Main menu

header

791 18 1de Ştefania Băcanu şi Adrian Barna

Ziua, luna şi anul de naştere sunt extrem de importante în aflarea celor mai ascunse temperamente, stiluri de viaţă, plăceri sau pasiuni. Chiar şi anul pe care îl precedem, adăugat numerelor personale, poate spune multe despre tine şi viitorul care te aşteaptă, dar şi despre partener şi compatibilitatea dintre voi. Numerologul Nelu Vicleanu a desluşit aceste cifre magice care ne guvernează existenţa.

„6 cu 7 poate fi o combinaţie dificilă”

791 18 2- Numerologia ajută în aflarea compatibilităţii dintre două persoane?

- Pentru majoritatea dintre noi, relaţia cu persoana iubită este cel mai important aspect din viaţa noastră. Cu ajutorul numerologiei putem afla dacă suntem compatibili cu partenerul nostru. Putem afla cât de mult ne dorim să avem o familie, dacă avem calităţi de familist, care dintre noi e mai motivat şi gata să îşi ia rolul de cap de familie, cine renunţă la visurile lui, temperamentul sexual sau tipul de partener care ne atrage. În general, cifrele pare se potrivesc între ele, la fel cum şi cifrele impare sunt compatibile între ele. Această regulă se aplică zilelor de naştere.

- Mai exact?

- De exemplu, o persoană născută într-o zi sub vibraţia 3 (12, 21, 30) va fi compatibilă cu o persoană născută într-o zi sub vibraţia 5 (14, 23). Amândoi sunt pregătiţi să meargă cu toată viteza înainte. Ambii sunt plini de idei pe care persoana 3 le poate prezenta eficient, iar persoana 5 le poate vinde cu uşurinţă. S-ar putea ca la un moment dat să desfăşoare mai multe afaceri concomitent pentru a pune în aplicare numeroasele lor idei. Implicit, există regula ce postulează că cifrele pare nu sunt compatibile cu cifrele impare. De exemplu, combinaţia 6 cu 7. Aceasta poate fi o combinaţie dificilă, în condiţiile în care persoana 6 este implicată în lumea casnică şi artistică până la excluderea tuturor celorlalte lucruri, iar persoana 7 este, de asemenea, cufundată în nişte lumi separate ale minţii şi gândirii. În acest caz, pericolul constă în eşecul comunicării dintre ei.

„Persoanele născute într-o zi de 16 au karmă pe relaţii”

- Există persoane predispuse la dificultăţi în relaţii?

- Persoanele născute în lunile ianuarie, februarie şi iunie au parte de mai multe provocări în relaţii. Unele dintre persoane născute în ianuarie e posibil să nu se căsătorească niciodată. Ei se simt mai bine singuri, independenţi, pe cont propriu. Cei născuţi în februarie au teamă de abandon, teamă că ar putea fi părăsiţi. De aceea, e posibil să convieţuiască ani în şir în relaţii abuzive, autodistructive, toxice. Mulţi dintre cei născuţi în iunie cred că nu sunt demni de dragoste, de angajament. Le este greu să îşi deschidă inima, să îşi urmeze glasul inimii, să îşi întemeieze un cămin. Dificultăţi în crearea unei familii stabile o au şi persoanele cu cifra destinului 6 (suma cifrelor care compun data naşterii). În tarotul de Marseille, cartea 6 este Îndrăgostitul, arcana emblematică a sentimentelor şi întâlnirilor amoroase. Aceştia nu se lasă iubiţi şi apreciaţi, au aşteptări foarte înalte de la ei înşişi şi de la cei din jur şi pot cădea cu uşurinţă victime ale manipulării altora. Persoanele care au principala provocare a vieţii reprezentată de cifra 6 cred că este foarte periculos să se îndrăgostească, să îşi ia vreun angajament în relaţii şi îşi interzic să iubească. Persoanele născute într-o zi de 16 a oricărei luni au o karmă pe relaţii. Aceştia pot trece printr-un divorţ şi îşi pot pierde familia din cauza unei aventuri.

„Se calculează adunând ultimele două cifre ale anului de naştere cu numărul lunii”

791 18 3- Se poate stabili şi un număr al dragostei?

- În numerologia indiană, există un număr numit numărul inimii. Acesta se calculează adunând ultimele două cifre ale anului de naştere cu numărul lunii naşterii. De exemplu, o persoană născută în martie 1971 va avea numărul inimii 2. ( Martie = 3, 71 =7+1= 8, 3+8=11, 1+1= 2). Numărul inimii este expresia sensibilităţii, a sentimentelor şi emoţiilor noastre. Dacă vrem să ştim ce mişcă, ce motivează pe cineva şi ce nu funcţionează în viaţa unei persoane, ne uităm la acest număr.

