cu un fizic foarte atrăgător pe care și-l întreține cu un regim alimentar strict, dar și cu foarte multă mișcare. Într-un interviu acordat în urmă cu câțiva ani, actorul mărturisea că „în copilărie am avut momente când nu aveam ce mânca”. De aceea, atunci când veniturile i-au permis, Osvaldo Rios s-a preocupat de aspectul său fizic. În urmă cu mai mulți ani el a suferit o operație de hernie care i-a afectat serios starea de sănătate, însă după ce și-a revenit, actorul și-a luat și mai în serios sănătatea. Dietă și multă mișcare sunt cuvintele-cheie ale vieții sale cotidiene. Nu este de mirare că actorul arată atât de bine la vârsta de 60 de ani. El merge regulat la sală și face jogging ori de câte ori are ocazia. În plus, știe să își pună în valoare tenul cu un bronz sănătos. Rezultatul? Anii par să fi trecut în favoarea sa.

„Încă mai am șervețelele pe care ea a scris versurile”

În plan personal, Osvaldo Rios a avut o viață cel puțin zbuciumată, plină de drame și de iubiri apuse. Deși multă lume nu știe, actorul a avut o relație serioasă și chiar a fost logodit pentru o vreme cu celebra cântăreaţă Shakira, care este cu 16 ani mai tânără. Relația lor din 1997 a fost însă uitată până ce, de curând, actorul a decis să readucă în discuție acel episod din viața sa. El a postat pe Instagram o înregistrare mai veche cu Shakira cântând. „O foarte frumoasă și specială amintire alături de draga mea Shakira de pe vremea când eram în turneu în Brazilia în 1997… de neprețuit!”, a scris el împreună cu postarea care este un fragment dintr-o emisiune televizată din 1997. În trecut, Osvaldo Rios a mai deschis subiectul legăturii sale cu Shakira. El a făcut public faptul că o parte a albumului „Donde Están Los Ladrones” lansat de cântăreață în 1998 i-a fost dedicat lui. „Încă mai am șervețelele pe care ea a scris versurile”, declara actorul pentru „El Nueva Dia” în urmă cu zece ani. Ar fi vorba despre celebrele melodii de debut ale Shakirei „Tú”, „Ojos Así” și „Moscas en la Casa”. Se pare totuși că, fiecare referire a lui Osvaldo Rios la Shakira a fost întâmpinată cu critici de fanii artistei care văd în asta o încercare a actorului de a câștiga popularitate de pe urma ei. La rândul său, Shakira nu a comentat niciodată public despre povestea ei de dragoste cu Osvaldo Rios și nici nu i-a răspuns acestuia la recenta postare.

Temperamentul vulcanic l-a costat scump

805 27 3Iar dacă povestea cu Shakira îi poate stârni amintiri dulci-acrișoare, întâlnirea cu Daisy Annette Santiago este, cu siguranță, una de tristă amintire. Daisy l-a acuzat pe actor că la vremea când erau împreună, mai exact în 1996, actorul ar fi agresat-o în timpul unui schimb de replici dintre ei. În 2003, Osvaldo Rios a fost găsit vinovat de violență împotriva femeii. El și-a petrecut trei luni în spatele gratiilor, între iunie și septembrie 2004. Imediat după ispășirea pedepsei, actorul și-a luat o vacanță prelungită și a petrecut mai mult timp în Europa, în încercarea de a ieși cât mai demn din această poveste care i-a pătat serios imaginea. Mai târziu, după ani de reflecție, actorul declara că întregul episod l-a marcat profund și că a avut nevoie de multă vreme pentru a se liniști. „Cu timpul am câștigat răbdare și am învățat să îi iert pe ceilalți și pe mine. Ceea ce m-a ajutat foarte mult în acest sens a fost relația cu copiii mei. Nu doar eu i-am educat să fie oameni mai buni, dar, la rândul meu, am acceptat și învățămintele lor pentru mine. Am învățat să nu mai repet comportamentele distructive din trecut”, declara el în urmă cu câțiva ani.

Coraima Torres, partenera lui Osvaldo Rios din „Kassandra“, are 47 de ani și este căsătorită de 24 de ani cu actorul Nicolás Montero, alături de care are un băiat

„Kassandra“ a intrat în Cartea Recordurilor drept telenovela cea mai urmărită și cu cele mai mari profituri din toate timpurile

Femeile din viaţa actorului

805 27 4Momentul în care Osvaldo Rios a fost nevoit să petreacă trei luni în pușcărie a coincis și cu destrămarea celei de-a treia căsnicii a actorului. El a fost căsătorit pe rând cu actrița Sully Diaz, jurnalista Carmen Dominicci și actrița Géraldine Fernández. Actorul are un fiu (Giuliano, 30 de ani), alături de cea de-a doua soție, și un fiu (Osvaldo Gabriel, 19 ani) cu ultima soție. Cel de-al treilea fiu al actorului (Alessandro, 11 ani) este rodul relației sale cu Kassianna Rosso, o altă femeie pe care se pare că acesta ar fi tratat-o rău. Cert este că, de data aceasta, lucrurile nu au mai luat amploarea episodului Daisy Annette Santiago și cei doi s-au despărțit în condiții acceptabile. Așa că, trecutul său tumultuos nu ne face decât să sperăm că actuala iubită a lui Osvaldo Rios este cea care va reuși să-l tempereze pe actor. Se pare că dragostea nu are vârstă pentru Osvaldo Rios care la 60 de ani trăiește o nouă poveste de dragoste. Actorul a făcut publică relația sa cu o frumoasă brunetă pe nume Lu Rodriguez, care este o activistă în domeniul social și are, la rândul său, trei copii. Actorul i-a făcut acesteia și o declarație de dragoste însoțită de o fotografie a celor doi împreună. „Lu Rodriguez, frumoasa mea, în săptămâna iubirii, dă-mi voie să îți spun că «Te iubesc!». Sunt norocos să te am alături”, a scris el pe Instagram.

Fostul iubit al Shakirei a avut o viață tumultuoasă, dar nu și-a neglijat niciodată aspectul fizic