Main menu

header

798 18 1de Carmen Ciripoiu şi Ştefania Băcanu

Poziționarea planetelor, luna, ascendentul (adică zodia care se ridică la orizont în momentul nașterii, în locul nașterii) și multe alte aspecte au o foarte mare influență asupra stării de sănătate. Iată de ce astrologul Cristina Dobre (medalion) vă avertizează riscurile la care vă supuneți în funcție de zodie și, bineînțeles, de ascendent. De asemenea, specialistul vă îndeamnă să aveți încredere în propria persoană, credință și aspirație continuă către Dumnezeu. Este necesar să rămâneți „cu capul în nori”, la Dumnezeu, dar „cu picioarele pe pământ” și să aveți grijă și de corpul fizic, să respectați legile lumești (să mâncați, să vă odihniți). Priviți-vă trupul ca pe templul construit în cinstea sufletului care trăiește în el.

Berbecii sunt sfătuiţi să nu se suprasolicite

Pentru Berbec (Marte+) e foarte important sportul, tonifierea și energizarea corpului, de aceea se recomandă să-și pună musculatura în funcțiune, fie acasă, fie la sală. În caz contrar, se va confrunta cu depuneri anormale de grăsime mai ales în zona abdomenului. În plus, faceți diverse activități în casă pentru a vă crește și încrederea în sine. Evitați suprasolicitarea!

Taurii trebuie să se reconecteze la energia pământului

În ceea ce îl privește pe Taur (Venus-) e important să facă totul cu plăcere. Savurați mâncarea, cumpărați-vă haine, parfumuri, produse de calitate, flori! Răsfățați-vă corpul cu diverse parfumuri naturale! Folosiți-vă cele cinci simțuri! De asemenea, evitați lenea și confortul dus la extrem și lucrați mai mult în grădină pentru a vă reconecta la energia pământului. Atenție! Frica de a pierde și nemulțumirea vă scad imunitatea.

Gemenii este important să-și armonizeze mentalul

798 18 2Claritatea mentală este pentru Gemeni (Mercur+) foarte importantă. De aceea, dacă suferiți de o boală, căutați să înțelegeți cauza emoțională a acesteia. Evitați discuțiile fără consistență și dați-vă periodic un shut down mental (fără telefon, laptop, citit în exces). Cu cât vă armonizați mai mult mentalul, cu atât crește imunitatea.

Racii să evite cantonarea în trecut

Nativii Rac (Luna) ar fi indicat să evite posesivitatea și să învețe că orice pui, fie că e ființă, fie animal, va trebui să-și ia zborul după ce a crescut. Găsiți-vă un loc intim unde să vă regăsiți și evitați cantonarea în trecut. Fiți înțelegători și calzi cu ceilalți. Există momente în viață când e important să încheiați un capitol din viață. Dacă nu înțelegeți că orice proces are un început, o continuare și un final, veți suferi. Armonizați-vă cu spațiul și iertați-i pe cei care v-au greșit. Dacă nu vă puteți reechilibra emoțional, apar bolile.

Leii să înlocuiască orgoliul cu umilința

Chiar dacă stau mai mult în casă, Leii (Soarele) trebuie să fie bine cu ei înșiși și să-și pună în valoare calitățile. Odată dezvoltată, încrederea în sine nu mai are nevoie de certificare din partea celorlalți. Evitați masochismul, dați-vă valoarea cuve- nită și urmăriți să înlocuiți orgoliul cu umilința. Înțelegeți că nu voi faceți, ci prin voi face Dumnezeu.

Fecioarele să înlăture frica de boli

Calitatea mentală pentru Fecioară (Mercur-) este foarte importantă. Dacă suferiți de o boală, căutați să înțelegeți cauza emoțională a acesteia. Înlocuiți gândurile negative cu altele pure, pozitive, evitați să criticați, eliminați frica de boli printr-o mentalizare pozitivă a situației în care vă aflați. Cu cât vă armonizați mentalul, cu atât crește imunitatea. Fiți harnici, ordonați și curați!

Balanțele vor fi nevoite să învețe când să spună nu

Nativul Balanță (Venus+) e necesar să învețe să evite cheltuielile nesăbuite. Este important să vă dezvoltați fermitatea, să știți când trebuie să ziceți nu. Bazați-vă pe ființele din jur (mai ales pe ființa iubită), dar învățați să vă descurcați și singuri și să evitați compromisurile de dragul celorlalți. Păstrarea echilibrului între nevoile personale și ale celorlalți este un bun indicator al sănătății.

Scorpioni, încetați cu controlul asupra celorlalți!

798 18 3Pentru Scorpion (Marte- și Pluton) e extrem de importantă mișcarea fizică, dar și angrenarea amoroasă doar cu iubire. Evitați însă exercitarea controlului asupra celorlalți. Când vă doriți un anumit lucru, întrebați-vă dacă și Dumnezeu, Universul consideră acel lucru ca fiind util pentru voi. Înțelegeți că în această viață ați venit să vă transformați interior foarte profund.

Săgetătorii caută să afle adevărul dumnezeiesc din spatele fiecărui aspect

Pentru nativul Săgetător (Jupiter+) e necesar să funcționeze după anumite reguli stabilite de el anterior (să mănânce, să se odihnească la ore fixe, să nu fie haotic). Respectați legile umane și pe cele spirituale și căutați să aflați adevărul dumnezeiesc din spatele fiecărui aspect, situație din viață. Dacă doriți să-i învățați pe ceilalți ceva, este necesar să aplicați și voi. Fiți joviali, generoși, sinceri, evitați fățărnicia, fanatismul, îngâmfarea. Aplicați legea bunului simț: „Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”.

Capricornii este bine să îşi conserve resursele și energia

Capricornul (Saturn-) va trebui să înțeleagă că lucrurile durabile se fac în timp și e indicat să încetinească ritmul atunci când devine agitat și precipitat. Este bine să vă conservați resursele și energia. Utilizați la maximum orice potențial pe care-l aveți. Este bine ca întotdeauna să aveți bani, mâncare, energie de rezervă pentru vremuri mai puțin ușoare. Nu pierdeți timpul aiurea. Este util să aveți conștiința împăcată că ați dus lucrurile la capăt, că v-ați încheiat proiectele asumate. Testați practic orice informație primită.

Vărsătorii nu vor avea succes dacă se vor grăbi

Nativii Vărsători (Saturn+ și Uranus) au șansa în această perioadă să se trezească și să-și utilizeze simțul umanitar. Păstrați legătura cu gașca de prieteni și găsiți noi și noi metode de a ajuta, de a vă distra, de a privi în viitor cu mult optimism și încredere. Înțelegeți că lucrurile durabile se fac în timp. Nu vă grăbiți! Este o ocazie foarte bună de a vă reseta ideile fixe, rigide avute până acum și de a vă lăsa inspirați către noi direcții mult mai potrivite pentru menirea voastră.

Peștilor li se recomandă să nu fie haotici

Peștii (Jupiter-) sunt foarte deschiși să-i ajute pe cei aflați în dificultate, dar este foarte important să dea dovadă de discernământ și să nu ofere mărgăritare celor care nu merită. Veți evita naivitatea dacă înțelegeți că „oamenii se cunosc după fapte”. Înțelegeți complexitatea fiecărui fenomen sau situație cu care vă confruntați. Este necesar să funcționați după anumite reguli stabilite de voi, nu să fiți haotici. Respectați legile umane și pe cele spirituale. Evitați fățărnicia, fanatismul, îngâmfarea.