- Care este semnificaţia acestor numere?

- De exemplu, persoanele cu numărul inimii 2 pot fi parteneri de căsătorie foarte buni. Se pot grăbi orbeşte în relaţii, fără a lua în considerare consecinţele acestora. Cuvintele „noi” şi „împreună” sunt foarte importante pentru ei. Numărul inimii 3 este jucăuş, neastâmpărat, creativ, flexibil, zâmbitor. Are o abordare adolescentină a relaţiilor. Pot intra în triunghiuri amoroase. Îi place să fie cucerit, nu iubeşte războiul. Trebuie să îi spui în fiecare zi „Te iubesc!”, deoarece nu se simte suficient de bun. Numărul inimii 4 reprezintă cuvintele şi o inimă 4 trebuie să se simtă în siguranţă şi iubită. Loial şi credincios, profund ataşat de cămin, este perceput ca un suport pentru familie. Libertatea e o temă principală pentru numărul 5. Ei urăsc să se simtă legaţi în vreun fel. Partenerii lor trebuie să înţeleagă nevoia lor de libertate, de mişcare şi să nu insiste asupra regulilor şi constrângerilor. Au tendinţa de a sări din floare în floare în relaţii. Numărul inimii 6 poate fi unul dintre cei mai buni parteneri de căsătorie, deoarece ar dori ca toată lumea să rămână împreună. Reprezintă familia, dragostea şi comunitatea. Au tendinţa să acorde atenţie şi afectivitate exagerată partenerilor săi sexuali. Pentru numărul inimii 7, încrederea este o problemă importantă şi ar fi mai bine să nu rupeţi o relaţie de încredere sau va fi un drum lung pentru a o recâştiga. Nu e foarte înzestrat pentru viaţa de cuplu din cauza temperamentului său solitar şi introvertit. Numărul inimii 8. Este puternic, curajos şi doreşte să simtă plinătatea vieţii. Trebuie să evite temerile imaginare, disputele, autoritatea exagerată. Dacă sensibilitatea ar avea o ascunzătoare, ar fi în inima 9. Este o inimă pură, care păstrează în adâncurile ei memoria trecutului. Dacă sunteţi în relaţie cu o inimă 9, asiguraţi-vă că vă concentraţi pe ea în întregime, deoarece au un radar care poate citi pe oricine de la distanţă. Numărul inimii 10. Regula lor în viaţă este „totul sau nimic”. Îţi dă toată inima sau nu găseşti niciun loc în inima lui. Sunt lideri în cuplu şi foarte loiali. Pentru a fi fericit în relaţii, trebuie să-şi lase inima să se exprime, fără gelozie extremă. Numărul inimii 11 - este nevoie de o minte flexibilă şi deschisă pentru a accepta comportamentul lor, uneori, ciudat. Schimbă partenerii, deoarece îl caută pe Dumnezeu în ei. Căsătoria nu durează prea mult pentru că nu-l găsesc pe Dumnezeu în partener.

„Cel mai bun pentru căsătorie e anul personal 6“

- Care sunt anii favorabili pentru căsătorie?

- În numerologie, fiecare an de viaţă este parte a sistemului evolutiv, care poate fi descris ca un ciclu de nouă ani. Pentru a găsi anul personal al oricărei persoane, se adună ziua şi luna de naştere la care se adaugă cifra anului universal (anul de referinţă). De exemplu, o persoană născută pe data de 9 mai, în anul 2020 se va afla în anul personal 9 (9+5+2020 = 9+5+4=18, 1+8 = 9). În anul personal 2 există pericolul să se destrame cuplul, partenerii o iau pe căi opuse, îşi doresc altceva, apare riscul de trădări şi de adulter. În anul personal 5 ne îndrăgostim, suntem pasionali, dornici de aventuri, trăim la maximum fiecare sentiment, avem tendinţa către flirt sau către o viaţă dublă. Cel mai bun pentru căsătorie este anul personal 6. Este o perioadă legată de viaţă afectivă sau de cuplu, este anul căsătoriilor sau al asocierilor de toate felurile. Este anul când se consolidează sau se destramă cuplul. De asemenea, şi în anul personal 9 e posibil să se destrame cuplurile, să se termine prietenii. De regulă, căsătoriile încheiate într-un an personal 9 nu durează prea mult.